Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

bende hepinizi çok özledim ama bu hafta hava kötü gözüküyor kızlar malum hepimizin minik bebekleri var karda nasıl olur gelmek bilmem ama hava iyi olursa ben de gelmek isterim

karamuk itiraz yok lütfenn sensiz olmaz biliyosun,olmazssa sen ver bana patronun tl ben izin alırımm çok üzülürüm gelmessen canım lmaz:

ayy canım benim yaaaopuyorumnanaktan bakalım o gün gelsin ayarlayabilirssem bişeyler gelirim. zaten o gün senin otarafa kuaföre gelicektim 2 saat önce çıkabilrisem uğrarım sana da canım ordan kuaföre geçerim a.s

tamam canım şimdi oldu ama geçerken uğrarım gibi oldu budaalsanaalsanasmile
melekçimm öykücüğü bir güzel sar sarmala annesi bişey olmaz umarım cumartesi günü hava soğuk olmazzCADIARZU

bu arada kızlar tl numaramı sonradan yazdım geldimi size numaram bilgilendirin olmassa bir daha göndereyim adresi bulamassanız tl den görüşürüz

tamam canım şimdi oldu ama geçerken uğrarım gibi oldu budaalsanaalsanasmile
melekçimm öykücüğü bir güzel sar sarmala annesi bişey olmaz umarım cumartesi günü hava soğuk olmazzCADIARZU

yok hayatımm yaaa öyle olurmu ben kuaföre 5 den sonra gidecektim özellikle sana uğramak için 2 saat önce izin alayım diyorumm opuyorumnanaktan

bende hepinizi çok özledim ama bu hafta hava kötü gözüküyor kızlar malum hepimizin minik bebekleri var karda nasıl olur gelmek bilmem ama hava iyi olursa ben de gelmek isterim

günaydın nereye gidiyorsunuz.?.ben evde kaldım işe gitmedim bugün evin önünde 1 karış kar vaaarrrsempatiksalakcinni

denizcim kaderim arkadaşı bi buluşma ayarladı cumartesi günü için de oraya toplanalım diyoruz

iyi olmuş canım ya dinlen bu gün evde ohhh ne güzel ben asla evde duramam derdim ama alıştım evde keyfimiz çok iyi kızımla birlikte

ayy melekk yerim ben bunu, kız senin yüzünden 3.. doğurcam vallah kız olsun diye bu ne güzellik aman nazar değmesinn

ay melekcimm yerim ben bu kızı yaa çok şeker olmuş maşallahhh ben de istiyom bunlardannnalkisalkisalkis 6 ay kınası mı yaptınız canım öykü hanımaaa.s

kızlar ledangel de yok umarım cumartesiye kadar gelir, sanırım karacabeyde
benimde ardam hastalandı 2 gündür öksürüyor iştahıda gitti pazartesi drumuz dorukta olmadığı için bugün aldık randevuyu umarım kötü birşey yoktur saat 2 .20 de randevumuz var bu arada grip ortalıkta fena geziniyor bebişlere iyi bakın diyeceğim ama istediğimiz kadar iyi bakalım yinede gribi önliyemiyoruzbenneyaptımki

inşallah canım Kaderim sağolsun adres vs bilgileri yollamış bana da kısmet ne diyim...hava durumu malum isterim ama söz vermeyim şimdilik..

Bu arada siz 3 ünüz yine harikasnız..41 kere maşallah..

Öykünün bindallı kıyafetine de bittim yaaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…