karamuk itiraz yok lütfenn sensiz olmaz biliyosun,olmazssa sen ver bana patronun tl ben izin alırımm çok üzülürüm gelmessen canımlmaz:
tamam canım şimdi oldu ama geçerken uğrarım gibi oldu budaalsanaalsanasmile
melekçimm öykücüğü bir güzel sar sarmala annesi bişey olmaz umarım cumartesi günü hava soğuk olmazzCADIARZU
bu arada kızlar tl numaramı sonradan yazdım geldimi size numaram bilgilendirin olmassa bir daha göndereyim adresi bulamassanız tl den görüşürüz
bende hepinizi çok özledim ama bu hafta hava kötü gözüküyor kızlar malum hepimizin minik bebekleri var karda nasıl olur gelmek bilmem ama hava iyi olursa ben de gelmek isterim
günaydın hamişler güzel hihoyyytanneler....
günaydın hamişler güzel anneler yanlış oldu demin:dance::dance::dance:
ayy melekk yerim ben bunu, kız senin yüzünden 3.. doğurcam vallah kız olsun diye bu ne güzellik aman nazar değmesinn
ay melekcimm yerim ben bu kızı yaa çok şeker olmuş maşallahhhben de istiyom bunlardannnalkisalkisalkis 6 ay kınası mı yaptınız canım öykü hanımaaa.s
evet canım 6 aylık kınası yaptık kuşuma
allah sana da nasip eder inşallah
denizcim kaderim arkadaşı bi buluşma ayarladı cumartesi günü için de oraya toplanalım diyoruz
iyi olmuş canım ya dinlen bu gün evde ohhh ne güzel ben asla evde duramam derdim ama alıştım evde keyfimiz çok iyi kızımla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?