Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet canım o karacabeye gidecekti öyle diyordu a.s
eşine de çok geçmiş olsun canımm a.s

geçmiş olsun kaderim. melekçim maşallah küçük yaren olmuş bu çıtırdak.Allah kem gözden saklasın. yok yok bi şekilde herifi kandırıp yapmam lazım bi tane daha yanlız erkek anneleri farkındamısnız öykü hanım böyle süslenip geldikçe hepimiz sulanıyoz.denizcim yan çizmek yok ne o hava güzel olursa falan şekermisin ericenmi çık çık hem karlı hava mikropları öldürür.gripten korunursunuz.
karamukcum saol canım eeher topiğe bi çatlak lazımmış yöneim beni buraya atadı :))) kura çektik size ben çıktım :))

Ne oluyor yaaa 2 gün girmedim neler olmuş inanmıyorum size
Öyküye kocceman maşşaaallllaaah diyorum çok güzel olmuş canım benim
Buluşma ne zaman nerde ne oluyorrr

OHHH iyiyki de sen çıktın kaydirigubbakcemile2 senden alaaa çatlaksempatiksalakcinni bulamazdık zatennnnn şansımız varmışşşhihoyyythihoyyyt

Ne oluyor yaaa 2 gün girmedim neler olmuş inanmıyorum size
Öyküye kocceman maşşaaallllaaah diyorum çok güzel olmuş canım benim
Buluşma ne zaman nerde ne oluyorrr

hoşgeldin canımmmŞeniz
nerelerdesin sen kaybettin kendini yine oralardaaaa:bbo:

hayırlısı olsun yeşimciğim daha önceden bildiğim için çok şaşırmadım ama önemli olan işine devam etmen herşeyin hayırlısı olsun canım
karamukçuğum benim adam değil hasta olan yiğit ardam hasta, keşke adam hasta olaydı:roflol:bugün hastaneye bir gittik çıkamadık bizimki bronşit olmuş dr.. iğne yaptı acile gönderdi bizi, buhar verdiler bende evde günde 3 defa buhar vericeğim,öksürük hırıltı vardı umarım en kısa zamanda atlatırız,evde buhar vereceğim için dr. kısa zamanda atlatır dedi şuruplarda var tabi offf daha şimdiden başladık ilaçlara
bu arada beni unuttun diyen varsa lütfen yazssın özelden adresi yollayacağım, vallah kafam çok dağınık malum bugün kötü bir gündü neyse kızlar yarın görüşmek üzere iyi gecelerr:a015:

selam bayanlar... daha yeni geldim derken giremedim 2 gün istanbuldan misafirim vardı vakit bulamadım o yüzden hepinize çok teşekür ederim benide aranıza kabul attiğiniz için beyaz melek kızında senin gibi pek güzel maşallah ayyyy kızlar bugün oğluşumun kıpırdamaları çok güzeldi ya size bişey sorabilirmiyim peki dıştan ne zaman hissedilir eşim sabırsızlanıyoda ben 19 haftalık hamileyim herkeze sevgiler.......

bu arada allah acil şifalar versin...

çok şaşırdım yeşim cim hayırlısı olsun senin için ama biz senin gibi hemşireleri dogum anında yanımızda istiyorduk canım ya hangi hastaneye geçtin şimdi:çok üzgünüm:

tutkulu sağol canımm amin, bebeğin hareketleri 5.aydan sonra hissedilebilir tabi herkezin farklı olabilir ama 6,,7 aydan sonra net hareketleri hissedilir eşin biraz daha sabredecek baba olmak kolay değil lmaz:
buarada,tutkulu özelden adresimi atıcağım canım ev hanımısın sanırım gel ayrıntılara burda gireriz bir sürü tecrübeli anneler olacak en önemlisi yeşim hemşiremiz olacak daha öncede buluştuk sohbetlerimiz güzel oluyor.daha yeni geldim sizleri tanımıyorum falan diye düşünebilirsin ama bence hepimizin derdi sorunu aynı o yüzden bunu hissetmessin bile, ortak noktamız belli
kızlar mesleğinizde muhasebe vs. yazıyor cumartesi çalışmıyorsanız bildirin bana özelden adresimi vereyim

yeşimciğim özelden yazdım ama bu cumartesi müsaitsen eğer toplanalım eğer değisen başka zaman ayarlarız bu arada yeşimciğim kimseye bişey söyleme merak eden bana gelir:lepi:
özledik senii olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım sağol
6.aydan sona hisseder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…