selam hanım hanımcıklarrrr......
melekçim dün harika bir gün geçirdik sayenizde elinize,emeğinize,gülen yüzünüze sağlık canım.inş. o gülümsemeniz ömür boyunca hep olsun yüzünüzde.Öykücüğün kaderide böle meleklerin getirdiği armağanlar gibi olsun :)
valla dün gelemeyenler çok şey kaçırdılar hele artık büyüyüp birbirleriyle oynamaya çalışmaları ufaklıkların herşeye değer.büyüdüler bile beee :))
ve enden havadisler NAZ sana benim dün yaşadıkların malum olmuş olmasın. gittiğim kursta bi hamilemiz vardı ve son günleriydi ha bu gün ha yarın diyoduk kız yeter artık girme havuza diyoduk dinletemedik ve dün bomba patladı. tamda havuzun ortasında bir çığlıkla hepimiz irkildik.hamişimizin bulunduğu yer kıpkırmızı hocalar atladılar hemen çıkardılar sudan.soyunma odalarından birine aldılar aramızdaki sağlıkçı arkadaşlar yanında ambulans arandı ama hatun ambulansı bile bekleyemedi,10 dakka sonra bıcır bıcır bi ses içerden malum güzel yurdumun duyarlı ambulans şöförları tam 25 dakka sonra geldiler. anneyle bebek ambulansa doğru hastahaneye görevliler havuzu boşaltmaya çabalıyo bi taraftanda diyolar bundan sonraki gurubu nasıl alıcaz yetişmez anca yarın sabaha :)))) bence sana benim yaşadığım şok malum olmuş :))))
birde kızlar dün akşam Onur Akın'ın konserindeydim adama zaten hasta olurum mest oldum dinlerken bu kadar güzelmi sahne yapılır ve öle güzel mesajlar yolladılarki pişman oldum kamerayla gitmediğime.
Naz son olarak sana dönmek istiyorum tekrardan bak Jale hanım yine büyüklüğünü gösterdi arayıp kırgınlığın çözüme ulaşmasını sağladı diymi.hem sen hem bizler öle bağlanmışızki ona o bizim için bir doktordan çok fazlası bizler başkasıyla olamayız artık.
heee kızlar bu kandiliniz mubarek olsun. inş. hepimizin bu mubarek gündeki dualarımız tutar (benim içinde dua edin nolur şu kaynanamdan ve sülalesinden kurtulayım daha bu saatte miğdeme ağrılar girmeye başladı yine kim bilir bu kandil ne çıkcak(( gece yazarım zaten yeni havadisleri :)
Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.gece çok garip bir rüya gördüm hala etkisindeyim.Rüyamda bana ait olmayan bir evdeyim ve doğum sancılarım başlıyor.daha çok erken diye önemsemiyorum.yatıyorum ve ertesi gün bir uyanıyorum kolumda serum,sonda falan takılı.jale hanım odaya girip çıkıyor.Ortam çok soğuk.Gözlerim annemi arıyor tanıdık kimse yok.Herhalde düşük falan yaptım diye düşünüyorum ve taburcu olacağım sırada bir kız bebek getiyorlar,gözlerime inanamıyorum.Kurtardık onu diyorlar ama çocuk 9 aylık doğmuş gibi.yine o hiç tanımadığım eve geliyorum eşim,annem kimse yok ,yapayanlızım.Bebek hiç durmadan ağlıyor,bir aklıma geliyor ki hastaneden geleli 2 gün olmuş ve ben bebeğe hiçbir şey yedirmedim.Göğüsümü açıyorum bebek öyle bir yapışıyorki iştahla emiyor.Okadar da bol sütüm varki anlatamam.(Halbuki oğlumda doğru düzgün sütüm yoktu)bu arada oğlumda yok etrafımda.Bir gariplik hissediyorum ama çözemiyorum.Birden uyandım kızlar terden su gibi olmuşum hala da etkisindeyim paylaşmak istedim.
kaderim sen hiç konuşma bakim sanki çağırınca geliyon sarma sarsak gel desek yine bişey çıkar senin sıcak dersin uzak dersinlmaz:
Kızlar bir sonra ki buluşmayı kararlaştırıyorum bu böyle olmaz ben çocukları özledim.
Jale hanıma gidiyoruz hep beraber tamam mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?