Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ay inanmıyorummm kadın resmen kendi kendine doğurmuşş ondada akıl son zamanlarda havuza girilirmi.ama irkildim resmendelikafadulden..ama inş ikiside iyidir..malesef bizim memlekette mbulas geleseye kadar iş işten geçiyor..

hepinizin kandili müberek olsun kızlar
benimde karacabeyden yakın akrabalardan birirnin bebişi doğmuş bu sbh 8 de aradık tebrik etmeye meğer jimerde jale hanımın hastasıymış bu sbh sezeryan olmuş tüh dedim bilsem sorardım jale hanıma kısmetse cumartesi gidicem ziyarete sbhtan hem doktorumu göreyim

sizlerde nevar ne yok bakalım

ay cnm ya kıyamam
hayırlara vesile olur inşallah rüyan sen rahat ol
hamilelik pisikolojisiyle insan böyle gergin rüyalar görüyo
sıkıntılı bi dönem geçirdin o bilinç altına yerleşti heralde ondandır
iyi düşün iyi olsun tatlım benim

ayy hepsi ayrı şirin oldular bunlar yaaa
yanlız bu keratalar hepside buldu kendilerine bi hatun benim sıpam eşsizmi kaldı yani mafoldumben
Naz resmen ilan ediyorum bak kız olursa talibiz ona göre kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar yok korkmayın öle bi başına doğurdu sayılmaz oranın doktoru, sağlık ekibi, ayrıca aramızda bulanan (kursiyerlerden) hemşireler falanda vardı tabi hepsi başına bi anda ama bu gün dediklerine göre gerçekten suyunda yardımıyla açılma gerçekleşmiş ve anlamamış bile o çığlığıda artık ıkınma hissiyle ve baskısıyla geldiğini farkedice basmış yaygarayı yoksa içerde fırlıcakmış kaydirigubbakcemile3 hoş hatununda vurdum duymazlığı acık. iki gündür diyodu zaten sancılarım başladı diye ve 40. haftadaydı.bide üstüne ikinci bebeğiydi. neyse bu gün aradık maşallah iyilermiş yanlız dün gece müşaedede tutmuşlar bu sabah gelmişler evlerine.yani hamişler duyrulur hemen yüzmeye başlayın kaydirigubbakcemile3 ama havuzda doğurmaya kalkmayın ambulans yetişemiyo kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ve benden cici bi haber. bizim tel hatlarında bi sorun var yağmurda falan olduk olmadık arıza yapıyo bi bakıyoruz tel çalışmıyo. bu akşamda benim herif tam annesini arıycak bi baktık tel güm :teytey: işin daha güzeli benimkinin takıntısı vardır asla cepten sabit hat aramaz :jeyyar: ayy ne üzüldüm ne üzüldüm sormayın gitsin sırnaşık şey dualarım tuttu bu kandili sürtüşmesiz geçirdik.naniknanik

40.haftada ve ikinci bebek bekleyen bir kadın havuza girdiyse.herşeyi göze almış demektir.
allah yardım etmiş sağ sağlim doğurmuş.
antika sen nerdesin bakimm resmini göremedimalsanaalsanasmile
devrimin gözlerde yakıyorr
sedanın resmide yok
melekk sende yakmışsın oratalığı fıstık gacii:teytey:
bu arada bu saatte acıkmış olmalıyımki sarmalar gözümün önünden gitmiyor.kaydirigubbakcemile

Kaderim aynen canım sarmalara takılmış vaziyetteyim,hiç dayanamam sarmaya.Bu arada Antika ve Leadengel ,sizin bebişler ikiz gibi ne kadar çok benziyorlar .Öykünün kanatlarına da bayıldım.Doğumgünü annemiz zaten herzamanki gibi harika....Herkez çok güzel görünüyor.Tabi sanal alemde edinilen arkadaşlığın bu kadar ilerlemesi de ayrı bir güzellikalkisalkisalkis

aaaa kızlar benim canım çekerse çeksin ama nazın da canı çekmiş hamile kızcazz
hadi biriniz sarma yapında çağırın bizi nazın yanında bende faydalanayım.delikafadulden

günaydın hanımlar
vallhi fotolar süber
antikam yok cigara molasında sanırım
benim oğluşla devrim bebekken aynıydılar benimki biraz atak yaptı birde herkesin biraz daha siması oturdu değiştiler biraz ama ben diyorum zaten esmerler bir model oluyor sarışınlar bir model yeşim takılıyordu bize bebklerken yalnışlıkla birbirinizin çocuğunu götürmeyin die

ayy fotolara bakmaya doyamadım çok güsel hepsi vallhi masa hele offfff offf kahvaltıda etmedim

kaderim sen hiç konuşma bakim sanki çağırınca geliyon sarma sarsak gel desek yine bişey çıkar senin sıcak dersin uzak dersin lmaz:

Kızlar bir sonra ki buluşmayı kararlaştırıyorum bu böyle olmaz ben çocukları özledim.
Jale hanıma gidiyoruz hep beraber tamam mı???

kaderim sen hiç konuşma bakim sanki çağırınca geliyon sarma sarsak gel desek yine bişey çıkar senin sıcak dersin uzak dersin lmaz:

ayy canım ya ben istememmi hiç. o gün hazırlığımı yaptım oğluşu sabahın köründe banyo yaptırdımki öğlene doğru yaptırıp çıakrtmayım diye.cicilerimiz hazırdımafoldumben.
eşimi aradım beni alabilirmisin diye. bugün çıkamam canım çok yoğunum dedi.sen gidebilirsen kendin gitmeye çalış dedi.
oturdum kara kara düşünmeye başladım nasl giderim diye birde unutmayın bende 2 tane çocuk büyük oğlum 10 yaşında ya artık bana takılmıyor evdede yalnız bırakamıyorum.offff
yani gördüğünüz üzere çok karışık bir durum var burada yani gelemiyorum.
bazı günler eşim sürekli dışarda oluyor ozaman süper beni alıp istediğim yere götürüyor büyük oğlumuda annaesine bırakıyoruz, bazende 1 hafta dışarı çıkmadığı oluyor.işlerin yoğunluğuna göre yani.
siz niye hepiniz aynı semttesiniz söyleyin bakim banaalsanaalsanasmile

jale hanım ekimde atatuğ öykü ve nehirin doğum günüde ortak bir organizasyon yapalım bir ortak günde kutlayalım jimerin kafede dedi

antika ay canım ya valla ne büğük macera olmuş hoş bi durum değil ama neyse sağlıkla kurtulmuşlar ya önemli olan o

kaderim çok ta uzak değiliz aslında ama kısmet değilmiş heralde
başka sefere inşallah
teşekkürler yorumuna

nazcım ayyy kıyamam ben sana sarma mı canın çekti tüh ya valla unuttum bende pastaları börekleri koydum buraya
sen gel ben yaparım sana yada yapıp getiririm bitanem

devrim ve tuğkan küçükken benziyodu ama artık ayrılmaya başladılar tuğkan paşanın maşallahı var öyküyü bile sollucak yakında çok büğüdü nasıl da şebek yüz hatları falan artık değişmiş bide azcık kumrallaşmaya başlamış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…