- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
merhaba canlarım ben jale hanıma geçen salı gittim gerçekten çok ilgili bi dr çok hoşuma gitti.ayrıca muaynede ciddi yumurtalık tembelligi var dedi şimdi adet olmayı bekliyorum sonra hormon tahlilleri yapılıcak ve tedaviye başlanıcak ona göre bu arada rahmim kalp şeklindeymiş gerçi jale hanım sorun olmaz dedi ama internette okuduklarım bayagı korkuttu beni bi sonraki gidişimde mutlaka sorucam.yeşim hemşirecim belki beni hatırlamışsındır. sana bişi sormak istiyorum acaba hormon tahlilleri ne kadar tutar jale hanım cüzi rakamlar bunlar dedi ama sekreterede sordum bişi demedi bilgim yok dedi ortalama ne tutar bunlar yardımcı olurmusun.
çok teşekkür ederim antikacım evet baya uzun bir maraton bekliyo hayırlısı inşallah.sen ne güzel maratonun sonuna gelmişsin kısa zaman sonra bebişine kavuşacaksın Allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inş.
antika 13 baya az kaldı galiba canım senin doğumuna allah bi avazda kurtarsın inşallah. allah bebeğini sana tez vakitte hayırlısı ile kavuştursun. sağlıkla sağlıcakla inşallah.
hımmm saolsın bilgilendirmeler için.çok meraklıyım demi kaydirigubbakcemile3 ama 6 saat çok uzun zaten bıktık beklemekten gel şunu 3 e bağlayalım kaydirigubbakcemile3 inş. normal bekliyoruz şu an için başı doğum kanalına girmiş zaten çatı muayenemiz falanda olumlu son anda bi terslik çıkmazsa herşey normali işaret ediyo.hem niye hemen getirmicen :sinifsinif: ben onu nasıl bekliyom biliyonmu olsun ben çıkar bulurum sizi zaten bağlamanız lazım beni o yatakta tutabilmek için henüz kimse başaramadı yatırmayı kaydirigubbakcemile3 çarşamba günü emine hemşireyle şakalaştık ultrasona alıcak tünedin gene yatağa ben senin sırtını yerde görmücemmi diyo jale hanımda bırak yatmaz o kurt var onda zaten ayakta doğurtcam ben onu dedi.kaydirigubbakcemile3 bak bu banyo olayıda hoşuma gitti bende biraz temizlik hastalığı varda suyu görmeden rahat edemiyom.
amin yeşim hemşirem hepimizin biz bi kere doğuruyoz nihayetinde ama sizin işiniz daha zor.kim bilir nelerle uğraşıyonuz hele kendimden pay biçiyorum da sizin yerinizde olsam çıldırırım heralde.kafamçokkarıştı baksana burda bile çenem durmuyo doğumhanede ne çekceniz benimle bilmiyom artık.
şimdiden sölüyom bak ayaklı facia gibiyimdir ben :roflol:
merhaba canlarım ben jale hanıma geçen salı gittim gerçekten çok ilgili bi dr çok hoşuma gitti.ayrıca muaynede ciddi yumurtalık tembelligi var dedi şimdi adet olmayı bekliyorum sonra hormon tahlilleri yapılıcak ve tedaviye başlanıcak ona göre bu arada rahmim kalp şeklindeymiş gerçi jale hanım sorun olmaz dedi ama internette okuduklarım bayagı korkuttu beni bi sonraki gidişimde mutlaka sorucam.yeşim hemşirecim belki beni hatırlamışsındır. sana bişi sormak istiyorum acaba hormon tahlilleri ne kadar tutar jale hanım cüzi rakamlar bunlar dedi ama sekreterede sordum bişi demedi bilgim yok dedi ortalama ne tutar bunlar yardımcı olurmusun.
hııı kesin konuştum ama Allah izin verirse tabi.bu velet azıttı gene dün geceden beri. fikir değiştirdide geliyomu ne :))))
bende aranıza yeni katıldım.jale hanımın hastasıyım.sohbetlerinize bayıldım.ve üye oldum buraya, umarım güzel sohbetler ederiz. burada herkeze iyi akşamlar.
hoşgeldin kaderim. hayırdır senin ne gibi sorunlar var. inş. hayırlısıyla görürsün sende bebişinin yüzünü. bu arada iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım.
cimcimem bu arada arka arkaya demekki randevularımız ben çıkıcam sen giriceksin.görüşürüz mutluka hem tabi yeşim hemşiremizede bi merhaba diyelim artık neyle karşı karşıya olduğunu bilsin demi ama :))))
hoşgeldin canım aramıza sıkıldığında üzüldüğünde dertleşireiz biz hep burdayızkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?