Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hoşgeldin aramıza canım. Allah yardımcınız olsun inş. kısa zamanda hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız.bu arada o tahlillerin fiyatlarını bilmiyorum ama genel anlamda tüm tetkilerin fiyatları uygun 9 ayda verdiğimiz en yüksek ücret 60 liraydı bizim ki herşeyimizi özelden yaptırdık hiç sgk dan yararlanmadık.

Amin canım çok teşekkür ederim.evet az kaldı ama emin ol bu süre o geçen zamandan daha zormuş bu bekleyiş deli ediyo insanı baksana çeneme vuruyo daha gitmeden kovalıcak yeşim hemşire beni kaydirigubbakcemile3

antika 13 baya az kaldı galiba canım senin doğumuna allah bi avazda kurtarsın inşallah. allah bebeğini sana tez vakitte hayırlısı ile kavuştursun. sağlıkla sağlıcakla inşallah.

antika 13 baya az kaldı galiba canım senin doğumuna allah bi avazda kurtarsın inşallah. allah bebeğini sana tez vakitte hayırlısı ile kavuştursun. sağlıkla sağlıcakla inşallah.

amin canım saol. tüm hamilelerimizi inş.evet 40 ın dolmasına 9 gün var ama ben çok tez canlı aceleci bi yapıya sahibim böle oluncada beklemek iyice zor oluyo.herkez sunni sancı dendimi on metre geri kaçar jale hanım şu tarihe kadar gelmezse bu yolu kullanıcaz dediğinde o kadar beklemesek demişim düşün elimde imkan olsa o sancı iğnesini kendim vururum o düzeydeyim yani.

Canım benim ben mesleğimi çooookk sevdiğim için sen eziyet ettiğini düşünsende bana ben birazcık olsun yardımcı olabiliyorsam bana ne mutlu.İnşallah doğumun şöyle hafta içi bir güne gelirde bende o bebeği verir miyim sana kork benden :dance:

Gülcezacığım hoşgeldin aramıza.Kalp şeklinde rahim olmasına hiiiiiç kafayı takmıyorsun.Ben 46 yaşında kadının doğurduğunu gördüm ya (tabi ki yardımcı üreme yöntemleriyle) herkes hamile kalabilir.Elimden geldiğince bende burdayım heeep yanınızdayıımm kaydirigubbakcemile5

aman yeşim hemşirecim senin elinde olsun da geç getir valla ben razıyım :)) bebişim emin ellrde derim...antikacım yeşim hemşireyi korkutamıyacağız :)) ama yeşim hemşire dikkat et biz çok söyledik olucak her halde yan yana giricez doğuma :)) orginal hayırlısı olsun canım en güzel günlerin tadını çıkar :))

cimcime yağcılık yapma :))) hakikten yaaa ne yaptım ne dedimse korkmadı :))))))))) sahi yanlız o kadar beynime işlemiş ki dün gece rüyamda o olayı gördüm.çarşamba günkü kontrolümüzde ikimizin aynı anda suyu geliyodu lavobalardaydık başlıyorduk seslenmeye eşlerimiz sesimizi duyup jale hanımı çağırıyorlardı.o telaşlı yürüşüyle tıkır tıkır geliyordu. imkansız böle bişey olcak şey deil diyordu. :))) iyice bilinç altıma işlemeye başladı. bu arada 40 kere söylenmedi demi :)))
sahi cimcimecim randevu saatini sorucaktın naptın sordunmu biz sabah 10:40 ta ordayız.eğer denk geliyorsak görüşürüz.

hııı kesin konuştum ama Allah izin verirse tabi.bu velet azıttı gene dün geceden beri. fikir değiştirdide geliyomu ne :))))

aşk olsun ne yağcılığı kız ?? içimden gelmese ...... söyletemez bana yazdıklarımı !!!!! neyse antikacım benim randevu 11 de çıkışta da yeşim hemşireyi ziyaret edelim di mi :))) 40 olmadı ama olmak üzere :))) dedik yaa olucağı varsa olsun nasılsa yeşim hemşire korkmuyo bizden :)))))))))))

bende aranıza yeni katıldım.jale hanımın hastasıyım.sohbetlerinize bayıldım.ve üye oldum buraya, umarım güzel sohbetler ederiz. burada herkeze iyi akşamlar.

hııı kesin konuştum ama Allah izin verirse tabi.bu velet azıttı gene dün geceden beri. fikir değiştirdide geliyomu ne :))))

allah yardımcın olsun antikacım.allah kucağına almayı nasip etsin okuduğum kadarıyla sorunlu bir hamilelik geçirmişsin.benimde sorunlu ama atlatıcağız inşallah.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.:

hoşgeldin kaderim. hayırdır senin ne gibi sorunlar var. inş. hayırlısıyla görürsün sende bebişinin yüzünü. bu arada iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım.
cimcimem bu arada arka arkaya demekki randevularımız ben çıkıcam sen giriceksin.görüşürüz mutluka hem tabi yeşim hemşiremizede bi merhaba diyelim artık neyle karşı karşıya olduğunu bilsin demi ama :))))

bende aranıza yeni katıldım.jale hanımın hastasıyım.sohbetlerinize bayıldım.ve üye oldum buraya, umarım güzel sohbetler ederiz. burada herkeze iyi akşamlar.

hoşgeldin canım aramıza sıkıldığında üzüldüğünde dertleşireiz biz hep burdayızkaydirigubbakcemile5

hoş bulduk teşekkürler.benim erken doğum sorunum var fakat şuan 35 haftaya geldik çok şükür haplar iğneler derken.az bir sürem kaldı benimde hayırlsıı

evet antikacım yeşim hemşireyi görmeden gitmiyelim bu sefer :)) çarşamba yanındayız yeşim hemşirem :))

hoşgeldin canım aramıza sıkıldığında üzüldüğünde dertleşireiz biz hep burdayızkaydirigubbakcemile5

hoş bulduk yeşim hemşirem.sizinle daha önce karşılaşktık ama hatırlamassın tabi sonuçta kaçtane hasta var.şimdiden teşkkürler size ihtiyacım olacak.

kaderim hoş geldin zorlu ama bir o kadar da keyifli günler seni bekliyor tadını çıkar :))

Arkadaşlar hepinize merhaba!Bir ara ben de takıldım buraya ,bir süredir de yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum.Jale hanımla 8 yıldır tanışıyoruz,daha önce bahsetmiştim 7 yaşının içinde bir oğlum var ve artık oğluma bir kardeş istiyoruz.Çalışmalara başladık ama malesef ilk ay başarılı olamadık,inşallah bu ay tuttururuz.O zaman sizlerle daha fazla sohbet ederim.Umarım bebek bekleyen tüm arkadaşlara Allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…