karamukcum inş.bir dahaki buluşmamızda sendende mutlu haberi alıcaz. bu arada kızlar ben dün çok büyük bi hata yaptım cimcimem ve leadangelden nasıl özür iliyceğimi bilmiyorum(( pastaları unutmuşum dün ben tabakları hazırlarken. ellerinize emeğinize sağlık ama benim gel git aklım aklım işte gerçekten çok özür dilerim. (((((((((((((
teşekkür ederim canım ..ben alayım bir tane bakalım duruma göre hareket ederim.eeeee ortalara gelmişsin artık..canım emzik askısı takılıyorsa hiç fark etmez..hangisi hoşuna gidiyorsazemuszemus...yeşimcim valla benimki çok huysuz olmamasına zorla alıştırdım..doktorun tavsiyesiyle...çünkü çene kasları daha çabuk gelişirmiş anneyi emerken daha güçlü çekermiş bu da hem annenin sütünün artmasına hemde bebeğin doymasını sağlarmış...valla ben doktorumuzun ve ortodontistlerin yalancısıyım...heee bi de 1yaşına kadar emzik emen bebeklerin ağız yapısı bozulmaz daha sonraları bozmaya başlar...yeşimcim çooook ihtiyacın olacak o emziğe :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım bir de benim ikinci bebeğim olacak.5.5 yaşında bir kızım var onu atlattım ama iki tane oluncagözüm korkuyor gerçi eşim çok yardımcıdır.birde çalıştığım kurumun bütün sorumluluğu bende bırakmam imkansız bir kaç ay toparlanıp beraber gidip geleceğiz de bu arada evdeki işleri kim yapacak onu bilmiyorum.meslektasız :)bu yıl evdeym cnm seneye okulum cağırıyr ne ypcm bilmyrm kariyerde istyrm ama bebiş nolckbunu basarabilenler nasıl ypyrlar yaaaaa
selam hanım hanımcıklarrr.... Yeşim hemşirem aşkolsun sen benim yüreğimi biliyorsun tabiki benim yetişemediğim yerde sende ısrarcı olcan gelceniz diye olumunekankayizsmile gökkuşağı canım ilk etapta yeni doğanlar için olanlardan bi tane al ama ipini takma benim sıpa gibi olursa dolanıverir Allah korusun. ayrıca doğumdan korkmakta neyin nesi sancılar falansa derdin epidural var. yerimseniben ama doğum hiçe öyle abartıldığı gibi bişey deil.asıl zor olan öncesi hamileliğin o son ayları ama oda kişiden kişiye değişiyo bana sorsalar 10 tane daha doğurayım ama hamileliği yaşamıyım aman ne zor günledi ancak dediğim gibi benim hamileliğim problemli olduğu için öyleydi.hele doğacağı gün Jale hanım sunni sancı takalım dediğinde öyle bi hevesle olur deyip atladımki gülmüştü.benden başka sunni sancıya bu kadar hevesli evet diycekte başka çıkmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3 hayatcım bende mama veriyorum ve ben suyu önceden kaynatıp soğutuyorum.sonra o hazırladığım sudan gerektiğinde yeteri kadar ısıtıp mamayı hazırlıyorum.
bu arada yeşim hemşirem emzik ilk zamanlar aranmasada kendini keşfetmeye başladığı 2,5-3 aylarda gerekmeye başlıyo. ben şimdi iyiki alışmış diyorum çünkü ellerini ağzına alıp öle bi emiyoki morartıyo resmen gördüğüm anda elini çekip emziği tıkıyorum ağzına.ayrıca benim yiğenimde var o sorun doktor emsin diye emzik vermeyin demişti. vermedi yengem ancak uykudaki emme ihtiyacını eliyle gidiyordu. ve zamanla alışkanlık halini aldı.şimdi 15 yaşında ve halen parmak emiyo uyurken ayrıca baş parmağı incecik.vermek bazı yönlerden faydalı görünüyo bu açılardan bakılınca ancak abartmadan tabi süreklide sakız gibi ağzında olmamalı düşünüyorum.ama düşünce hatalıda olabilirim tabi. ayy çenem düştü neyse kızlar ben kaçar akşam üstü uğrarım gene hava çok güzel ufaklıı çıkarayım hava alsın biraz.
ay kızlar zor yazıyorum şuan neler yazdığınız merak edipte açtım vallah neler geldi başıma neler antikadan çıktık meleği bıraktık anneme gittim falan akşam saat 8 gibi bir sıtmaki sormayın boğazlar şişti kafamı kaldıracak halim yoktu eşim gelid hemen hastaneye serum takıldı iğne yapıldı ama bebeğimi 48 saat emziemeyeceğim söylendi hemen pompa aldık sürekli sağıyorum ve döküyorum sütü akşam yine iğne birazdan yine anneme gideceğim bir iğne daha derken çarşambaya kadar emziremeyecğim gece annem iğnemi yapıp gönderdi beni ama yiğit ardamı vermedi çünkü kafamı kaldıracak halim yoktu şimdide aradı annem her saat başı uyanmış yiğit kadın isyanlarda birde bende sinüzüt var kulaklarımdan saç diplerime kadar ağrı hissediyorum allahım yarıdmcım olsun bir an önce kendime gelmek istiyorum yiğidim burnumda tüttü ilk ayrı gecemizi geçirdik ama gece 11 de yattım bugün 9 kalktım terledim biraz açıldım gibi bakalım,birazdan oğlumu okula bırakıp yien anneme gideceğiz kızlar dikkat edinn fena grip varmış daha doğrusu grip geri dönmüş dediler hastanede hepinizi öptümm
yeşimcim jale hanıma bol selamımızı söyledin mi..
bide fotoları gördü mü
denizcim bu sefer netleşir cinsiyeti canım hadi hayırlısıyla kızımız gelir inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?