Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

canım benim işallahh işallahhhhhhhh:Saruboceq:

canım benim beğenmek ne kilime hatta tarifi istiycem.hem ne zahmeti olurmu öle şey.cimcimem ne vuruyon kafama kafama hem resimleri görsün Yeşim vurcak senin kafana :))))

Kızlar süpersiniz.Bebişleriniz ise tam bi harika.Bayıldım valla.Çok özendim sizlere ne yalan söyleyeyim.Allahım banada sizin gibi bebişimle sağlıklı,mutlu olmayı nasip ederinş. Bebişlerin birarada çekilmiş resimleri muhteşem.Allah nazardan saklasın hepsini.Öpüyorum mucuk mucuk.

ay kızlar zor yazıyorum şuan neler yazdığınız merak edipte açtım vallah neler geldi başıma neler antikadan çıktık meleği bıraktık anneme gittim falan akşam saat 8 gibi bir sıtmaki sormayın boğazlar şişti kafamı kaldıracak halim yoktu eşim gelid hemen hastaneye serum takıldı iğne yapıldı ama bebeğimi 48 saat emziemeyeceğim söylendi hemen pompa aldık sürekli sağıyorum ve döküyorum sütü akşam yine iğne birazdan yine anneme gideceğim bir iğne daha derken çarşambaya kadar emziremeyecğim gece annem iğnemi yapıp gönderdi beni ama yiğit ardamı vermedi çünkü kafamı kaldıracak halim yoktu şimdide aradı annem her saat başı uyanmış yiğit kadın isyanlarda birde bende sinüzüt var kulaklarımdan saç diplerime kadar ağrı hissediyorum allahım yarıdmcım olsun bir an önce kendime gelmek istiyorum yiğidim burnumda tüttü ilk ayrı gecemizi geçirdik ama gece 11 de yattım bugün 9 kalktım terledim biraz açıldım gibi bakalım,birazdan oğlumu okula bırakıp yien anneme gideceğiz kızlar dikkat edinn fena grip varmış daha doğrusu grip geri dönmüş dediler hastanede hepinizi öptümm

teşekkür ederim canım ..ben alayım bir tane bakalım duruma göre hareket ederim.
meslektasız :)bu yıl evdeym cnm seneye okulum cağırıyr ne ypcm bilmyrm kariyerde istyrm ama bebiş nolckbunu basarabilenler nasıl ypyrlar yaaaaa
evet canım bir de benim ikinci bebeğim olacak.5.5 yaşında bir kızım var onu atlattım ama iki tane oluncagözüm korkuyor gerçi eşim çok yardımcıdır.birde çalıştığım kurumun bütün sorumluluğu bende bırakmam imkansız bir kaç ay toparlanıp beraber gidip geleceğiz de bu arada evdeki işleri kim yapacak onu bilmiyorum.

canım çok sağol ilk doğumum normal yaptım hemde epiduralsiz şimdi direkt sezeryan istiyorum ....jale hn ma da söyledim tamam dedi ama bilmiyorum.acıdan değil kesinlikle kızlar kimseyi yanıltmayayım doğum kolaydıda ben o anı yaşamak istemiyorum işte benimle ilgil birşeyy...çok heyecanlanıyorum doğum anında yardımcı olamıyorum elim ayağım kesiliyor sonra ledangeldeki gibi oluyor yeşim hemşirem anlar beni.....

çok güzel bir buluşma olmuş ne güzel bebişler kucaklarda yüzler gülüyor darısı benim gibi bekleyenlerin başınaa
kaderim çok geçmiş olsun............

ayyy canım benim ya çok geçmiş olsun acil şifalar5

yeşimcim canım benim hediyeni çok beğendim çooooooook teşekkür ederim mahcup ettin bizi canım çok düşüncelisin

Kızlar canlarım benim hepiniz süperdiniz sizleri seviyorum ve o hediyeler az bile size
Cimcime üstüme kuma getirme oyarım seni ona göre
Antikacığım canım evini açtın bize Allah razı olsun senden
Fotolarda süper çıkmış bayıldım valla.
Hıııı birde burda söylemeden edemiyeceğim;bir gittim buluşmaya her bebekte bir emzik 'ıYı Kı AVUTMAK ıÇıN' veriyorlarmış hep avundu gariplerim

Kaderim çççoooook geçmiş olsun bol bol sıvı tüket arkadaşım kendine dikkat et

Kızlar buluşma topiğinde fotolarınızı gördüm hepiniz süpersiniz ama bebişleriniz daha süper))) maşallah.

çok güzel bir buluşma olmuş bayanlar kıskandım valla.umarım bidahaki sefere bende olabilirim... yeşimcim kucağına bebiş çok yakışmış bence sende düşün artık opuyorumnanaktan

Bu akşam ben de jale hocaya gidiyorum kızlar.3lü test zamanı malum.ii çıkar sonucu inş.Bide bebişimi çok özledim teyzeleri.İnsan dayanamıyor ya....Ne guzel banada buraya sizin gibi kucağıma almış bişekilde sağlıkla fotosunu koymak nasip olur.Yeşim hemşiremide görürsem tanırım artık mutlaka,tanışırız inş.

Canlarım her zaman beklerim ben hergün saat 8,30 ile 18,00 arası hastanedeyim cumartesi 8,30 13,00 da yine beklerim... :kedi:

Kızlar zaten kocam tutturdu hadi bebeğimiz olsun demeye durum hemen üstüme gelmeyin bende çok isterim ama yazın olsun istiyorum lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…