Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hangi marka ileride bizede lazım olucak bir araştıralım bakalım...arzumunkini araştırmıştım onunda 6 tane kabı var güzel ama seninkinin markası ne ?

ben geldim kimseler kalmamış arkadaşım geldi 7 de kalktılar vallh fırsat olmadı nunda oğlu 1 yaşımda bağrış gürültü nasıl geçti gün anlamadık muhtemelen yarında öyle olucak çocuklardan
yeşimcim cnm vallhi imrendim 2,5 yaşındaki yeğenine biizmki hastanedde tanıştı biberonla sen biliyorsun emzik desen keza silkon uçlada emiyor çocuk plastik manyağı oldu 2 ayda heryanımız plastikler keşke bilmese ama nerdee mamayı kaşıkla verdim nerde başa çıkıcak ilk başlarda
sonra hayat cnm bende geceleri kaynatıp antika gibi sobalı olduğundan evimiz doğalgaz sobanın üzerine alıyorum kaynatılmış suyu genelde tam içilesi oluyor ama bazen sıcak olabiliyor su soğutmak için çeşmenin altı birebir çabucak soğuyor yada genişçe bardağa yarım bardak soğuk ssu koyup 5 dk kucağında oyala nehiri sonra hemnececik soğuyor
melek vallh sana sorucaktım nasıl yapalım buluşupmu gidelim diye akşamüzeri dönüş eşim yanımda olur araç yok ama eşyalarına yardım ederiz sende kızını alırsın birlikte döneriz otobüse veya nasıl dönceksen bak ben sana özelden telimi atıyorum haberleşelim bende antika gibi döktyürdüm hadi salıcakla kalın by

ahhh antikam ahhh bi de bana diyon ne zaman arasam yoksun bk gene kaçmış alışveriş merkezlerinealsanaalsanasmile

geldim geldim yok be cimcimem sende var bişey ayda yılda bir evden çıkıyom ondada sen arıyon asıl ben seni ne edem daha dün gelmedinmi kız sen eve. :))) leadangel canım aracı sorun etmeyin hem bebişler hem eşyaları zor taşımak gerçekten bırakırız nolcak.

kızlar 2gün giremedim neler neler kaynatmışsınız bugün çok şükür mevlüdümüzü atlattık bugün aynı zamanda oğlumun aşısı vardı 9,30da benim işler çok olunca annemle eşim götürdü doktor çok iyi gittiğini söylemiş bir ayda 1.350 gram almış bebişim teyzelerii, doktor çok iyi demişş şimdi 5.150 kilosu bugün mevlüdümüz vardı aynı zamanda aşı oldu çok üzüldüm huysuzlanır diye ama maşallahı vardı 3 saat uyudu bugün, aşının verdiğ etki olmalı bugün dorukta sadece cuma günleri verem aşısı bulunuyormuş bugüne denk gelmesi talihsizilk bu arada akşam üstü ateşi 37.8di bir panik yaptım hemen calpol verdim şimdi uyuyor.37.0 düştü verince,antikacım yarın çok gelmek istiyorummmmmmmmm bu arada kimse ismini söylemesin bakalım yazdıklarımzdan kimin olduğunu tahmin edebilecekmiyiz ledangelie karamuğu gördük gerçi ama neyseii benimki uyandıı yi gecelerrr

kadercim iyi geceler hadi hayırlısıyla atlatmışsınız canım mevlütünüzü allah kabul etsin a.s
maşallah paşaya nazar değmesin hadi herşeyi normalmiş ama ateşi için de telaş yapma normaldir okadar canım aşının etkisiyle oluyor işte a.ssen napıyosun geliyomusun yarınn

kader allah kabul etsin mevlütünüzü canım aşısı için de geçmiş olsun

bu gün görüşmek üzere kızlarrrrrrrrrr

sağolun teyzeleri,bu arada bu aşı biraz ağrı yaptı yiğide hala ağrısı var bugün çok huysuz 5 dakika önce calpol verdimm bakalım ne olacak bu arada görümcemler gelmedi:sm_cool: bende geliyorum kızlarr bir engel çıkmassa eşim bırakacak umarım süpriz bişey çıkmaz 100de 90 GELıYORUM

oleyy yaşasın kaderim iyi ki görümceler gelmemişlerzemuszemus
hadi sen de gel tabi kadro tam olsun sona resimleri ekleriz bisürü bebiş bisürü annişş

hangi marka ileride bizede lazım olucak bir araştıralım bakalım...arzumunkini araştırmıştım onunda 6 tane kabı var güzel ama seninkinin markası ne ?

Canım benim yok henüz.hamileyim daha ama arkadaşım bebeği için kullanıyo.tefaldi onunki sanırım.Çok guzel bişeydi ya.Bende dıyorumya şimdiden almayı düşünüyorum.Bence çok pratik cam kavonozları var.çok sağlıklı ve yanında taşıyosun pratik bi şekilde.Ben arzumuda araştırdım internetten bence oda guzeldır.Çalışma mekanizması basit zaten.Belli bi sıcaklıkta mayalaması ve gunluk hazır yoğurt elde etmek acısından pratik.Arkadaşım çok faydas olduğunu soyledi.Kızı 2yaşında ve hala o yoğurtlardan mayalayıp veriyo.Uzun süre kullanılacak bi alet sonuçta.Bu arada hepinize ii eğlenceler kızlar.İlerde bende tanışırım inş. sizlerle...

yeşimcim saat 2 de jimerdenmi çıkacaksın yoksa 2de antikadamı olacaksın bende 1buçuk gibi çıkarım herhalde siz kızlarr

günaydın karamukçumm canımm geliyorsun demii, benimki huysuz olduğu halde gideceğim vallah inanın arkadaşlardan biri arasa bu halde gitmezdim, gerçi şimdi uyuyor arada da inliyor yarım sattir, umarım bugünde huysuzluk yapmaz benimki, aman yaparsada yeşim hemşiremiz var hemşirenin yanında rahat olmayacamda kimin yanında rahat olucam onun elinden kaçtane bebek geçtii bakarız bir çaresine ben calpolumu alayımda ne olur ne olmaz, demi yeşimcimm cesaretlendir beni yoksa endişeliyim

valla canım işte saat 1.30 da çocuğu doktora götürcez işimiz uzun sürmezse gelicem ama gelirsemde saat 3 ve ya 3.30 u bulur herlade o saatlerde orda olurmusunuz ya birde evden gidiyo olsaydım biz seni alırdık kadercim bana yakın oturyosun ama gelirsem dönüşte bırakırız canım senii:1hug:

çok sağol canımm bakarız duruma göre, seni beklemeden kalkarmıyız hiç aşk olsunn ekip tam olmalı demi ama olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…