kızlar şu yoğurt meslesıne değinmişken okudum yazınızı ama maylanmakta zorlanıyosa. mayalama makinelerı var onun için.sadece bebiş için güzel kavonozlarıda var. Ben bıle daha hamileyken özenip alasım geldı.hijyen çok önemli çünkü baya bi bakteri olabiliyo. makinenın ozelliği çok ii .okuduğuma gore
saatlı ve mayalandığında ışığı yanıp sesli uyarı verıyo.bence bı araştırın derim.benım arkadaşım kullanıyo ve acayıp memnun,kavozlarıylada bebişinin yoğurdunu fazla kap değişikliği yapmak zorunda olmadan heryere goturebılıyo.çok pratik bence..Ben alıcam ondan buyuk ıhtımalle..
kızlar 2gün giremedim neler neler kaynatmışsınız bugün çok şükür mevlüdümüzü atlattık bugün aynı zamanda oğlumun aşısı vardı 9,30da benim işler çok olunca annemle eşim götürdü doktor çok iyi gittiğini söylemiş bir ayda 1.350 gram almış bebişim teyzelerii, doktor çok iyi demişş şimdi 5.150 kilosu bugün mevlüdümüz vardı aynı zamanda aşı oldu çok üzüldüm huysuzlanır diye ama maşallahı vardı 3 saat uyudu bugün, aşının verdiğ etki olmalı bugün dorukta sadece cuma günleri verem aşısı bulunuyormuş bugüne denk gelmesi talihsizilk bu arada akşam üstü ateşi 37.8di bir panik yaptım hemen calpol verdim şimdi uyuyor.37.0 düştü verince,antikacım yarın çok gelmek istiyorummmmmmmmm bu arada kimse ismini söylemesin bakalım yazdıklarımzdan kimin olduğunu tahmin edebilecekmiyiz ledangelie karamuğu gördük gerçi ama neyseii benimki uyandıı yi gecelerrr
hangi marka ileride bizede lazım olucak bir araştıralım bakalım...arzumunkini araştırmıştım onunda 6 tane kabı var güzel ama seninkinin markası ne ?
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın karamukçumm canımm geliyorsun demii, benimki huysuz olduğu halde gideceğim vallah inanın arkadaşlardan biri arasa bu halde gitmezdim, gerçi şimdi uyuyor arada da inliyor yarım sattir, umarım bugünde huysuzluk yapmaz benimki, aman yaparsada yeşim hemşiremiz var hemşirenin yanında rahat olmayacamda kimin yanında rahat olucam onun elinden kaçtane bebek geçtii bakarız bir çaresine ben calpolumu alayımda ne olur ne olmaz, demi yeşimcimm cesaretlendir beni yoksa endişeliyim
çok sağol canımm bakarız duruma göre, seni beklemeden kalkarmıyız hiç aşk olsunn ekip tam olmalı demi ama olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?