Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Hepinize maşallah, çok tatlı çıkmışsınız bebeklerinizde çok şekerler Allah daim etsin bir dahakine bizde katılırız inşalllah insanın o karelerde yer alası geliyor.

selam hanım hanımcıklarrrr :))) kaderim çok üzüldüm yaaa inş. çabucak ayağa kalkarsın.Allah acil şifalar versin.Yeşimmm saat 17:00 gibi uğruycam sana hem şu şu ultrasonun sonucunuda alim artık demi :))) bekleyen hamişlerimiz inş. kolay doğumlarla doğum öykülerinizi yazmak kısmet olur ve bir dahaki buluşmada sizlerde aramızda olursunuz.yeşimcim yetişemezsemde çıkışına girişteki bankoya bırabilirmisin canım alim.hem Jale hanımada ilet bu kez onuda görmeden çıkmıycam astahaneden özledim doğrusu hemde acık nispet yaparız beraber bir dahaki buluşmada koşa koşa gelir :))) şaka tabi kim bilir nasıl yoğun sonuçta can kurtarıyor.Allah sağlık versin ikinizede böle mutluluklar yaşatın hep herkese.

Kızlar ben bebk şekeri yaptırtmak istiyorum ama kafam karıştı şimdi.Hastanede doğum yaptıktan sonra ayrı 40 mevlüdünde ayrımı dağıtmam gerekli acaba.Bi fikir verirmisiniz acaba bana.Bide nerden aldığınızı.Bursada mağzalardanmı,internettenmi spariş ettiniz.Çok güzel şeyler var insan dayanamıyo....

canım sana bağlı istediğin şekilde dağıtabilirsin hem hastane hem ev ziyareti hem mevlüt.

Sen kaç haftalıktın?

canım ben yaptırmadım bebek şekeri.öle çok bıdılamadımda detaylar konusunda.ama bursada bebek şekeri konusunda koza handa sol tarafta bir yer var bebek şekerleri mevlüt bicileri bulanan oda gözüme çarpmıştı ölesine istersen bi bak.

slm hanımlar benim tospikle uğraşıyorum biraz mızmız bugün
kaderim cnm geçmiş olsun kısa zamnda iyileş inş.
cnm bebek şekerlerimi ben kendim yapmıştım herkes bayıldı değişik oldular çünkü
atarım bak resimlerini hastaneye gelenlere lokum ttutuk biz mevlütte şeker mevlütten önce gelenlere çikolata sonra gelenlere bebek şekerlerinden ikram ettim çünkü artmıştı mevlütte

canım sana bağlı istediğin şekilde dağıtabilirsin hem hastane hem ev ziyareti hem mevlüt.

Sen kaç haftalıktın?

Denizcim ben 18 haftalık oldum inş.Amam şimdiden yavaş yavaş planlamak istıyorum inş.Bu arada benim kontrolde yarına kaldı sende yarın gıdıyosun sanırım demi jale hocaya.Karşılaşırız belkıde canım.Ya çok acemıyım ben.İçimden herşey yapmak gelıyo ama nasıl planlamam gerektiğini bilmiyorum.Çalışıyorumda biyandan.İşlerim acayip youn.Artık arkadaşlarla bıle konuşmuyom hiç biyerden.Sadece bu topiğe vakıt ayırıyorum:)

Çok güzel olmuş leadangel canım.Ellerine sağlık.Bakalım ben daha yeni yeni bakıyorum.Becerıye kalmış bişey.Kendin yapabiliyosan ne guzel aslında.Evet bızım aıledede lokum dağıtılır böyle durumlarda.Bencede guzel fıkır.Bakalım nasip yapcaz bişeyler.Gerçi jimerle konuşucam ama oda filan süsletiyolarmı acaba yoksa onların anlaşması olanlarlamı yaptırmak gerekıyo gerekiyo..yapan varsa soylesın arkadaşlar.Ya çok güzel şeyler Allah herkese banada nasip eder o gunleri görmeyi inş.

Canım benim yarın akşam 19,30 da randevum..senin kaçta?_

Zamanı gelince hepsi olur canım oda süsleme şekerler vs...Çok erkenci gördüm seni..:dance: ama anlıyorum heyecan tabii..:dance::teytey:

Zamanı gelince hepsi olur canım oda süsleme şekerler vs...Çok erkenci gördüm seni..:dance: ama anlıyorum heyecan tabii..:dance::teytey:

19,40 sen almışsın demek kaydirigubbakcemile3.Bende istedim dolu dediler.benımki
20,00 canım.Denk geliriz büyük ihtimalle.Senin Kaç haftalıktı unutmuşum ben.Bıde evet erken ama hiç bi bilgim yok ya.Ne yapcağımıda bılmıyorum.Ondan bu telaş aslında.

12+4 benim muhtemelen karşılaşırız..delikafadulden
Ben çıkıcam sen giriceksin demekdelikafadulden

Olsun tatlı telaşlar bunlar..

Yeşim hanım 18,00 de çıkıyormuş..

Bir dahakine daha erken randevu alıcam..Yeşim hanımla tanışırım inş.
Bu sefer eşimde gelicek normalde pek gelemiyor çok yoğun, o yüzden geç aldım bu sefer saati.

Ben hep bu saatlerde gıttım.en erken19,00 du.Ve eşimle geldim hep.Bizi bekçi yaptı bızım kız.Bır Gıdıyoduk 19,00da 21,00de çıkıyoduk kaydirigubbakcemile3 Bizimki cinsiyetini göstermedi 3 hafta.Bı gör haftalarca bekledık elimizde çikolata su.3 gunde bı gıttık bı ara.Hatta istanbula gıttık.Arkadaşlar hadi doktora gıdelim gostercek dedıler. Ben gıtmedım.Panık yaptık ya.2-3 kere gostermeyınce zorlamadım bende.Şimdide yüzünü göstermiyo edepsiz.Hep keyfine göre hareketler yani.Babasıyla benı şimdiden bekçi yaptı.Senınkıde belli değil demi canım.Hayırlısı olsun inş.

Yok daha belli değil cinsiyet..:CüvCüv:

Ben mesai saatlerimde kendime göre ayarlama yapıp gidiyordum, arada eşimde geliyordu ama son 2 sefer uymadı saatler ona gelemedi, bu sefer akşam al randevu dedi ben de bu sefer akşama aldım... :CüvCüv:

Siz bayağı cinsiyet konusunda paniklemişsiniz..İlk heyecan tabiii olacak o kadar.:lepi:

Hayırlısı olsun denızcım.Bakalım belli olcak mı?Benimki 15 haftalıkmıydı neydi gosterdi.Çok güzel duygular ya bunlar acayıp zevkli.Hatta bıkere annemı goturduk.Şehır dışında onlar.Bana gelmişlerdi.O bıle gulme krızıne gırdı hastanede bizim beklememize.Anneme dedim hatta.Görmemişin çocuğu olunca böyle oluyo dedimkaydirigubbakcemile3 Hatıra hep insana işte.Ama artık alıştım daha sakin davranmaya çalışıyorum:kedi:

merhaba canım bişey sormak istiyoerum 18 haftalık olduğunu öğrendim şuan nasılsın bulantıların devam ediyormu ben 9 haftalığım daha yeni, tabi ama ilk defa bu kadar kötü bulantılar yaşadım hala devam ediyor yemek yiyemeyip kilo veriyorum Jale Hanım herşey normal deyince rahatlıyorum sanada bir sormak istedim.

becerikli arkadaşım benim süpersin:lepi:, bunun bir değişiğini arkadaşım bana doğum hediyesi olarak yapmıştı tepsiyle beraber seninkinin bir değişiği ama herkez bayıldı ben bebek görmeye gelenlere verdim çünkü mevlüdümüz biizm çok kalabalık olduğu için mevlütte lokum verdik.ama sende çok güzel yapmışsınn,bende yetenek olsa bile sabır yok böyle ince işlere gelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…