Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

aa karamuk kesin gel bak ya bisürü minik bebişli gelcezz seversin hem sana da bulaşır bu arada:)
bol bol da fotoğraf çekiniriz güzel olur kızlar
yeşim sanırım 1 de işten çıkacak
2 de antikada olur

1 de çık sende kadaerim tamam mı
bende 1 den sona çıkarım ama biz yakınız ya 15 dk ya orda olurum inşallah

aa karamuk kesin gel bak ya bisürü minik bebişli gelcezz seversin hem sana da bulaşır bu arada:)
bol bol da fotoğraf çekiniriz güzel olur kızlar
yeşim sanırım 1 de işten çıkacak
2 de antikada olur

işallah canım işallah gelebileyim de bana da bulaşsın barii sizlerdennn :Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım görüşürüz, benim eve yakın antika eşim beni alsa en fazla 10 dakikada antikadayım yanlız ben hala pijamalrla yiğit çok huysuz bugün ağrısı var bakalımm nasıl olcak hep kucağımda vallah bir yanım kalmak istiyor bir yanım gitmek mafoldumben

kızlar gerçekten çok keyifli bir gündü.nacizane evimi şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.görüntüleri bir dahaki buluşmada hepinize cd olarak hazırlıycam. ama fotolarıda en kısa zamanda beliyorum çok merak ediyorum nasıl çıktıklarını.hele beşi bi yerdeki o resmi daha çok çok şekerlerdi.ayrıca evi öğrendiniz artık ne zaman isterseniz ve ne zaman bu tarafa yolunuz düşerse beklerim.

:umursamaz:
cok kıskandım cook ((
resımlerınızı gordum sebıle yolladı bana :))) cok guzel bebışlerde cok tatlı
malesef ben gelemedım benım ıstanbuldan kadınlar kulubunden bır arkadasım vardı 15 gundur ben kalıyordu bugun onu yolcu ettım kısmetse bırdahakı buluşmaya bacılar

antikacım o güzel gülüşünle bize katlandığın için teşekkürler...canımmm Allah seni hep güldürsün güzel ev sahibim benim çok rahat ettim eline emeğine sağlık canım benim...

herşey çok güzeldi ben hepinizi çok ama çok sevdim sanki hepimiz eskiden tanışıyo gibiydik
herkeze çok teşekkür ederim

cnm çok sağolll çok güsel ağırladın bizleri herşey için tekrar takrar teşekkür ederim vallhi keyifliydi çok hepiniz düşündüğüm gibiydiniz vallhi hiç yanılmamışım böcekler hele maşallahları var hepsinin

canlarım ddiğim gibi ne zaman yolunuz düşerse beklerim evi öğrendiniz. seherim bir dahaki buluşmada senide görürüz inş.

bugün çok güzeldi herşey için teşekkür antikacımm oğlumun rahatsızlığına rahmen geldiğim için pişman olmadım gelmeseydimm çok üzülecekmişim onu anladım.yeşimcimm sen harikasın canım benim bizi mahçup ettin hediye alarak hediyene bayıldımm.

canım benim antikacım bugün çok keyifli birgündü o çok sıcak ve samimi evsahipliğin için çok sağol tatlım herşey için ellerine ve yüreğine sağlık:1hug: heleki yeşim hemşirem allahım yüzünden o gülüşünü hiç eksik etmesin canım benim o güzel ve çok değerli hediyelrin için inan çok mahçup ettin bizi çok sağol canım benimmŞeniz veee o dünya tatlısı bebişleriniz için söylüyecek söz bulamıyorum hepsi birbrinden şekerlerdi maşallahhhhhhhh

karamukcum inş.bir dahaki buluşmamızda sendende mutlu haberi alıcaz. bu arada kızlar ben dün çok büyük bi hata yaptım cimcimem ve leadangelden nasıl özür iliyceğimi bilmiyorum (( pastaları unutmuşum dün ben tabakları hazırlarken. ellerinize emeğinize sağlık ama benim gel git aklım aklım işte gerçekten çok özür dilerim.(((((((((((((

opuyorumnanaktan
cnm ya ne özürü aşkolsun çocuklar insanda akılmı bırakıyor özellikle 5 tene olunca
afiyet şeker olsun inş. beyenmişsindir zaten bisürü zahmet verdik asıl senin emeğine sağlık cnm sen mahcup ettin bizleri
ayrıca yeşim hediyen çok cici cnm benim bayıldık bayıldıkkk çokkk teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

canım neyin özürü yaaaa alsanaalsanasmilezaten bir dünya şey yapmıştın burnumuza kadar dolduk ellerine sağlık aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…