Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

En fazla hadi çok yediniz diyelim 16 kilo alın gerisini kendinize alırsınız sonrada sizi erken doğuma almak zorunda kalırız sakın haaa uçmalıyım kızlar yavaş yavaş sakin sakin ayda en fazla 2 kilo kızlar tamam mı?

Kaderim kız sen nasıl akıl veriyon bakim öle tabi sen doğurdun işin rahat.

Kızlar lütfen çok kilo almayın sonra gebelik zehirlenmesi yaşamayın... aman haa

karamuk canım geçmiş olsun ameliyat kolay bir ameliyat oluyor ama hekimler çok rahatsız etmediği sürece 18 yaşına kadar bekletiyorlar.Kız kardeşimde 2 sene boyunca burnu ansızın kanıyordu kanayan deliği kapatıyorduk diğerinden kanıyordu onuda kapatınca ağzından geliyordu o kadar vahimdi durumu ama hekim bekleyeceğim dedi şimdi 21 yaşaında maşallahı var ameliyat olmadı ama kolay bir ameliyat merak etme ...

ya kızlar bişey sorucam jimerde akşam da mı muayene var:uhm: deniz güneş ve hsbsnd öyle yazmışlar da:uhm:

sağol canım benim evet kolay bir ameliyatmış ama bizimkinin boğazları ve kulakalrı çok sık iltihaplanıyor o nedenle doktorda zaten alalım hemen dedi biz aslında yaza doğru yapıcaktık ama hiç beklemeylim dedi doktor çünkü bu böyle sürekli devam eder dedi bizde bakalım kısmetse biaran evvel aldıralım da yavrum da rahatlasın bizde canımm a.s

karamukçum sorma cumartesi gecesi 5 saat uyku uymadım fitil vermeme rahmen çok ağladı ağrısı çoktu ama dün maşallahı vardı iyileşti teyzesi artıkk

yeşimciğim neden ya 15 kilo o akadarda çok değil tabi hamile kalmadan önceki kiloya bağlı kilolu hamile kalmadıysa arkadaşta zayıf olduğu için ye gitsin dedim ama bu arada zayıf olduğu için ye diyorum bünyesi zaten kilo vermeye elverişli sanrırım ama birde hamlieyken yemiyeceğizde ne zaman yiyeceğiz ya tabi sağlıklı beslenerek onu unutamdan bu arada kızlar siz bana uymayın vallah bir sorun çıkarsa yemiş kafama kafamaalsanaalsanasmile birde bana dr.yeme çok kilo almışsın demedi iyi güzel gidiyoruz dedi sanırım bende sorun olmadığı için umarım sizdede olmaz bu arada kimse sorun yaşamasın inşallah yeşimim aman ha canım ya allah korusun gebelik zehirlenmesi falan dağlara taşlara kokkuttun beni vallah heyy sabah sabah ortalığımı karıştırdım nemafoldumben

ay canım benim kıyamam yaa ama iyi hadi çok şükür iyileşmiş tosuncuk a.s

Yok canım benim ortalığı filan karıştırmadın kıyamam ben sana :))
Ama dikkatli olun yani bebeğin alacağı suyu eşi kendisi derken en fazla 10 kilo geri kalan sizde kalır aslında sorun bu değil hızlı kilo artışlarında dediğim gibi bebek gelişmez anne gelişir ve erken doğum....
Dikkatli olun tamam mı?

Aynen bende de 9 kilo gitti , 5 i doğumda 4 ü ilk bir hafta şişkinlikler falan indi..Gerisi 6 kilo bana kaldı haklısın..gerçi onu da 2 ayda vermiştim..

Ama dediklerin doğru en fazla 10 kilo gider gerisi yeni yağlarınız:)kaydirigubbakcemile3

Canım benım saolasın rahatlattın tabı.Evet benim zayıf bı yapım var ve kolay kılo verebılıyorum canım.ilkin jale hoca dıyetısyene gorun ıstersen dedı ben pimpiriklik yapınca ama daha sonra durdu kilo almalarım.Bünyenin ihtiyacı varmış demekki diyorum.Çünkü ekmeği Normal yediğimden daha az yemeğe başladım ama ben haftada 2 bazen 3 kere balık yiyorum.kızrmızı et yıyorum.tavuğa karşı bi içimde soğukluk oluştu.onuda zaten çoğu ürüne guvenmıyorum dıye balıktan almaya çalışıyorum.sebze var mutlaka yediğim öğünler arasında mutlaka 2 posta cevız,badem fıstık,meyve yıyorum hergun aynı satte.Ama kola 1 seneden berı içmiyorum,meyve suyu bıle içmiyorum yapay dıye.Süt içiyorum sabah ac karnına ve gece yatarken.Yoğurt ve ayran gibi şeyleri mutlaka hergun tuketıyorum.çay içmiyorum.Kahve içmiyorum,tatlı yemıyorum hiçbişekilde.Maden suyu içiyorum onun yerıne.Yni benim yiyeceklerden midem bulanmadı hiç.Çaydan filan bulandı bitek.Ne bıleyım kızlar.Ben kıloma aşırı dıkkat eden bırıyım.Pilav bile yemezdım onceden kilo alcam dıye ama hamileyken boyle düşündüğümde bebeğime haksızlık gibi geliyo sanki.Bana kalsa ben yine tutarım kendımı.Öyle iştahım yok.Görev gibi yapıyorum bu dedıklerımı.Ama işte abartıyorumdur belki.Bilmiyorum ya.Eskiden olsa konuşurdum.Mangalda kül bırakmazdım kılo almıcam hamıleyken dıye ama kazın ayağı öyle olmuyomuş bunu anladım.Şimdilik bunları yapıyorum.Bakalım.Bugün sorucam jale hocaya olmazsa.Ama Allahtan 51 le kalmışım hamıle dıye avutuyorum kendımı.Bı de zay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…