biz 2,5 aylık olduk çok şükür.sen ne kadarlıksın?
ya hadi ağızımın tadını geçtim yemek yiyememeyide boş verdim ;ama bu susuzluk beni mafediyor o kadar haster kaldımki su içmeye her an gözümün önünde duruyor ama düşündükçe su içmeyi midem bulanıyor ben sadece sabah 1 bardak su içibiliyorum o da mecburen ilaçlarım var.eşim gelene kadar hiç birşey yiyemiyorum akşam yemeği ve bazen süt başkada birşey geçmiyor boğazımdan o ağızdaki tatsızlık balgam hissi ve kuru öğürmeler...valla çok uzatttım ama dertlerim bunlar umarım bir an önce geçer rahatlarız tek teselllim bu sefer bebeğimi kucağıma alabilmek önceki hamileliğimde hiç şikayetim yoktu ama kısmet olmadı bu sefer çok şikayetim var ama kavuşması arzusuyla sakince bekliyorum kimseye fazla şikayetimi belirtmeden geçirmeye çalışıyorum sonunda çok mutlu olacağıma inanıyorum inşalllah buradaki tüm anneler gibi bizde en mutlu şekilde kavuşuruz bebişlerimize opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar herkese günaaaydııın
Bugün güzel geçecek bir yağmur bir güneş muhteşem bir manzara vardı az önce
Günaydın karamuk ....
Ben 12+6 yım canım ..sen daha kötüsün bana göre ben kahvaltı vs yapıyorum sadece ağır sulu yemek ve et ürünleri yiyemiyorum..tabii diğerlerinin de ne tadı var ne tuzu..kafamçokkarıştı
Günaydın..Manzarayı ben de gördüm..yakın sayılırız zaten..Dün akşam Jale hanımdaydım herşey yolunda..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
günaydın tatlımmmmŞenizGünaydın kızlar hepinize......
Antıkacım bana kullandıĞın balık yaĞının adını verebİlİrmİsİn acaba hatırlıyosan.bendekİyle aynımı bı bakayım canım.benım korkum bazı balık yaĞı hapları balıĞın karacİĞerİnden yapılıyo dıyolar.o da bebİŞe zararlıymıŞ.
sen ne kullanıyorsun canım
?
bugün günaydınlar havada uçuşuyor,gününüz aydın olur inşallah
hsbsnd canım genelde hamilelere marincap balık yağı hap veriliyor bende onu kullandım,bu arada senin hapı doktorun verdi sanırım doktorun verdiğiyse tabiki rahar rahat kullan gerçi yemişciğim daha iyi bilir ama ben hiç duymadım balık yağı hapları balıkların karaciğerinden olur diye ama seninkidr büyük ihtimal marincaptır
Kızlar bıde hatırlayanlarınıza bişey sormak istıyorum.Toksoplazma testını nezaman yaptırdınız.Hanile kaldığınızı öğrendıkten sonramı ve gebeliğin ilerleyen donemlerınde tekrarladımı doktorunuz bu testi.Bilgi verirsniz sevinirim canlarım.....
bugün günaydınlar havada uçuşuyor,gününüz aydın olur inşallah
hsbsnd canım genelde hamilelere marincap balık yağı hap veriliyor bende onu kullandım,bu arada senin hapı doktorun verdi sanırım doktorun verdiğiyse tabiki rahar rahat kullan gerçi yemişciğim daha iyi bilir ama ben hiç duymadım balık yağı hapları balıkların karaciğerinden olur diye ama seninkide büyük ihtimal marincaptır,
birde bebeğine zararlı olacak bir hapı hiç bir dr. vermez
canım, benim daha ilk randevumda yaptı jale hanım..onun yanında bir sürü de kan testi yaptı daha ilk gün..yani 5 haftalık hamileydim ilk gittiğimde..
senin?
Canım ben daha dün gittiğimden dolayı haplarımda yanımda canımyerimseniben ben ilk 3 aydan sonra.demir hapı ,elevit multivitamin,magnesıum dıasporal(ama onu hiç içmedim kasılmalırın olursa iç ondan dedi.Bide kalsıyum hapının prospektüsünde yazıyodu başka magnezyum içeren hapla içmeyın dıye.Ben de ondan tereddut edıp içmedim ama fazlasının zararı olmaz dedı doktor.Antıkayıda okuyunca o toz olanı içmeye karar verdım.Büyük ihtımalle onada benım kalsıyum hapı ile magnezyumu vrmıştır doktor),osteocare kalsıyum hapı,dunde balık yağı hapını almadığım için yenıden yazdı ve kan hapı ekledı yanına canım.Canım benım kılo almalarım fazla ve hatta bunun için diyetisyene gıdıcem sanırım ama buna rahmen doktor hapları içme fılan demedı bana.Sana neden oyle bışey dedı anlamadım açıkcası.bıde sen kaç kılo aldın canım.bıde içtiğin hapları ayrıntılı hatırlıyosan yazabılırmısın.Bide her ilaç hastasına gore değişir.Korkuyorum burdan okuyup ilaç alırlar dıye.Doktor kontrolü olmadan hamıleleıkte hiç bi hap kullanılmamalı arkadaşlar herkesın bunyesı farklı,ihtıyacları farklı.Aman çok dikkat edelim lütfen bebişlerimize:Saruboceq:
saat başı kalktı nerdeyse gece 3 tü yattım ayy ne oldu bilsen yatak odasına gittim telsizi alıp yattım ama bebefonun pili bitmiş biizmki ağla ağla mahvolmuş oğlumun anne kalk demesiyle kalktım oğlumun uykusuda çok ağırdır ama iyiki duymuş yoksa çocuk katılacakmış nerdeyse haftada 1 büyük pil değişirmi ya yok yok bir daha güvenmeyeceğim yanıma alacağımm oğlumu, benim maceralı gecem böyle geçti senin oğluşun nasıll keyfi yerine geldimi bariignaydın canımmŞeniz nasıl geçti yiğitardamın gecesi uyuyabildimi kuzummma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?