Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Ben 12+6 yım canım ..sen daha kötüsün bana göre ben kahvaltı vs yapıyorum sadece ağır sulu yemek ve et ürünleri yiyemiyorum..tabii diğerlerinin de ne tadı var ne tuzu..kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar herkese günaaaydııın
Bugün güzel geçecek bir yağmur bir güneş muhteşem bir manzara vardı az önce
Günaydın karamuk ....

Günaydın..Manzarayı ben de gördüm..yakın sayılırız zaten..Dün akşam Jale hanımdaydım herşey yolunda..

günaydın canımmŞeniz ohh maşallah hadi hayılısıyla sizlerde biran evlle alın beişleri kucakalaraaaaaa:ecrin_bebek:

Antıkacım bana kullandıĞın balık yaĞının adını verebılırmısın acaba hatırlıyosan.bendekıyle aynımı bı bakayım canım.benım korkum bazı balık yaĞı hapları balıĞın karacıĞerınden yapılıyo dıyolar.o da bebıŞe zararlıymıŞ.

günaydınlar herkese .......... vitamin bilgilerini paylaşan arkadaşlarım teşekkürler.........
ben 3 ayımdan sonra elevit multivitamine,omega epa dha ya başladım.ikisi dışında henüz başlamadım jale hanım demir magnezyum kalsiyum yazmıştı ama kilo artışım fazla gidince başlamadık bir süre daha başlama dedi ama ben başlayacağım ufaktan onlara ...demire en azından

sen ne kullanıyorsun canım
?

sen ne kullanıyorsun canım
?

Canım ben daha dün gittiğimden dolayı haplarımda yanımda canımyerimseniben ben ilk 3 aydan sonra.demir hapı ,elevit multivitamin,magnesıum dıasporal(ama onu hiç içmedim kasılmalırın olursa iç ondan dedi.Bide kalsıyum hapının prospektüsünde yazıyodu başka magnezyum içeren hapla içmeyın dıye.Ben de ondan tereddut edıp içmedim ama fazlasının zararı olmaz dedı doktor.Antıkayıda okuyunca o toz olanı içmeye karar verdım.Büyük ihtımalle onada benım kalsıyum hapı ile magnezyumu vrmıştır doktor),osteocare kalsıyum hapı,dunde balık yağı hapını almadığım için yenıden yazdı ve kan hapı ekledı yanına canım.Canım benım kılo almalarım fazla ve hatta bunun için diyetisyene gıdıcem sanırım ama buna rahmen doktor hapları içme fılan demedı bana.Sana neden oyle bışey dedı anlamadım açıkcası.bıde sen kaç kılo aldın canım.bıde içtiğin hapları ayrıntılı hatırlıyosan yazabılırmısın.Bide her ilaç hastasına gore değişir.Korkuyorum burdan okuyup ilaç alırlar dıye.Doktor kontrolü olmadan hamıleleıkte hiç bi hap kullanılmamalı arkadaşlar herkesın bunyesı farklı,ihtıyacları farklı.Aman çok dikkat edelim lütfen bebişlerimize:Saruboceq:

bugün günaydınlar havada uçuşuyor,gününüz aydın olur inşallah
hsbsnd canım genelde hamilelere marincap balık yağı hap veriliyor bende onu kullandım,bu arada senin hapı doktorun verdi sanırım doktorun verdiğiyse tabiki rahar rahat kullan gerçi yemişciğim daha iyi bilir ama ben hiç duymadım balık yağı hapları balıkların karaciğerinden olur diye ama seninkide büyük ihtimal marincaptır,
birde bebeğine zararlı olacak bir hapı hiç bir dr. vermez

gnaydın canımmŞeniz nasıl geçti yiğitardamın gecesi uyuyabildimi kuzummma.s

Kızlar bıde hatırlayanlarınıza bişey sormak istıyorum.Toksoplazma testını nezaman yaptırdınız.Hanile kaldığınızı öğrendıkten sonramı ve gebeliğin ilerleyen donemlerınde tekrarladımı doktorunuz bu testi.Bilgi verirsniz sevinirim canlarım.....

canım, benim daha ilk randevumda yaptı jale hanım..onun yanında bir sürü de kan testi yaptı daha ilk gün..yani 5 haftalık hamileydim ilk gittiğimde..

senin?

Yok canım benım.Ben eczacılardan korkuyorum.O hap yok diye türevı başka bi hap vermeye çalışıyorlar.Bende doktorun yazdığı ismini okuyamadığım için anlayamam dıye sızlere sordum.Benım folıkasıt ilacımda öyle bı durum oldu çünkü.O olmayınca başka bı hap yazmış.Sonradan doktoruma goturunce o soyledı bunu yazmamıştım ben ama öemli değil dedi.Ama balık yağı hapında temkinli davranmak istıyorum.Benım korkum o canım.Yoksa tabıkı doktor kesınlıkle zararlı bişey vermez.Ama eczacılar aynı diye başka bı hap verebılıyo.Bende doktor ne verdıyse aynısını içmek istıyorum.Oyuzden sordum

canım, benim daha ilk randevumda yaptı jale hanım..onun yanında bir sürü de kan testi yaptı daha ilk gün..yani 5 haftalık hamileydim ilk gittiğimde..

senin?

Benımde ılk gıttığımde hemen gebelik çekabı yapıldı.Yani öyle dendi.Bende 5 haftalıktım.Sonra testlerin temiz olduğunu ama dikat etmem gereken şeyler olduğunu soyledı.sebze meyve ii yıkancak.et ii pişcek diye.ama işte nebıleyim ete balığa çiğ olarak değiyo elimiz ister istemez.Bide ılerkı gebelık haftalarında testı tekrarlıyomu dıye merak ettim.Ondan sordum canım.Bu arada dun çok kalabalıktı hastane farkedemedım senı canım.Birsürü kişi oluncada soramadım senmısın değilmisin diyekaydirigubbakcemile3

canım ben 22+3 üm şuan.54 hamiş kaldım 62 oldum çok iyi gidiyordu sonay bir ay da 4 kilo aldım.demir,kalsiyum ,magnezyum başlamamıştık.1 lt süt içiyorum ben her gün bebek iri olsun diyekaydirigubbakcemile3....sadece elevit birde balık yağı hapı olarak epa dha daily içiyorum.hamileler için .haklısın her balık yağını kullanamayız .benim içtiğim hap omega 3 oranı diğerlerine göre en fazla olanı bu da önemli yağ kısmı değilde omega 3 yoğun yani birde kapsülü bile balık jelatininden yapılmış yapay değil yani.jale hn da uygun buldu.şimdi kan hapı ve demire başlayacağım.jale hn vitaminlere ara verelim dedi ben çok panik oldum kilo dan jale hn benim için şuan iyisin bundan sonrası önemli dedi ama eşimde yok almasın şişcek falan deyincekaydirigubbakcemile3ara verlim en iyisi demire falanda bir süre başlama dedi.kilo aldırıyorlar mı dediğimde iştahın çok açılır karbonhidrat alımın çoğalır dedi.15 gün geçti üstünden eleviti hergün içiyorum yine omega 3 ü gün aşırı..demiri kalsiyumu da içicem çünkü sütü yarıma düşürdüm bir arkadaşım gece çok süt içtiğin için bu kadar kilo almışsın dedi.bencede öyle .......

arkdaşlar birde tetanoz aşısını ne yaptınız sizler olmuşmuydunuz.....jale hn ne dedi...
ben sormayı unutmuşum???

selam kızlar muhabbet gene almış başını gitmiş...önce karamuk kaderim melekcim geçmiş olsun kızlar...bizde ananedeydik geldik...offf nasıl dinlendim bilemessiniz:) YEŞıMCıM sen yerini biliyorsun sen atatuğun ilk ve son göz ağrısısın..ilk aşklar unutulmaz...kızlar benimkide 2 gündür çok mızmız bakalım doktor ne diyecek süt mü yetmiyor acaba sürekli emmk istiyo sonrada çok usuyor anlamadım gitti..hamişler bende çok yedim hamilelikte ama 9 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım..62 hamile kaldım 71 doğum yaptım..1 aylıkken 63 oldum ama sonra gene kilo almaya başladım anlamadım gitti..şimdi son durum 66 :kedi:

gnaydın canımmŞeniz nasıl geçti yiğitardamın gecesi uyuyabildimi kuzummma.s
saat başı kalktı nerdeyse gece 3 tü yattım ayy ne oldu bilsen yatak odasına gittim telsizi alıp yattım ama bebefonun pili bitmiş biizmki ağla ağla mahvolmuş oğlumun anne kalk demesiyle kalktım oğlumun uykusuda çok ağırdır ama iyiki duymuş yoksa çocuk katılacakmış nerdeyse haftada 1 büyük pil değişirmi ya yok yok bir daha güvenmeyeceğim yanıma alacağımm oğlumu, benim maceralı gecem böyle geçti senin oğluşun nasıll keyfi yerine geldimi barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…