- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kızlar ya sohbet bitmiş ben gelmişim ayrıntılımız var dı bugün jimerde girdik iyi çok iyiimşiz.jale hn mı da gördüm vallahi kaıncağız hiç durmadan koşturuyor..bu arada bende çok kilo aldım çabuk gitti kilolarım jale hn iyisin falan diyo ama yani bünyeme göre çünkü dışarıdan bakıldığında hiç bir şey yok bende kilo takıntılıyım ve acayip dikkat ederim ekmek tüketmiyorum gibi birşey çay kahve kola meyvesuyu gibi şeylere yer yok abur cubur yok en çok sebze meyve ama..herhalde vücuduma gerekli.22+1 iz 54 hamiş kaldım şimdi 62 oldum 8 kilo aldımmm..ooofff.jale hn hareketsizsin demek ki yürüyüş yap dedi...yapcam inşalah.söz yapcam doktor cuğum... kızlar birde hangi vitaminleri ne zaman dan beri kullanıyırsunuz paylaşırsanız sevinirimm...........
kızım biraz huysuz bu günya ek gıdaya geçtiğimiz için sanırım sindirim problemi yaşıyor ağlıyo ve kabız:umursamaz:
kızlar ya sohbet bitmiş ben gelmişim ayrıntılımız var dı bugün jimerde girdik iyi çok iyiimşiz.jale hn mı da gördüm vallahi kaıncağız hiç durmadan koşturuyor..bu arada bende çok kilo aldım çabuk gitti kilolarım jale hn iyisin falan diyo ama yani bünyeme göre çünkü dışarıdan bakıldığında hiç bir şey yok bende kilo takıntılıyım ve acayip dikkat ederim ekmek tüketmiyorum gibi birşey çay kahve kola meyvesuyu gibi şeylere yer yok abur cubur yok en çok sebze meyve ama..herhalde vücuduma gerekli.22+1 iz 54 hamiş kaldım şimdi 62 oldum 8 kilo aldımmm..ooofff.jale hn hareketsizsin demek ki yürüyüş yap dedi...yapcam inşalah.söz yapcam doktor cuğum... kızlar birde hangi vitaminleri ne zaman dan beri kullanıyırsunuz paylaşırsanız sevinirimm...........
Merhaba dekinman;
Canım benim bulantılarım fazla olmadı tatlım.Hatta birara bende bulantılarım niye olmuyo diye tuhafıma gitmişti.ama senın gıbı 9 haftalıkken arttı.Benim sorunum ağzımda bişeyler yediğim zaman balgam oluşması ve bunun benım mıdemı aşırı bulandırmasıydı.Benım için en kotu ve herkese sorduğumda hemen hemen kımsenın karşılaşmadığı bı durumdu.Ve arttığı zaman kendımden gecercesıne kusuyordum canım.Ve hamilelerin karşılaşmadığınıda görünce üzüldüm çok hatta.Jale hocaya sordum normal dedi.Az kişide görünüyormuş.Bilmiyorum artık.Ama sana bişey söyleyeyimmi.Bulantı iyi dersin yıne kusuyosun bı muddet sonra rahatlıyosun.Ağzında hep öğle iğrenç bı tat olduğunu düşünsene hep mıdemi bulandırıyo.Hala devam ediyo,azaldı sadece eskıye nazaran.Hiç meraklanma canım daha çok ufak senın bebiş ve gayet normal bence bulantılar.Bide ben kılo vermeyı bırak çok kılo aldım ılk 3 ay.Jale hoca diyetisyen onerdı.yani kilo verme olayı hiç olmadı bende.Hamile kaldığımı öğrenınce kendımı kaybetip çok yedım sanırım.Eeee mide bulantımda çok aktıf olmayınca kılo aldım malum.Ama 1 aydan berı yavaşladı,Çocuğun gelişim aşamasında onuda sordum.jale hocada yedıkten sonra istersen hiç kılo alma dedi.farketmez dedi.Bu arada antikaya baksana 52 kılo ıle doğum yapmış ve oğluşu topaç gibi maşallah.mankenlerdende ii doğum yapmış anlıcan.Süper valla.Ben 51 ile hamıle kaldım.Düşün yani.Bende kılo alıyorum dıye tuhaf oluyorum bazen.Herkesin bu dönem farklı geçiyo canım.Ama sen yınede belli vitamınleri yemeğe çalış az az.Allah hepimize sağlıkla yüzlerini göstermeyi nasip etsin...
yeşim cnm benim bir arkadaşım işte 26. haftada erken doğum yaptı 16 kg almıştı 26 haftada gebelik zehirlenmesi oldu işte birde normal doğurdu 950 grdı bebiş büyüdü şimdi iyi ama ne sıkıntılar yaşadılar ne üzüntü aman allahım kimselere yaşatmasın rabbim
ama böyle pompayla şişirmişler gibiydi resmen çok yedim diyor ne bulduysam yedim diyor
Canım leadangel bebişinde çok tatlı maşallah.Canım ben yedıklerımı yazmıştım,okudunmu bılmıyorum.Bana bı tavsıyede bulun lütfen.Mesela akşam hiçmi ekmek yemeyeyım.Yada ne bıleyım Ne yapmam gereklı.Yürüyüş yapmıyorum evet kabul edıyorum.7,5 kıloda bıtırmışın ve bebişin çok guzel bı kıloda doğmuş maşallah size tekrar.Sence benım kılo almam durdu ya.Bu durma devam edermi yada etmesı normalmi canım ya.Diyetisyene gitmişmiydin bide sen.Buluşma fotonuza baktım oğluşunda sende çok guzelsınız.Bide ben senın hastanede çekilmiş fotonuda gordum.Yorgun gozukuyodun ama tam anne guzellıği vardı,ışıl ışıldı suratın.
çok mersi cnm benim vallhi o herhalde mutluluğun yansıması oluyor çünkü insanın içi içine sığmıyor doğumdan sonra
sizlerde yaşıycaksınız allahın izniyle
ekmek ben sulu yemek varsa yiiyordum oda minicik ama kahvaltıda mecburen yada pilav türü bişey olursa hiç yemiyordum akşamları bol salata bol meyve patates haşla yoğurtla ye sonra kırmızı lahana yapıyordum yoğurt yavan dersen azıcık mayonez kat lezzet veriyor diyetisyene gitmesdim cnm ama sık yedim birde hiç ağzım boş kalmadı bazı aylar ben hiç kg almıyordum ama bebeiş 500 gr alıyordu vallhi ama iştahım çok acıktı yesem dünyyaı yerdim yani o biçim ama hep dikkatle gittim işte çünkü bana doğumdan hediye kalıcaktı o kilolar zaten kiloluyum çok
Dekinman ağız tatsızlığı bende de var...
ay çok kötü geçmedi gitti..sen kaç aylıksın*?
ne suyun tadı var ne ekmeğin..:a015:
Günaydın kızlar herkese günaaaydııın
Bugün güzel geçecek bir yağmur bir güneş muhteşem bir manzara vardı az önce
Günaydın karamuk ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?