Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızım biraz huysuz bu günya ek gıdaya geçtiğimiz için sanırım sindirim problemi yaşıyor ağlıyo ve kabız:umursamaz:

kızlar ya sohbet bitmiş ben gelmişim ayrıntılımız var dı bugün jimerde girdik iyi çok iyiimşiz.jale hn mı da gördüm vallahi kaıncağız hiç durmadan koşturuyor..bu arada bende çok kilo aldım çabuk gitti kilolarım jale hn iyisin falan diyo ama yani bünyeme göre çünkü dışarıdan bakıldığında hiç bir şey yok bende kilo takıntılıyım ve acayip dikkat ederim ekmek tüketmiyorum gibi birşey çay kahve kola meyvesuyu gibi şeylere yer yok abur cubur yok en çok sebze meyve ama..herhalde vücuduma gerekli.22+1 iz 54 hamiş kaldım şimdi 62 oldum 8 kilo aldımmm..ooofff.jale hn hareketsizsin demek ki yürüyüş yap dedi...yapcam inşalah.söz yapcam doktor cuğum... kızlar birde hangi vitaminleri ne zaman dan beri kullanıyırsunuz paylaşırsanız sevinirimm...........

Canım ben şimdilik folik asit alıyorum..başka vermedi 3.aydan sonra başıycaz dedi..bu akşam verir sanırım.

kızım biraz huysuz bu günya ek gıdaya geçtiğimiz için sanırım sindirim problemi yaşıyor ağlıyo ve kabız:umursamaz:

canım benim yerim onu ben üzme kendini yemeklerde önce mukakkak çorba ver çok az içirebilirsen zeytinyağı içir.çok çok ağrısı olursa sabunlu su veririz makattan sıkma canınısositososito

Canım bana kalsiyum, vitamın,demir hapı,magnezyum ve balık yağı hapı verdı.
ama calsıyum hapında magnezyumda olduğundan ve üzerınde ek magnezyum takvıyesıyle kullanmayın yazdığından ayrıca o toz magnezyumu içmedim.Balık yağı hapınıda içmedim.Çünkü yeterınce balık tuketıyorum ve kılo aldırdığını soyledıler çok ma diğer 3 hapı duzenlı kullanıyorum.folık asıt zaten 3 aydan berı kullanmıyorum.Canım ekmek yemıyorum dıyosun ama ekmekde yemen gerekır azda olsa.Çünkü o enerji çok önemli bebek için internetten okuduğum o,özellikle kepek ekmeği.Bakalım ya aldık kıloları benımde morelım bozuk ama verırız inş.spora gıder yınede verırırz bişekılde,bebişlerimiz sağlıklı olsunda en önemlisi o.Buarada senın 8 kıloda ii bence.Benıde arkadaşlar gorunce ayyy ne guzel kılo almamışsın dıyolar çıldırıyorum.Bellı olmuyomuş aldığım kıloları soyleyınce.Ama ben bılıyorum sonuçda fazladan aldığımı şuankaydirigubbakcemile3

kızlar bilgiler için çok teşekkür ederim ben ilk bebişimi düşük yaptığım için o yüzden çok tedirgindim yani.zaten dr dan sonra biraz rahatlamıştım sorun yok deyince birde örneklerde olunca dahada iiim artık.benimde ilk aydan bugüne kadar devam ediyor anlatttıklarının tümü bendede var hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor.yani o ağız tatsızlığı falan...inş. kısa zamanda biter su içemeek çok kötü çünkü .
antika maşalllah sana valla.tekrar sağolun.

Dekinman ağız tatsızlığı bende de var...

ay çok kötü geçmedi gitti..sen kaç aylıksın*?

ne suyun tadı var ne ekmeğin..:a015:

kızlar merhabalarrrr
kilo meselesi açılmış amantanrım korkulu rüyam hamile kaldığımı öğrendiğimde 88 kg idim dra ilk gittiğimde recep bey 70 varsın demişti bende içimden siz 70 i şimdi görürüsünüz demiştim ve şok şok 88 görünce amna allahım direk göxlerine bakmıştım şok ifadesini görmek için :)
ve kesinlikle dikkat ediyoruz ekmek şeker tuzu çıkaıyoruz hayatımızdan bikaç aylığına inş. bulantılarımız olur kg alamıyız demişti resmen sonra başladık maratona ve ben salatalar sonra meyve yoğurt bol sebze yemekleri fırında yağsız balıklar tavuklar haşlanmış falan yani ciddi dikkat etmeye başlamıştım yağsız sütler yoğurtlar 4 kg verdim 84 oldum. ilk zamanlarda bulantılardan bulantılar 14 haftadan sonra kesinliyor kızlar gün içindekiler yani ama ben 8 ay her sbh bulantı yaşıyor lavaboda alıyordum soluğu gün içinde olmuyordu buna rağmen 20 hafta sonunda 1 kg almıştım 85 olmuştum verdiğimi saymıyordu drum inadına zaten o fazlandı diyordu
sonra ben böyle dikkat ede ede 39+4 te doğdu bebişim normal doğumla o sbh 5te hastaneye gittimde sonkez tartıya bindim ve 91,5 dum toplamda 7,5 kg ile bitirdim 3565 doğdu kuzum meyveler sebzeler ona yaradı maşallah şimdi yine 82 yim yani meyve sebze salatalar kızlar bol bol asıl iştahlı günler ilerde ekmek kahvaltıda yeyin birde suslu yemklerle onun harici kesin ekmeği tatalılardan kaçın sütlü tatlılar hatta tatlı isteğinizi kesmek için sütünüze şeker katın tatlı niyetine :)

yeşim cnm benim bir arkadaşım işte 26. haftada erken doğum yaptı 16 kg almıştı 26 haftada gebelik zehirlenmesi oldu işte birde normal doğurdu 950 grdı bebiş büyüdü şimdi iyi ama ne sıkıntılar yaşadılar ne üzüntü aman allahım kimselere yaşatmasın rabbim
ama böyle pompayla şişirmişler gibiydi resmen çok yedim diyor ne bulduysam yedim diyor

Canım leadangel bebişinde çok tatlı maşallah. Canım ben yedıklerımı yazmıştım,okudunmu bılmıyorum.Bana bı tavsıyede bulun lütfen.Mesela akşam hiçmi ekmek yemeyeyım.Yada ne bıleyım Ne yapmam gereklı.Yürüyüş yapmıyorum evet kabul edıyorum.7,5 kıloda bıtırmışın ve bebişin çok guzel bı kıloda doğmuş maşallah size tekrar.Sence benım kılo almam durdu ya.Bu durma devam edermi yada etmesı normalmi canım ya.Diyetisyene gitmişmiydin bide sen.Buluşma fotonuza baktım oğluşunda sende çok guzelsınız.Bide ben senın hastanede çekilmiş fotonuda gordum.Yorgun gozukuyodun ama tam anne guzellıği vardı,ışıl ışıldı suratın.

çok mersi cnm benim vallhi o herhalde mutluluğun yansıması oluyor çünkü insanın içi içine sığmıyor doğumdan sonra
sizlerde yaşıycaksınız allahın izniyle
ekmek ben sulu yemek varsa yiiyordum oda minicik ama kahvaltıda mecburen yada pilav türü bişey olursa hiç yemiyordum akşamları bol salata bol meyve patates haşla yoğurtla ye sonra kırmızı lahana yapıyordum yoğurt yavan dersen azıcık mayonez kat lezzet veriyor diyetisyene gitmesdim cnm ama sık yedim birde hiç ağzım boş kalmadı bazı aylar ben hiç kg almıyordum ama bebeiş 500 gr alıyordu vallhi ama iştahım çok acıktı yesem dünyyaı yerdim yani o biçim ama hep dikkatle gittim işte çünkü bana doğumdan hediye kalıcaktı o kilolar zaten kiloluyum çok

Evet canım anladım çok saol.Biraz daha planlı gidip yedıklerıme dıkkat edeyim.Sağlıklı Şeyler yıyorum tamam ama sanırım mıktarını kaçırıyorum ben.Daha ölçülü az yemeliyim demekki.Bakalım durdu zaten kılo almam çok şükür.Bebişlere gitsin vitamınler inş.zemuszemus

Dekinman ağız tatsızlığı bende de var...

ay çok kötü geçmedi gitti..sen kaç aylıksın*?

ne suyun tadı var ne ekmeğin..:a015:

biz 2,5 aylık olduk çok şükür.sen ne kadarlıksın?
ya hadi ağızımın tadını geçtim yemek yiyememeyide boş verdim ;ama bu susuzluk beni mafediyor o kadar haster kaldımki su içmeye her an gözümün önünde duruyor ama düşündükçe su içmeyi midem bulanıyor ben sadece sabah 1 bardak su içibiliyorum o da mecburen ilaçlarım var.eşim gelene kadar hiç birşey yiyemiyorum akşam yemeği ve bazen süt başkada birşey geçmiyor boğazımdan o ağızdaki tatsızlık balgam hissi ve kuru öğürmeler...valla çok uzatttım ama dertlerim bunlar umarım bir an önce geçer rahatlarız tek teselllim bu sefer bebeğimi kucağıma alabilmek önceki hamileliğimde hiç şikayetim yoktu ama kısmet olmadı bu sefer çok şikayetim var ama kavuşması arzusuyla sakince bekliyorum kimseye fazla şikayetimi belirtmeden geçirmeye çalışıyorum sonunda çok mutlu olacağıma inanıyorum inşalllah buradaki tüm anneler gibi bizde en mutlu şekilde kavuşuruz bebişlerimize opuyorumnanaktan

kızlar bünyeyle alakası çok kilo olayının ben ilk ay çok rahat ve aç mı açtım hamişler aşermesi diye adını söylemiyorum. bir oturuşta 4 porsiyon yemek üstüne 3 porsiyonda şerbetli tatlı tükeiyodumda hala açım diyodum.ama noldu karşılığında tartıya çıktığımda 100 gr. bile almamış olduğumu gördüm.ayrıca hsbnsd canım özellikle calsiyumu e geçme kilo falan yapmıyo vitaminler taamen uydurma.calciyum sayesinde benim ufaklık doğduğu gibi başını tutabiliyodu ayrıca tüm gittiğimiz çocuk dokorları hamileliğinde neyle beslendinki çocuk bu kadar sağlam kemiklere sahip diyor.ayrıca balık yağı hapının içeriğiyle balık aynı şlevi görmüyormuş.balık yağı hapları yanlış hatırlamıyorsam balığın kemiğindeki yağdan elde ediliyormuş ve bebeğin zihinsel gelişimi için gerekliymiş.magnezyuma gelince hani derler ya yok gebeliğimde saçlarım döküldü yok dişlerimden oldum oda onları engelliyor.benim tararken bile elimde kalan saçlarım hamileliğimde gürleşmiş ve sağlamlaşmıştı hatta bu yüzden magnezyuma şimdilik ara verdim ama 6 ay sonra yine başlıycam diyetisyen gözetimin.ayrıca dediğim gibi bünye meselesi kızlar Jale hanımın bana vermediği denemediği şey kalmadı kilo aldırsın diye ama yok normal boy kilo orantısındaki kilomu bile bulamadım hiç bir zaman........

herkezin bünyesi farklı evet kimi su içse yaıryor kimi bütün gün hamur işi yese kilo alamıyor, tamamen bünye meselesi ama önemli olan alınan kiloları vermek 15 kilo almıştım 9 gitti ama 6 sı yapıştı üzerime 59 kiloyum şuan çok değil allahtan o yüzden kafama takmıyorum vermesemde olur.

Günaydın kızlar herkese günaaaydııın
Bugün güzel geçecek bir yağmur bir güneş muhteşem bir manzara vardı az önce
Günaydın karamuk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…