Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

antikam sen kilo konusunda yorum yapma insanın sinirlerini bozuyorsun aklinialirimsmile seni gördükçe acaba devrimi de mi ben doğurdum diyorum olumunekankayizsmile

Canım bende 18+3 um ama 63 kılo olmuşum:kedi:eyvahedigeldismile 51-52 ydı sanırım hamıle kaldığımda.Bana kılo alıyorum fazla deyınce ben de farkettım dedi.ve diyetısyene gıtmemi söyledı ama hapları kes fılanda demedı.Eşimde kiloyu takma dıyo bana.bıde doktordan geldıkten sonra bu kılo dah guzel bence yüzün toparlandı dıyo.Ama bence küllüm yalan gıbı gelıyo kaydirigubbakcemile3.Ben yarım lıtre içiyom gunde sut hatta bu sabahda içmedim kılo muhabetıne canım sıkıldı.Valla bana kalsada 1 litre içerım yanikaydirigubbakcemile3Bide kızlar ben keçi sütü içiyorum sürekli.Bi marka çıkartmış.Tadıda guzel haberınız olsun.Sonuçta bana diyetisyen yolu görünüyo gibi.Ama sıkmakta istemıyorum kendımı,o bana program vercek,ben çalıştığımdan harfıyen uyamıcam sıkıntı fılan yapıcam.Bilmiyorum yabilmiyorumkismile

hsb.. anladım canım tabi dikkat etmek lazım herşeyin sahtesi taklide çıktı bari bu haplarla oynamasınalr yanlış ilaç vermesinler tabi sağlık bu başka bişeye benzemez.
birde tetonozu soran bir arkadaş vardı evet ben 6 aylıkken yapıldı bana ve oğlum doğduktan 50 gün sonra yapıldı birde seneye yapılacak evet dr. istemesi normal canımm

Son düzenleme:

ayyy kaderim günah kız...ahhh o bebefon krizi beni de sinir etti..lmaz:bizimki arızalandı servise verdik 42 gün sonra aradılar aldık...ama ses boğuk boğuk bende ayıramıyorum artık gözümün önündenohaoldumsmile

amin canım amin gökkusak bizim tam artık rayına oturacak herşey sizinkiler zır zır hayat böyle işte sıra sıra ama allah bebişlere sağlık annelerede sabır versin yoksa uykusuz kalmaya razı oluyoruz hasta olmasınlarda

cimcimem evet canım bizimkide çok boğuk sesi, bebekmi ağlıyor eşimmi belli değilohaoldumsmile

Kızlar sanırım siz biz hamışlerden kurtulamıcanız.Biz doğum yapıcaz ALLAHINizniyle sizinkiler abı abla olmuş olcak.Hadi biz yıne soru yağmuruna tutucaz sizikaydirigubbakcemile3 Yok böylemi olur şöylemi diye.Bebişler anneleri yormuş sanırım.Ama anneleri ne yapsınlar onlarında işi o ne yapsınlar öyle büyüyecek tontişler.Allahım o günleri bizede göstersin inş.:Saruboceq:

canım banada demeyecekti belki ama eşimin tepkisini görseydin eşim sporcu kilo almamı hiç istemiyor.jale hn mın yanında çok karbonhidrat yiyor çok hızlı bu kilolar falan deyince kadıncağız da öyle dedi.ama ben eşime bakmayacağım.vitamin lere devam edeceğim..sen de dikkat et canım biraz hızlı gitmiş gerçi vücudunun eksiklerini tamamlamışda olabilirsin düşük kilo ile başlamışsın çok...yürüyüş ve egzersiz çok önemli canım....bende çalışıyorum ama fiziksel çok yorumuyorum.o yüzden başlayacağım...

merhaba hanımlar uzun bi aradan sonra aranızdayım yine bakıyorumda bayağı şeyler olmuş benim işler yoğundu fazla giremedim bende nete benimle doğum yapacak arkadaşlarda gelmiş aramıza hoşgeldiniz bu sıcacık ortama .... hepinize sevgiler....

ayselay nerelerdesin ya arada bir ses ver canım ya,naz sende yoksun hiç ortalarda nazda beni ziyarete gelmişti hastaneye çok şeker biri oda ama hiç sesi çıkmıyor,son durum ne naz merak ediyorumm ikinci bebeği istiyordun yazın kızlarr yaaa

Alt tarafı sabah günaydın dedim çıktım şimdi bakayım dedim muhabbet ne çok uzamış yetişemiyorum hızınıza kızlar...

Vitamin ve kilolar konusu zirve yapmış durumda hadi hayırlısı ....
Benim önerim kullanmanız yönünde çünkü insan tek başına kalınca ha şundan da yiyiyim vitamin olsun şunu da yiyiyim bak bebek beslensin derken obez olabilir benim sonumu da zaten Allah hayır etsin ben ne olacağım bilmiyorum artık
bu sebepten tabletleri içinde kızlar aklınızda şu kalmayacak aa beslenemiyorum bebek cılız ve hassas olacak deme şansımız azalıyor.Takviye vitamin iyidir.Fazlası da idrar ile vücuttan atılır.(Abartmadığımız sürece)

valla artık buralardayım senin yakışıklı yiğit ardan nasıl bakalım öpt. kendine ve bebişe ii bak.

iyi canım nasıl olsun huysuzluk yaptığıda oluyor güzel güzel uyduğuda sağlıklı olsunlarda gerisi boş sen de baya olmuşsun isme karar verdinizmi yiğit,doruk birşey daha vardı doğrumu bildim

ahh canım benim kıyamam yazık kuzucuğa yaa ay allahtan uyanmış oğlun yok hayatım yok valla bende güvenemem heralde bunu duyduktan sonra bilmiyorumkismile oğluşum bugün daha iyi canım keyfide yerine geliyo yavaş çok şüküra.s

amin canım amin şimdi bu dönmelerde meraklı olunur herşey araştırılır öğrenilmeye çalışılır normladir yani tatlım ama çok iyi yapıyosunuz:ecrin_bebek:

merhaba canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

doğru canım sadece yiğitte karar kıldık odasının kapısına isim bile yapıştırdık:)) aceleciyim galiba biraz...

hoşbulduk karamukçum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…