canım ben 22+3 üm şuan.54 hamiş kaldım 62 oldum çok iyi gidiyordu sonay bir ay da 4 kilo aldım.demir,kalsiyum ,magnezyum başlamamıştık.1 lt süt içiyorum ben her gün bebek iri olsun diyekaydirigubbakcemile3....sadece elevit birde balık yağı hapı olarak epa dha daily içiyorum.hamileler için .haklısın her balık yağını kullanamayız .benim içtiğim hap omega 3 oranı diğerlerine göre en fazla olanı bu da önemli yağ kısmı değilde omega 3 yoğun yani birde kapsülü bile balık jelatininden yapılmış yapay değil yani.jale hn da uygun buldu.şimdi kan hapı ve demire başlayacağım.jale hn vitaminlere ara verelim dedi ben çok panik oldum kilo dan jale hn benim için şuan iyisin bundan sonrası önemli dedi ama eşimde yok almasın şişcek falan deyincekaydirigubbakcemile3ara verlim en iyisi demire falanda bir süre başlama dedi.kilo aldırıyorlar mı dediğimde iştahın çok açılır karbonhidrat alımın çoğalır dedi.15 gün geçti üstünden eleviti hergün içiyorum yine omega 3 ü gün aşırı..demiri kalsiyumu da içicem çünkü sütü yarıma düşürdüm bir arkadaşım gece çok süt içtiğin için bu kadar kilo almışsın dedi.bencede öyle .......
saat başı kalktı nerdeyse gece 3 tü yattım ayy ne oldu bilsen yatak odasına gittim telsizi alıp yattım ama bebefonun pili bitmiş biizmki ağla ağla mahvolmuş oğlumun anne kalk demesiyle kalktım oğlumun uykusuda çok ağırdır ama iyiki duymuş yoksa çocuk katılacakmış nerdeyse haftada 1 büyük pil değişirmi ya yok yok bir daha güvenmeyeceğim yanıma alacağımm oğlumu, benim maceralı gecem böyle geçti senin oğluşun nasıll keyfi yerine geldimi barii
Canım bende 18+3 um ama 63 kılo olmuşum:kedi:eyvahedigeldismile 51-52 ydı sanırım hamıle kaldığımda.Bana kılo alıyorum fazla deyınce ben de farkettım dedi.ve diyetısyene gıtmemi söyledı ama hapları kes fılanda demedı.Eşimde kiloyu takma dıyo bana.bıde doktordan geldıkten sonra bu kılo dah guzel bence yüzün toparlandı dıyo.Ama bence küllüm yalan gıbı gelıyo kaydirigubbakcemile3.Ben yarım lıtre içiyom gunde sut hatta bu sabahda içmedim kılo muhabetıne canım sıkıldı.Valla bana kalsada 1 litre içerım yanikaydirigubbakcemile3Bide kızlar ben keçi sütü içiyorum sürekli.Bi marka çıkartmış.Tadıda guzel haberınız olsun.Sonuçta bana diyetisyen yolu görünüyo gibi.Ama sıkmakta istemıyorum kendımı,o bana program vercek,ben çalıştığımdan harfıyen uyamıcam sıkıntı fılan yapıcam.Bilmiyorum yabilmiyorumkismile
bu arada 23+2 oldum bende
ayselay nerelerdesin ya arada bir ses ver canım ya,naz sende yoksun hiç ortalarda nazda beni ziyarete gelmişti hastaneye çok şeker biri oda ama hiç sesi çıkmıyor,son durum ne naz merak ediyorumm ikinci bebeği istiyordun yazın kızlarr yaaa
Merhaba canım sende hoşgeldin canım.sağlıklı gunler bebişinede sanada ....
Alt tarafı sabah günaydın dedim çıktım şimdi bakayım dedim muhabbet ne çok uzamış yetişemiyorum hızınıza kızlar...
saat başı kalktı nerdeyse gece 3 tü yattım ayy ne oldu bilsen yatak odasına gittim telsizi alıp yattım ama bebefonun pili bitmiş biizmki ağla ağla mahvolmuş oğlumun anne kalk demesiyle kalktım oğlumun uykusuda çok ağırdır ama iyiki duymuş yoksa çocuk katılacakmış nerdeyse haftada 1 büyük pil değişirmi ya yok yok bir daha güvenmeyeceğim yanıma alacağımm oğlumu, benim maceralı gecem böyle geçti senin oğluşun nasıll keyfi yerine geldimi barii
Kızlar sanırım siz biz hamışlerden kurtulamıcanız.Biz doğum yapıcaz ALLAHINizniyle sizinkiler abı abla olmuş olcak.Hadi biz yıne soru yağmuruna tutucaz sizikaydirigubbakcemile3 Yok böylemi olur şöylemi diye.Bebişler anneleri yormuş sanırım.Ama anneleri ne yapsınlar onlarında işi o ne yapsınlar öyle büyüyecek tontişler.Allahım o günleri bizede göstersin inş.:Saruboceq:
merhaba hanımlar uzun bi aradan sonra aranızdayım yine bakıyorumda bayağı şeyler olmuş benim işler yoğundu fazla giremedim bende nete benimle doğum yapacak arkadaşlarda gelmiş aramıza hoşgeldiniz bu sıcacık ortama .... hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?