Canım arkadas olarak ekledim seni gorebilirsinresimleri ben neden göremiyorum acaca bilen var mı?
Su anki fiyatı bilmiyorum canım mail at istersen tevfiksozen@gmail.comne kadara yapıyor tevfık bey amelıyatı ?
ne kadara yapıyor tevfık bey amelıyatı ?
[QDygu38, post: 41697568, member: 690803"]Mrblar arkadaşlar.. Umarım size yardimım dokunur sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim.Ben hocama şehirdışından ulaştım ve görüştükden sonrada başka bir doktorla görüşme gereği duymadım. 18 haziranda Tevfik hocama ameliyat oldum yani 20 gün önce. Tevfik bey sizin isteklerinizi değerlendirirken kendi görüşlerinide belirtio ve gerisi Hocamın hünerli ellerine kalıo:) gerçekten çok ilgili kibar bi doktor amaliyatmn ertesi günü beni arayarak nasıl olduğumu sordu hocam sağolsun.bugun bantlarım cıktı ve çok mutluyum :) okadar güzel görünüoki Allah hocamdan razı olsun.. şimdi diyorumki iyki Tevfik Beyle tanışma fırsatım oldu ve iyki amaliyatımı Tevfik Bey yaptı. Sizlere kolaylılar diliyorum eğer Tevfik Beye amaliyat olmayı düşünüosanız hiç kafanızı karıştırmayın doğru yerdesiniz derim.
[/QUOTE]Gecmis olsun öncelikle..fotoğrafpaylasmaniz mmümkünmu acaba. Bir de agriniz siziniz ooldumu son olarak ameliyat iiçinne kadar odediniz..
[QDygu38, post: 41697568, member: 690803"]Mrblar arkadaşlar.. Umarım size yardimım dokunur sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim.Ben hocama şehirdışından ulaştım ve görüştükden sonrada başka bir doktorla görüşme gereği duymadım. 18 haziranda Tevfik hocama ameliyat oldum yani 20 gün önce. Tevfik bey sizin isteklerinizi değerlendirirken kendi görüşlerinide belirtio ve gerisi Hocamın hünerli ellerine kalıo:) gerçekten çok ilgili kibar bi doktor amaliyatmn ertesi günü beni arayarak nasıl olduğumu sordu hocam sağolsun.bugun bantlarım cıktı ve çok mutluyum :) okadar güzel görünüoki Allah hocamdan razı olsun.. şimdi diyorumki iyki Tevfik Beyle tanışma fırsatım oldu ve iyki amaliyatımı Tevfik Bey yaptı. Sizlere kolaylılar diliyorum eğer Tevfik Beye amaliyat olmayı düşünüosanız hiç kafanızı karıştırmayın doğru yerdesiniz derim.
Gecmis olsun öncelikle..fotoğrafpaylasmaniz mmümkünmu acaba. Bir de agriniz siziniz ooldumu son olarak ameliyat iiçinne kadar odediniz..
Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba ben 24 gün önce geniz eti,deviasyon ve estetik ameliyatı oldum Tevfik Hocaya.Hiç morluk ve ağrım olmadı.İlk 3-4 gün şişlik oldu yüzümde sadece.Çok esprili ve güleryüzlü bi doktor herkese tavsiye ederim.17 yaşında burnuna takıntılı biri olarak bana çok güven verdi .Burnunuzdan rahatsız oluyorsanız hiç başka bi doktora gitmenize gerek yok direk Tevfik Hocaya gidebilirsiniz :))) Çok teşekkürler hocaamDr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba ben 17 yaşındayım ve 24 gün önce deviasyon ve estetik ameliyatı oldum.Ameliyata girerken biraz korktum ve ağladım ama gerisini hatırlamıyorum zaten.Ameliyat sonrası çok rahattım hiç ağrım ve morluğum olmadı.Sadece 3-4 gün yüzümde şişlik oldu.Şuan geyet iyiyim hem burnumun şeklinden memnunum hem de rahat nefes alabiliyorum.Herkese tavsiye edebileceğim bi doktor.Ayrıca çok güleryüzlü ve esprili bi doktordur.Çok teşekkürler hocam :)))bende bu konuda bilgilenmek istiyorum nilüfer bize yardımcı olabilecek kimse yok mu ???
Merhabalar neredeyse 3 yil olmus ameliyat olali..su anki durumdan memnun musunuz?Canım ben dört ay önce ameliyat oldum Dr. Tevfik Sozen e..ameliyatla ilgili merak ettigin birsey olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum.
Merhaba ben yaklaşık 40 gün önce ameliyat oldum.Hafif bir sertlik var ama her geçen gün azaldığını hissediyorum.Ve doktorum şişliğin ve sertliğin tamamen inmesi için en az 6 ay gerektiğini söyledi.Ama böyle şişken bile burnum çok güzel.Herkese tavsiye edebileceğim bi doktorarkadaşlar ben de ameliyat olucam . bu arada burayı takip ediyorum . 60 sayfa okudum geçmiş yorumlardangenelde burnumun ucu sert denmiş . Burnunun ucu üzerinden aylar geçmesine rağmen hala sert olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?