Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Canım gecmis olsun. Bende tevfik beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Nisan'da görüşecez ins. Resimlerini görebilir miyim bende. Balimpkr@hotmail. Com

herkese merhaba, 28 yaşındayım ve bu zaman kadar hep istediğim burun estetiğini yaptırmak için ailemden izin aldım. araştırıyorum, sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. doğruyu söylemek gerekirse çok korkuyorum. youtube dan birkaç video seyrettim dahada korktum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. yaz aylarında ameliyat olmak istiyorum aceba sıcak iyileşmesini geciktirirmi

Merhabalar ben aralık sonunda tevfık bey e amelıyat oldum.benim burnum da nefes alma ve görsel bozukluk vardı.agrısız az şişlikli ve az morluklu bır sürec geçirdim.suan burnum cok yenı olmasına ragmen cok dogal istedigim gibi bir görüntüye sahibim. Tevfık bey de amelıyat ve iyileşme süresinde benımle cok ilgilendı. Ben cok memnum kaldım herkese tavsiye ederim.

orumunuz için cok teşekkürler, halen içimde bir korku var ama sizlerin yorumlarını okudukça yeniden cesaretleniyorum. sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra sanırım operasyon sonrası daha dikkat edilmesi gerekn bir süreç. Dr Tevfik bey'den fikir almak için randevu alıp gittiğimde herhangi bir ücret alınıyormu, bana özelden yazarsanız sevinirim. Nefes almamda mevsim geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum, alerjik olabilir denmişti ve bir süre ilaç kullandım. Sanırım muayene sonucunda doktor bunu bana daha iyi açıklayabilir. Şekli konusunda burnumun orta kısmında kenarlara doğru hafif bir genişlik ve kemer var, onu düzeltirmek istiyorum. yorumlarınız için tekrardan teşekkürler. hayırlısı olsun insallah,

Merhaba perisu Tevfik hoca Nisan'da hacettepede olacak. İlk görüşme ücretsiz diye biliyorum. tevfiksozen@gmail.com adresinden mesaj atıp bilgi alabilirsin.

Canim gecmis olsun cok. Fotograflarini gorebilir miyim ben de rica etsem?

arkadaşlar ben tevfik hocayla görüştüm şu almanyadaymış.mayıs gibi geliyormuş. sıra bekleyen hastalar olduğundan en erken randevuyu eylülde verebilecekmiş ücret hakkkında da bir rakam vermedi .sanırım başka dr bakacam.eylül çok geç anlayacağınız.

Canim gecmis olsun, omurluk olsun insallah. Bizimle resim paylasabilirmisn

Hem deviasyon hemde estetik operasyonu birlikte geçiren arkadaşlar yaklaşık ücret nedir Tevfik hocada. Ortalama bişi soruyorum, mutlak ki değişebilir. Sonuçta hacettepe üniversitesi, çok pahalı olmasa gerek. 2 yıl önce karar vermiştim ben ameliyat için hatta Tevfik hocayla konuşmuştuk ama sonra gözüm kesmedi :) Şimdi yine gündemimde

Arkadaşlar Tevfik hoca ne zaman dönecek bilgisi olan varmı bnde estetik olmayı istiyorum kendisine mail attım cvbını bekliyorum

Ben de mail attım hemen döndü şimdi tekrar randevu için mail attım haber bekliyorum. Eylüle gün verdiği olmuş ama o kadar geç mi olur ki ya yakın zamanda gün alan oldu mu tevfik beyden

Ben de randevu aldım 21 mayısta görüşmeye gidicem Tevfik beyle. Daha önce ameliyat olanlar lütfen beni ekleyebilir mi bazılarınınkini göremiyorum çünkü fotograf yok diyo anlamadım

Maalesef daha önce ameliyat olanlara şu anki durumlarını dahi sorduğumuzda cevap alamıyoruz. Çok memnun olduklarını her yerde dile getiren kaç kişiye son hallerini ve zaman geçtikçe herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını sorduğumda hiçbir cevap gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…