Merhaba canım Tevfik hoca Ankara Hacettepe'de ameliyat yapıyor ama NisanTevik hoca halen ankara hacettepedemi acaba kendisinden nasıl randevu alabilirim?
Ben Ocak başında ameliyat oldum hayatımda tanıdığım en cana yakın insanlardan biri olarak Tevfik hocayı gösterebilirim. Şuan burnum çok şiş olmasına rağmen çok biçimli duruyor. Her şeyi geçtim Tevfik hocanın ilgisi, psikolojik desteği tüm o süreçten çok daha önemli. Dileyen olursa seve seve eski ve yeni halini paylaşabilirim benim burnuma uygulanan işlem de çok fazlaydı yaklaşık 3 hafta oldu ve ben çok rahat atlattım.
Merhaba perisu Tevfik hoca Nisan'da hacettepede olacak. İlk görüşme ücretsiz diye biliyorum. tevfiksozen@gmail.com adresinden mesaj atıp bilgi alabilirsin.orumunuz için cok teşekkürler, halen içimde bir korku var ama sizlerin yorumlarını okudukça yeniden cesaretleniyorum. sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra sanırım operasyon sonrası daha dikkat edilmesi gerekn bir
süreç. Dr Tevfik bey'den fikir almak için randevu alıp
gittiğimde herhangi bir ücret alınıyormu, bana özelden
yazarsanız sevinirim. Nefes almamda mevsim geçişlerinde
sıkıntı yaşıyorum, alerjik olabilir denmişti ve bir süre ilaç
kullandım. Sanırım muayene sonucunda doktor bunu bana daha
iyi açıklayabilir. Şekli konusunda burnumun orta kısmında
kenarlara doğru hafif bir genişlik ve kemer var, onu
düzeltirmek istiyorum. yorumlarınız için tekrardan teşekkürler.
hayırlısı olsun insallah,
Ben Ocak başında ameliyat oldum hayatımda tanıdığım en cana yakın insanlardan biri olarak Tevfik hocayı gösterebilirim. Şuan burnum çok şiş olmasına rağmen çok biçimli duruyor. Her şeyi geçtim Tevfik hocanın ilgisi, psikolojik desteği tüm o süreçten çok daha önemli. Dileyen olursa seve seve eski ve yeni halini paylaşabilirim benim burnuma uygulanan işlem de çok fazlaydı yaklaşık 3 hafta oldu ve ben çok rahat atlattım.
Canim gecmis olsun, omurluk olsun insallah. Bizimle resim paylasabilirmisnMerhabalar ben aralık sonunda tevfık bey e amelıyat oldum.benim burnum da nefes alma ve görsel bozukluk vardı.agrısız az şişlikli ve az morluklu bır sürec geçirdim.suan burnum cok yenı olmasına ragmen cok dogal istedigim gibi bir görüntüye sahibim. Tevfık bey de amelıyat ve iyileşme süresinde benımle cok ilgilendı. Ben cok memnum kaldım herkese tavsiye ederim.
Tevfik hoca qeldi hacettepede..nihayet 24 nisanda tanistik ve muayene oldumArkadaşlar Tevfik hoca ne zaman dönecek bilgisi olan varmı bnde estetik olmayı istiyorum kendisine mail attım cvbını bekliyorum
Ee nasil ne dusunuyosun guven verici miydi??Tevfik hoca qeldi hacettepede..nihayet 24 nisanda tanistik ve muayene oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?