Evet tasarım yapıyor. açık ameliyat oldu benim ki. sargılarım çıkınca foto atabilirim.Fotoğraf koyma şansınız var mı acaba?? Ve tevfik bey kapalı mı yapıyor açık mı ameliyatlarını? Önceden photoshop ile gösteriyor mu nasıl olacağını ayrıca
Oncelikle gecmis olsun. Umarim istedigin gibi bir burun olur. Hangi hastanede oldun?Merhabalar. Bende Tevfik hocamı bu forum sayesinde buldum. Kendisiyle görüşüp muayene olduktan sonra kesinlikle hocama ameliyat olmaya karar verdim . başka bir seçenek düşünmedim bile . çünkü kendisi son derece güven verici güler yüzlü ,ilgili çok tatlı bir insan. ayrıca çalışmaları muazzamdı. ameliyatım 21 agustosda oldu. bugun ücüncü günüm hiç ağrım sızım olmadı. kendisi yeni bir teknik kullanıyor. ultrasonik cihazla yapılan işlem sayesinde hiç morluk yok. yok denecek kadar az kızarıklık mevcut sadece. bandajlarım açıldığında da çok güzel bir burnum olacagına eminim.kendisini gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Tesekkur ederim. Hacettepede oldumOncelikle gecmis olsun. Umarim istedigin gibi bir burun olur. Hangi hastanede oldun?
Burnunuz cok guzel olmuş edki hali nasıldı acabaKızlar bu fotoğraflar bugünden. Tevfik hocaya ameliyat olmak isteyip bu konuda endişesi olan ya da karalamalarla kafası karışan varsa hiçbir endişesi olmasın. Asla pişman olmayacaksınız. Ben ocakta ameliyat olmuştum şuan çok mutluyum, burnumu da çok seviyorum. Darısı tüm ameliyat düşünenlerin başına
Inşallah ederiz yaşlanacaz yoksa, ah o elalem yaktı bizi :)hehehe olmasa valla benimkiler ikna olmazdı ama şimdi ne kadar rahat ettiğimi görünce pişman oluyorkar neden daha önce olmadın diyeinşaALLAH ikna edersiniz bir an önce
Ne kadar doğal olmuş, güzelKızlar bu fotoğraflar bugünden. Tevfik hocaya ameliyat olmak isteyip bu konuda endişesi olan ya da karalamalarla kafası karışan varsa hiçbir endişesi olmasın. Asla pişman olmayacaksınız. Ben ocakta ameliyat olmuştum şuan çok mutluyum, burnumu da çok seviyorum. Darısı tüm ameliyat düşünenlerin başına
Okadar ballandirarak anlatmissinuzki burnunuzun bur yil sonraki halini cok merak eduyorum acikxasiMerhabalar. Bende Tevfik hocamı bu forum sayesinde buldum. Kendisiyle görüşüp muayene olduktan sonra kesinlikle hocama ameliyat olmaya karar verdim . başka bir seçenek düşünmedim bile . çünkü kendisi son derece güven verici güler yüzlü ,ilgili çok tatlı bir insan. ayrıca çalışmaları muazzamdı. ameliyatım 21 agustosda oldu. bugun ücüncü günüm hiç ağrım sızım olmadı. kendisi yeni bir teknik kullanıyor. ultrasonik cihazla yapılan işlem sayesinde hiç morluk yok. yok denecek kadar az kızarıklık mevcut sadece. bandajlarım açıldığında da çok güzel bir burnum olacagına eminim.kendisini gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
1 yil sonraki halini de psylasir musiniz?Kızlar bu fotoğraflar bugünden. Tevfik hocaya ameliyat olmak isteyip bu konuda endişesi olan ya da karalamalarla kafası karışan varsa hiçbir endişesi olmasın. Asla pişman olmayacaksınız. Ben ocakta ameliyat olmuştum şuan çok mutluyum, burnumu da çok seviyorum. Darısı tüm ameliyat düşünenlerin başına
ne söyledi peki..ameliyat tarihi yada randevu alabildinizmiteşekkür ederim ulaştım kendisine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?