Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Fotoğraf koyma şansınız var mı acaba?? Ve tevfik bey kapalı mı yapıyor açık mı ameliyatlarını? Önceden photoshop ile gösteriyor mu nasıl olacağını ayrıca
Evet tasarım yapıyor. açık ameliyat oldu benim ki. sargılarım çıkınca foto atabilirim.

Oncelikle gecmis olsun. Umarim istedigin gibi bir burun olur. Hangi hastanede oldun?

Burnunuz cok guzel olmuş edki hali nasıldı acaba

hehehe olmasa valla benimkiler ikna olmazdı ama şimdi ne kadar rahat ettiğimi görünce pişman oluyorkar neden daha önce olmadın diye inşaALLAH ikna edersiniz bir an önce
Inşallah ederiz yaşlanacaz yoksa, ah o elalem yaktı bizi :)

Ne kadar doğal olmuş, güzel

Okadar ballandirarak anlatmissinuzki burnunuzun bur yil sonraki halini cok merak eduyorum acikxasi

1 yil sonraki halini de psylasir musiniz?

Herkes yaşadığı şeyi yazıyor burda kimsenin abarttıgını düşünmüyorum çünkü benim izlenimlerim tamda yaşadığım sekıldeydı buradada paylaşmıştım bunu,ne eksik nede fazla..tevfik hocadan önce bi kaç doktorla daha görüşmüştüm ama aynı ılgıyı ve samimiyeti göremedim açıkçası. Şunu söyleyım zaten uzun uzun kimse orda tasarım için beklemıyor benım ilk görüşmem 10 dakika sürdü,tasarımımda en Fazla yarım saat sürmüştür istediğinizi tam anlamıyla yansıttıysanız her şikayetinizide eksiksiz ilettiyseniz zaten sıkıntı yok hocanın gözlemleride işin içinde olunca sadece oraya tasarladıgıyla kalmıcak bu,oraya tasarladıgından kat kat daha güzel şeyler cıkıyor ortaya.. İlgi konusuna gelince sonucta oda bi insan günde kimbilir kaç kişiyle daha ugrasıyor ameliyatlarda cabası cok normal o yüzden o an enerjisi düşük olabilir kim her an her dakika süper modda geziyorki yogunluktanda olabilir muhtemeldir yani.ben ilk muayenede ve sonrasında söyledıgım şikayet duydugum paylaştıgım bütün şikayetlerimden kurtuldum yani saatlerce tasarım yapmak veya saatlerce muayene etmekte her zaman size tatmin edici bi sonuc vermeyebılır mesele sizi nasıl dinlediği ne derece anladıgıdır bunun için 20 30 dakikada cok yeterlidir bence..İnş herşey gönlünüzce olur :))

kızlar ben de muayene olmak istiyorum ama tevfik beye ulaşamadım bir türlü. hastaneyi arıyorum tevfik beye randevu vermiyorlar. stsozen@hotmail.com adresine mail attım daha cevap gelmedi. nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz. antalyadan gideceğim randevuya

[QUOTEmamlaus, post: 42595550, member: 220343"]kızlar ben de muayene olmak istiyorum ama tevfik beye ulaşamadım bir türlü. hastaneyi arıyorum tevfik beye randevu vermiyorlar. stsozen@hotmail.com adresine mail attım daha cevap gelmedi. nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz. antalyadan gideceğim randevuya[/QUOTE]

Selam Tevfik hocanin mail adresi tevfiksozen@gmail.com ben burdan mail atmistim

Merhaba ben 9 eylül 2015 te ameliyat oldum tevfik hocaya dair yazılan yada yazilmayan her şeyi sizinle paylaşacağım ben biraz hassas korkak hatta burun konusu benim için psikolojik bir bunalimdi randevu alıp tevfik hocaya ulaştığım gün çok heyecanlı ve cok korkaktim ancak tevfik hocayı görüp konuştuktan sonra bütün endişem ortadan kalktı size bi doktor gibi değilde arkadaş olarak yaklaşıyor sizden bizden biri gibi hiç bir şekilde doktorlugun verdigi diğerlerinin sahip olduğu egoya sahip değil ilk randevudan sonra bir kez daha görüşüyorsunuz ve burun çizimini beraber yapiyorsunuz istediğiniz her şey göz önünde bulunduruluyor ve doğallık en önemli gerçeklik ve ameliyat gününe gelirsek sanki tek hasta sizmissiniz gibi ilgi gösteriliyor ve rahatlamaniz için her şeyi yapıyorlar ameliyattan çıktıktan sonra birinci haftada dikisleriniz ve tamponunuz alınıyor ve sislikleriniz morluklariniz bu sürede gözle gorulemeyecek kadar azalıyor ve bu süre içinde tevfik hocayla sürekli görüşüyorsunuz hep sizinle oluyor ve en ufak bir sorunda ulaşabiliyorsunuz şuan 13 günumdeyim ve resmen sanat eseri taşıyorum yüzümde ve çokodoğal tam yüzüme göre bir buruna sahibim tevfik hocadan çok memnunum bir plastik cerrahın yapabileceklerim den fazlasını yapıyor ve burnunuz düşme gibi bir ihtimali olmuyor burun ameliyatında kesinlikle kbb ve tevfik hoca diyorum herkese tavsiye ederim ve memnuniyet mutluluk garantisi vermezsem haksızlık etmişolurum burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum ancak ne kadar edilse az

Eklentiler

• 20150922_173614.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 446
Merhabalar arkadaslar bende yakın zamanda tevfik hocama ameliyat oldum ve çok memnunum gerçekten hem sempatikliğiyle hem ilgisiyle mükemmel bir insan. Ameliyattan sonra her gün fotoğraflı mesajlaştık başka hangi doktor yapar bunu? Evet çok yoğun çünkü gerçekten işini iyi yaptığı için talep çok ama buna rağmen çok ilgiliydi ki hala görüşüyoruz kendisiyle. Öğle aralarında saatim doldu diyip çıkmıyor kimse yokken tevfik hocam hastalarını bitirip öyle çıkıyor. Fiyatta gayet normal başka yerlere göre uygun bile. Vezneye hastane ve doktor için ödeme yaptık. En önemlisi de burnumdan gaaayyet memnunum hem doğal hem çok güzel yaptı gerçekten ellerine emeğine yüreğine sağlık Tevfik hocamın...

Ve bu fotograf bandajımın cıktıgı ilk gün daha şiş yani inecek ve daha güzel olacak :)

Eklentiler

• image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 942
Bu da gün gün :) isteyenler bana ulaşıp istediklerini sorabilirler

Eklentiler

• image.webp
    64 KB · Görüntüleme: 978
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…