Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

40 gün geçtiği halde hala şişlikler mi var

40 gün geçtiği halde hala şişlikler mi var
Benim cilt tipim kalın olduğu için biraz şişlik var hala.Ama kişiden kişiye değişiyor bu.Zaten burnun oturması en az 6 ay alıyormuş.Zaman geçtikçe güzelleşiyor burun.Şuan eski halime göre kat kat iyiyim.Sadece burnum son şeklini almadı onu demek istedim

inş en kısa zamanda istediğin gibi olur . ne kadar ücret ödemiştin ?

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Ancak bu konuda para ne yazıkki önemli, genelde pek söylenmez ama en azından yaklaşık bir fiyat verebilirmisiniz. Sonuçta tevfik hoca üniversite de. Fiyat özelen farklı mı yoksa onun da mı yüksek bilmek istedim. Fiyat bilgisi verebileceklere şididen teşekkürler

Merhaba arkadaşlar :)) Ameliyat olalı 21 gün olduuu :))) bende 2014'ün başından beri doktor arayışındaydım ve bu site sayesinde sevgili hocam Opr. Dr. TEVFİK SÖZEN beyi tanıma fırsatım oldu :)) hemen kendisiyle irtibata geçtim aşırı uzun bir mail yazmama rağmen beni öyle tatlı bir dille karşıladı ve aydınlattı ki ne kadar doğru bir karar verdiğimi ozaman daha iyi anladım.:)) Maıl attığım zaman çalışmaları için yurtdışındaydı kendisi 5 ay kadar sonra döndüğünde hemen randevu alıp gittim.Yine sağolsun aynı tatlı dili ve nazik davranışıyla karşıladı beni :)) kafamdaki bütün sorulara kendisinde yanıt buldum:) Ön işlemlerden ve yüzüme cuk oturan bir burun tasarımımdan sonra 29 Temmuz günü amelıyatıma karar verdik.:) Nefes alma problemim ayrıca kemerli bir burnum ve yüzümde sert bir ifadem vardı hepsini kendisine teslim ettim ve sonucundanda çok çok memnun kaldım:))çok az bir şişliğim oldu Yüzümde ama ağrım sızım hiç olmadı.Herşeyden önce hocamın eşsiz başarısı profesyonelliği,elinin hafifliği, sonsuz ilgisi alakası ve desteğiyle bu süreci çok rahat bir şekilde geçirdim.Ameliyat öncesindede sonrasındada herzaman elinden gelenin fazlasını yaptı yapmayada devam ediyor sağolsun :)) Ameliyattan hemen sonra bile burnum harika görünüyordu,10 gün sonra splintleri çıkartıp,bant yapıştırmıştı bugün hocam o bantlardanda kurtardı beni :)))kendisine çok çok çok minnettarım ALLAH'ın izniyle Tevfik hocamın sayesinde senelerdir almadığım kadar nefese ve aynalarda bakmaya doyamadığım sağlıklı ve güzel bir buruna sahip oldum.:))))) Resmimi görmek isteyen olursa maille resimlerimide atabilirim :)) Ayrıca burada Tevfik hocayla ilgili yazılan bütün yazıları okudum öylelikle kendisine ulaştım burdan bedavadan atıp tutan klavye yiğitliği yapan klavye başından hocayı karalayan hocanın hakkına girdiğini unutmasın..iftira kadar büyük ve belalı bir iş yoktur ALLAH var bunun vebalini iki dünyada ödeyemez döner dolaşır iftira edeni eninde sonunda bulur.Kimseyi burda yanıltmaya hakkı yok kimsenin..bu söylediklerimi görüşmeye gidenler görüşecek olanlar anlayacaktır ne kadar mükemmel bir insan olduğunu:)) Ben İyi ki kendisini tanımışım iyiki de işinde bu kadar başarılı, özverili, işini titiz bir şekilde yapan profesyonel bir hocayla karşılaşmışım ve ameliyat olmuşum.Hiç pişmanlık yaşamadım.Hastanede gördüğüm kişilerdende hiç pişman olan görmedim.inş herkes güzel ve sağlıklı bir buruna sahip olur. Buradan da kendisine sonsuz teşekkür ediyorum ALLAH başarılarının devamını nasip etsin fazlasını hakediyor dahada güzel yerlere gelsin inşaALLAH..:)))

Irtibata geçtiğiniz an ile görüşme ve ameliyat tarihi aldığınız gün arasında ne kadar zaman geçti ? Çok geç veriyor diyenler var, doğru mu ?

Irtibata geçtiğiniz an ile görüşme ve ameliyat tarihi aldığınız gün arasında ne kadar zaman geçti ? Çok geç veriyor diyenler var, doğru mu ?
Benim irtibata geçtiğim zaman kendisi yurt dışındaydı ama gelir gelmez mayıs ayında ben randevumu aldım muayene için bı hafta sonrasına görüşmeye gıttım amelıyat tarıhınıde önümüz ramazan oldugu için ramazandan sonra olsun istedim en müsait tarıhte 29 temmuz oldu .. Kendisi en yakın tarıhe vermeyı istiyor ama hastası çok fazla o sebepten :))

Cevabınız için teşekkürler. Çok şanslısınız yurtdışı dönemi hariç pek beklememişsiniz bu arada çok geçmiş olsun burnunuza gözünüz gibi bakın hatta selam söyleyin

Cevabınız için teşekkürler. Çok şanslısınız yurtdışı dönemi hariç pek beklememişsiniz bu arada çok geçmiş olsun burnunuza gözünüz gibi bakın hatta selam söyleyin
Rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana evet çok beklemedim geldi bitti bile 21 gün oldu darısı size olsun hayırlısıyla çookk teşekkür ederimm çok sağolun a.slm iletirim tamamdır

Rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana evet çok beklemedim geldi bitti bile 21 gün oldu darısı size olsun hayırlısıyla çookk teşekkür ederimm çok sağolun a.slm iletirim tamamdır
Çok yardımcı oldunuz :) Ay inşallah ama nerde.. annem'i ikna edebilirsem olacam da kadın habire karar değiştiriyor manyak oldum

Çok yardımcı oldunuz :) Ay inşallah ama nerde.. annem'i ikna edebilirsem olacam da kadın habire karar değiştiriyor manyak oldum
hehehe olmasa valla benimkiler ikna olmazdı ama şimdi ne kadar rahat ettiğimi görünce pişman oluyorkar neden daha önce olmadın diye inşaALLAH ikna edersiniz bir an önce

Kızlar bu fotoğraflar bugünden. Tevfik hocaya ameliyat olmak isteyip bu konuda endişesi olan ya da karalamalarla kafası karışan varsa hiçbir endişesi olmasın. Asla pişman olmayacaksınız. Ben ocakta ameliyat olmuştum şuan çok mutluyum, burnumu da çok seviyorum. Darısı tüm ameliyat düşünenlerin başına

Eklentiler

• image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 853
  • image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 834
  • image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 877
  • image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 887
  • image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 1.039
MaşaALLAH canım çok harika bir burnuşun olmuş güle güle kullan hocamızın ellerine sağlık benimde bugün 23. günüm oldu elleri dert görmesin

[QUOTEPenceredekiKiz, post: 42248416, member: 539008"]Kızlar bu fotoğraflar bugünden. Tevfik hocaya ameliyat olmak isteyip bu konuda endişesi olan ya da karalamalarla kafası karışan varsa hiçbir endişesi olmasın. Asla pişman olmayacaksınız. Ben ocakta ameliyat olmuştum şuan çok mutluyum, burnumu da çok seviyorum. Darısı tüm ameliyat düşünenlerin başına[/QUOTE]

Gerçekten çok güzel olmuş çok doğal ve yüzünüze tam uymus..sanki bu burunla dogmussunuz gibi..

Ben de Tevfik hocaya ameliyat olacagim bir aydan biraz fazla zamanim kaldi..

Merhabalar. Bende Tevfik hocamı bu forum sayesinde buldum. Kendisiyle görüşüp muayene olduktan sonra kesinlikle hocama ameliyat olmaya karar verdim . başka bir seçenek düşünmedim bile . çünkü kendisi son derece güven verici güler yüzlü ,ilgili çok tatlı bir insan. ayrıca çalışmaları muazzamdı. ameliyatım 21 agustosda oldu. bugun ücüncü günüm hiç ağrım sızım olmadı. kendisi yeni bir teknik kullanıyor. ultrasonik cihazla yapılan işlem sayesinde hiç morluk yok. yok denecek kadar az kızarıklık mevcut sadece. bandajlarım açıldığında da çok güzel bir burnum olacagına eminim.kendisini gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Fotoğraf koyma şansınız var mı acaba?? Ve tevfik bey kapalı mı yapıyor açık mı ameliyatlarını? Önceden photoshop ile gösteriyor mu nasıl olacağını ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…