- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
burnum çok şiş şuan ama dilersen ben paylaşabilirim :)Tevfik hoca hakkında çok güzel yorumlar var ama yeteri kadar foto yok ben sadece üç dört kişininkini görebildim diğer olanlar da koysa çok yardımcı olmuş olur bize yorumlardan çok fotoğraflar çok daha etkileyici oluyo
Merhab, ben rica etsem paylaşır mısınız?
Hacettepe Kulak Burun Boğazda canım ama şuan yurtdışında tevfiksozen@gmail.com adresinden ulaşabilirsin :)Çok güzel ve doğal olmuş :) saglıkla mutlulukla kullan. Peki doktor bey nerede çalışıyor bilgi verme şansın var mı? :))
Ayrıca çok teşekkür ederim darısı başına :)Hacettepe Kulak Burun Boğazda canım ama şuan yurtdışında tevfiksozen@gmail.com adresinden ulaşabilirsin :)
Yine de tevfik Hocayla iletişime geçip bilgi almanı tavsiye ederim :))Hadi yaa( İstanbuldayım ben (
canım ben de düşünüyorum.resimlerini gönderebilirmisin? begumulgen_90@hotmail.comBen Ocak başında ameliyat oldum hayatımda tanıdığım en cana yakın insanlardan biri olarak Tevfik hocayı gösterebilirim. Şuan burnum çok şiş olmasına rağmen çok biçimli duruyor. Her şeyi geçtim Tevfik hocanın ilgisi, psikolojik desteği tüm o süreçten çok daha önemli. Dileyen olursa seve seve eski ve yeni halini paylaşabilirim benim burnuma uygulanan işlem de çok fazlaydı yaklaşık 3 hafta oldu ve ben çok rahat atlattım.
Gönderdim canım maillerini kontrol edersen eğer :)canım ben de düşünüyorum.resimlerini gönderebilirmisin? begumulgen_90@hotmail.com
Çok teşekkür ederim :))Burnun daha cok yeni olmasına rağmen cok hoş görünüyor. Omurluk olsun canım gule gule kullan.
Yaklaşık 9 ay önce Tevfik Bey'e ameliyat oldum. Hem nefes problemim vardı hemde görsel olarak burnumu beğenmiyordum. Şu an çok doğal ve muntazam bir burnum var, şişliklerin çoğu gitti. Nefes problemimde hiç kalmadı. Bugüne kadar Tevfik Bey kadar ilgili
olan hiç bir doktor görmedim diyebilirim. Tüm süreçlerde
destek oldu ve ilgilendi. Kesinlikle çok iyi bir karar vermişim,
sizlere de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?