Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ben Ocak başında ameliyat oldum hayatımda tanıdığım en cana yakın insanlardan biri olarak Tevfik hocayı gösterebilirim. Şuan burnum çok şiş olmasına rağmen çok biçimli duruyor. Her şeyi geçtim Tevfik hocanın ilgisi, psikolojik desteği tüm o süreçten çok daha önemli. Dileyen olursa seve seve eski ve yeni halini paylaşabilirim benim burnuma uygulanan işlem de çok fazlaydı yaklaşık 3 hafta oldu ve ben çok rahat atlattım.

burnum çok şiş şuan ama dilersen ben paylaşabilirim :)

Çok güzel ve doğal olmuş :) saglıkla mutlulukla kullan. Peki doktor bey nerede çalışıyor bilgi verme şansın var mı? :))

Tamamdır, mail adresini edindim. Çokk teşekkür ederim :)

canım ben de düşünüyorum.resimlerini gönderebilirmisin? begumulgen_90@hotmail.com

Burnun daha cok yeni olmasına rağmen cok hoş görünüyor. Omurluk olsun canım gule gule kullan.

Yaklaşık 9 ay önce Tevfik Bey'e ameliyat oldum. Hem nefes problemim vardı hemde görsel olarak burnumu beğenmiyordum. Şu an çok doğal ve muntazam bir burnum var, şişliklerin çoğu gitti. Nefes problemimde hiç kalmadı. Bugüne kadar Tevfik Bey kadar ilgili olan hiç bir doktor görmedim diyebilirim. Tüm süreçlerde destek oldu ve ilgilendi. Kesinlikle çok iyi bir karar vermişim, sizlere de tavsiye ederim

Merhaba canım rica etsem fotolarını gorebilirmiyiz.

merhaba kızlar benimde bir sorum olucak sizlere. Mail attıktan sonra hemen muayene randevusu alabiliyor muyuz ve muayeneden sonra en erken ne zamana ameliyat tarihi verilir sizce ?

merhaba arkadaşlar ben iki sene önce burun ameliyatı olmuştum. burnum istediğim gibi olmadı. kalın deriliyim burnum önden çok büyük görnüyor.eğrilik vardı oda aynı duruyo. neyse ben dün Tevfik beye mesaj çektim gerçekten çok duyarlı hemen geri döndü mailime nisan sonunda ankaraya dönecekmiş. Allah nasip ederse ona ameliyat olmayı dşünyorum. istanbulda yaşıyorum ama olsun yeterki bu kötü görntüden kurtulayım. o kadar araştırdım ki anlatamam. Tevfik beyle ilgili olumsuz konuşanı görmedim. Allah hepimizin yrdımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…