burun ucunu beğenmedim malesef..burda kaç günlük..önden başka foto atmanız mümkünmüMerhaba ben 9 eylül 2015 te ameliyat oldum tevfik hocaya dair yazılan yada yazilmayan her şeyi sizinle paylaşacağım ben biraz hassas korkak hatta burun konusu benim için psikolojik bir bunalimdi randevu alıp tevfik hocaya ulaştığım gün çok heyecanlı ve cok korkaktim ancak tevfik hocayı görüp konuştuktan sonra bütün endişem ortadan kalktı size bi doktor gibi değilde arkadaş olarak yaklaşıyor sizden bizden biri gibi hiç bir şekilde doktorlugun verdigi diğerlerinin sahip olduğu egoya sahip değil ilk randevudan sonra bir kez daha görüşüyorsunuz ve burun çizimini beraber yapiyorsunuz istediğiniz her şey göz önünde bulunduruluyor ve doğallık en önemli gerçeklik ve ameliyat gününe gelirsek sanki tek hasta sizmissiniz gibi ilgi gösteriliyor ve rahatlamaniz için her şeyi yapıyorlar ameliyattan çıktıktan sonra birinci haftada dikisleriniz ve tamponunuz alınıyor ve sislikleriniz morluklariniz bu sürede gözle gorulemeyecek kadar azalıyor ve bu süre içinde tevfik hocayla sürekli görüşüyorsunuz hep sizinle oluyor ve en ufak bir sorunda ulaşabiliyorsunuz şuan 13 günumdeyim ve resmen sanat eseri taşıyorum yüzümde ve çokodoğal tam yüzüme göre bir buruna sahibim tevfik hocadan çok memnunum bir plastik cerrahın yapabileceklerim den fazlasını yapıyor ve burnunuz düşme gibi bir ihtimali olmuyor burun ameliyatında kesinlikle kbb ve tevfik hoca diyorum herkese tavsiye ederim ve memnuniyet mutluluk garantisi vermezsem haksızlık etmişolurum burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum ancak ne kadar edilse az
burun ucunu beğenmedim malesef..burda kaç günlük..önden başka foto atmanız mümkünmü
Biz zeyneple aynı gün ameliyat olmuştuk sanırım bu fotograf 15 günlük filandır. Fiyat kullanılan malzemeye göre değişiyor 4-5 milyar civarı. Ben ilk görüşmeden 1 ay sonra gibi bir sürede ameliyat oldum.şuan kaç günlük? şişlikler var sanırım..birde ne kadara oldunuz ve ilk görüşmeden ne zaman sonraya ameliyat tarihi veriyorlar
ameliyat için yoğunmuş randevu aldım görüştüm kendisiyle. ocak ayına ameliyat tarihi belirledik. dört gözle o günü bekliyorum :)ne söyledi peki..ameliyat tarihi yada randevu alabildinizmi
Geçmiş olsun Tevfik Bey muayene için ücret alıyor mu? Burnumdan nefes alamıyorum siz sadece estetik amaçlı mı oldunuz?Kızlar selam...çok şükür çarşamba günü ameliyatimi oldum..ameliyattan önce ttüm sureci bana detaylarıyla anlatan ve beni rahatlatan mervebirlikci, b20164, drmavili, penceredekikiz hepsine çok çok tesekkur ederim..
Ben diş hekimine bile giderken korkarim ama Tevfik hoca sayesinde ameliyathaneye ggüle oynaya girdim..bu süreçte en önemli şey gerçekten Dr secimi Tevfik bey i zaten bi kere görmek yetiyor...bikac gun icinde tüm sureci detayli olarak yazacagim merak eden arkadaşlar icin alci cikar cikmaz fotoğraf da paylasacagim..bgn biraz sistigim için uzun yazamiyorum..
Sunu da söyleyeyim ben hem burun hem kulak olmama rağmen hic agrim yok sadece şişlik var..
Kızlar selam...çok şükür çarşamba günü ameliyatimi oldum..ameliyattan önce ttüm sureci bana detaylarıyla anlatan ve beni rahatlatan mervebirlikci, b20164, drmavili, penceredekikiz hepsine çok çok tesekkur ederim..
Ben diş hekimine bile giderken korkarim ama Tevfik hoca sayesinde ameliyathaneye ggüle oynaya girdim..bu süreçte en önemli şey gerçekten Dr secimi Tevfik bey i zaten bi kere görmek yetiyor...bikac gun icinde tüm sureci detayli olarak yazacagim merak eden arkadaşlar icin alci cikar cikmaz fotoğraf da paylasacagim..bgn biraz sistigim için uzun yazamiyorum..
Sunu da söyleyeyim ben hem burun hem kulak olmama rağmen hic agrim yok sadece şişlik var..
Kızlar selam...çok şükür çarşamba günü ameliyatimi oldum..ameliyattan önce ttüm sureci bana detaylarıyla anlatan ve beni rahatlatan mervebirlikci, b20164, drmavili, penceredekikiz hepsine çok çok tesekkur ederim..
Muayene ücreti ödeniyor mu lütfen bilgi verir misiniz?Nihan hanım çok naziksiniz tekrar çok geçmiş olsun :) heyecanla fotoğraflarınızı bekliyorum bende :)) kendinize çok iyi bakın :))
Muayene ücreti vermiyorsunuz randevunuzu alıp gidiyorsunuz sadece :))Muayene ücreti ödeniyor mu lütfen bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim burnumdan nefes alamıyorum geceleri bakalım sonuç ne çıkacak.
Geçmiş olsun Tevfik Bey muayene için ücret alıyor mu? Burnumdan nefes alamıyorum siz sadece estetik amaçlı mı oldunuz?
Nihan arkadaşım geçmiş olsun. Umarım fıstık gibi bir burnumn olmuştur :) Güle güle ve sağlıkla kullan..
Bana Tevfik Bey'e nasıl ulaşacağımı söyler misin rica etsem? Daha önce mailleştim kendisiyle ama son attığım maile dönüş yapmadıtelefon numarası var mıdır acaba? ya da nasıl ulaşabilirim ki? özelden de yazabilirsin. teşekkür ederim şimdiden.
çok geçmiiş olsunn :) inşallah istediğiniz gibi olmuşturr . resimlerinizi bekliyoruz
Nihan hanım çok naziksiniz tekrar çok geçmiş olsun :) heyecanla fotoğraflarınızı bekliyorum bende :)) kendinize çok iyi bakın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?