Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ameliyat ücretini yapılan ameliyat ve kullanilan malzemeye göre değişiyor ancak tevfik hoca ücreti minimal düzeye indiriyor

burun ucunu beğenmedim malesef..burda kaç günlük..önden başka foto atmanız mümkünmü

matemm, post: 42745137, member: 514295"]burun ucunu beğenmedim malesef..burda kaç günlük..önden başka foto atmanız mümkünmü[/QUOTE]
Burnumda hala şişlikler var ancak dik ve g

şuan kaç günlük? şişlikler var sanırım..birde ne kadara oldunuz ve ilk görüşmeden ne zaman sonraya ameliyat tarihi veriyorlar

şuan kaç günlük? şişlikler var sanırım..birde ne kadara oldunuz ve ilk görüşmeden ne zaman sonraya ameliyat tarihi veriyorlar
Biz zeyneple aynı gün ameliyat olmuştuk sanırım bu fotograf 15 günlük filandır. Fiyat kullanılan malzemeye göre değişiyor 4-5 milyar civarı. Ben ilk görüşmeden 1 ay sonra gibi bir sürede ameliyat oldum.

Kızlar selam...çok şükür çarşamba günü ameliyatimi oldum..ameliyattan önce ttüm sureci bana detaylarıyla anlatan ve beni rahatlatan mervebirlikci, b20164, drmavili, penceredekikiz hepsine çok çok tesekkur ederim..

Ben diş hekimine bile giderken korkarim ama Tevfik hoca sayesinde ameliyathaneye ggüle oynaya girdim..bu süreçte en önemli şey gerçekten Dr secimi Tevfik bey i zaten bi kere görmek yetiyor...bikac gun icinde tüm sureci detayli olarak yazacagim merak eden arkadaşlar icin alci cikar cikmaz fotoğraf da paylasacagim..bgn biraz sistigim için uzun yazamiyorum..

Sunu da söyleyeyim ben hem burun hem kulak olmama rağmen hic agrim yok sadece şişlik var..

Geçmiş olsun Tevfik Bey muayene için ücret alıyor mu? Burnumdan nefes alamıyorum siz sadece estetik amaçlı mı oldunuz?

Nihan arkadaşım geçmiş olsun. Umarım fıstık gibi bir burnumn olmuştur :) Güle güle ve sağlıkla kullan..

Bana Tevfik Bey'e nasıl ulaşacağımı söyler misin rica etsem? Daha önce mailleştim kendisiyle ama son attığım maile dönüş yapmadı telefon numarası var mıdır acaba? ya da nasıl ulaşabilirim ki? özelden de yazabilirsin. teşekkür ederim şimdiden.

çok geçmiiş olsunn :) inşallah istediğiniz gibi olmuşturr . resimlerinizi bekliyoruz

Nihan hanım çok naziksiniz tekrar çok geçmiş olsun :) heyecanla fotoğraflarınızı bekliyorum bende :)) kendinize çok iyi bakın :))

Teşekkür ederim burnumdan nefes alamıyorum geceleri bakalım sonuç ne çıkacak.

Teşekkür ederim burnumdan nefes alamıyorum geceleri bakalım sonuç ne çıkacak.

Rica ederim benimde hem nefes hemde şekil problemim vardı hepsi tevfik hocam sayesinde halloldu şükürler olsun :) inşaALLAH sizde her şekilde memnun kalırsınız şimdiden geçmiş olsun :)

CÇok tesekkur ederim..valla sadece ucunu görebiliyorum ama o kadar ini bile çok sevdim..
Tevfik hoca çok yoğun ama mailinize geç de olsa cevap yazar..
Ben de mail attiktan sonra biraz beklemistim ama Tevfik hoca cevap yazarsa olur yazmazsa da ulaşana kadar beklerim diye düşünmüştüm..

Cok

Nihan hanım çok naziksiniz tekrar çok geçmiş olsun :) heyecanla fotoğraflarınızı bekliyorum bende :)) kendinize çok iyi bakın :))

Cok teşekkürler Mervecim..bu arada söylemeden gecmeyeyim bu hafta burnunuzu canli canli gördüm..hem çokddoğal hem yüzünüze cçok yakismis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…