- 18 Ağustos 2015
- 19
- 15
- 3
Ayy asıl ben teşekkür ederimmm çok sağolunnCok teşekkürler Mervecim..bu arada söylemeden gecmeyeyim bu hafta burnunuzu canli canli gördüm..hem çokddoğal hem yüzünüze cçok yakismis..
şahane ne kadar ödedinizVe bu fotograf bandajımın cıktıgı ilk gün daha şiş yani inecek ve daha güzel olacak :)
Teşekkür ederiim dört buçuk veya beş olması lazım o civar :)şahane ne kadar ödediniz
Kİzlarbbugün 5. Gunum alcim cikti dikisler alindi..dünya varmis..
Daha çok sisin ve bandajlar var ama yinede albüm yaptim görmek isteyenler için..
Gizlilik de beni izleyenler görebilir seçtim sadece izleyen basmaniz yeterli..
Hastaneden gelir gelmez çektim bir de daha önce hic aynadan kendimi cekmemistim nereye bakacagimi bilemedim ama en azindan burnu kadraja sokmayi basardim:))
Nihan hanıııımmm baktım şimdi ayyy burnunuz harika görünüyorrrİlk şiş olan halini görmedim ama gayet iyi görünüyor kocaman bi maşaALLAHh size zamanla dahada güzelleşecek burnunuz şimdi güzel dahada güzel olcak inş.. Güle güle kullanın iyi bakın burnunuza ve kendinize
Son dikişlerim alındıktan sonra tevfik hocayla mutluluk fotoğrafım :)
Acaba tevfik beye kepce kulak ameliyati olan var mi. Ve kendisi bu konuda iyi mi. Burada hep burunla ilgili yazilmis. Kulakla ilgili yorum goremedim.
Zeyneeppp harika olmuş şiş olduğu belli ama şiş bile çok güzel duruyorr :))))Son dikişlerim alındıktan sonra tevfik hocayla mutluluk fotoğrafım :)
Çoook teşekkür ederim fotoğraflarda daha 5 günlük ama ben de beğendim bu şiş halini bile ...
Son dikişlerim alındıktan sonra tevfik hocayla mutluluk fotoğrafım :)
Adaşım sizede geçmiş olsunn çok güzel olmuş bir şaheser dahaVe bu fotograf bandajımın cıktıgı ilk gün daha şiş yani inecek ve daha güzel olacak :)
Muayenehanesi nerede oluyor acaba? Ameliyat hacettepede mi oluyor? Sekreteri falan yok mu. Telefonla randevu alabiliyor muyuz. Sadece mail mi? Cok acil randevu almam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?