Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Cok teşekkürler Mervecim..bu arada söylemeden gecmeyeyim bu hafta burnunuzu canli canli gördüm..hem çokddoğal hem yüzünüze cçok yakismis..
Ayy asıl ben teşekkür ederimmm çok sağolunn bi dahakine inş. yüzyüze görüşmekte nasip olur

Kİzlarbbugün 5. Gunum alcim cikti dikisler alindi..dünya varmis..

Daha çok sisin ve bandajlar var ama yinede albüm yaptim görmek isteyenler için..

Gizlilik de beni izleyenler görebilir seçtim sadece izleyen basmaniz yeterli..

Hastaneden gelir gelmez çektim bir de daha önce hic aynadan kendimi cekmemistim nereye bakacagimi bilemedim ama en azindan burnu kadraja sokmayi basardim:))

Nihan hanıııımmm baktım şimdi ayyy burnunuz harika görünüyorrr İlk şiş olan halini görmedim ama gayet iyi görünüyor kocaman bi maşaALLAHh size zamanla dahada güzelleşecek burnunuz şimdi güzel dahada güzel olcak inş.. Güle güle kullanın iyi bakın burnunuza ve kendinize

Son dikişlerim alındıktan sonra tevfik hocayla mutluluk fotoğrafım :)

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0004.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 408

Çoook teşekkür ederim fotoğraflarda daha 5 günlük ama ben de beğendim bu şiş halini bile ...

5. gün fotoğrafımızı buraya da bırakalım..ameliyat gununden 6. güne kadar olan fotoları da şimdi biraraya getiriyorum süreci merak edenler için birazdan albümüme eklemiş olurum..

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0004.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 383
[QUOhan__, post: 42909563, member: 696917"]çok güzel olmuş...sağlıkla kullanın..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sizinki de gayet iyi gözüküyor

Merak ettiğiniz ve şüphe duyduğunuz her şeyi yazabilir bana ulaşabilirsiniz gereksiz kaygılarla ne beyninizi ne de burnunuz yorun :)

Acaba tevfik beye kepce kulak ameliyati olan var mi. Ve kendisi bu konuda iyi mi. Burada hep burunla ilgili yazilmis. Kulakla ilgili yorum goremedim.

Acaba tevfik beye kepce kulak ameliyati olan var mi. Ve kendisi bu konuda iyi mi. Burada hep burunla ilgili yazilmis. Kulakla ilgili yorum goremedim.

ben oldum yukarıdaki fotoda 5 günlük kulağım, çok basit bir operasyon ilk gün hariç ağrı şişme morarma hiç sorunum olmadı..ben aslında kulağımı yaptırmayı hiç aklımdan geçirmemiştim çünkü bazı fotolar gördüm bildiğiniz mr spock..öyle olmasındansa kepçe hali daha iyi:)))

ama Tevfik beyle tanışınca gözüm kapalı oldum tabiki..hem burun da hem kulak da görünümün doğal olması için mm lik hesap yaparak çalışıyor Tevfik hoca..

aklınıza takılan başka şeyler varsa her zaman sorabiilirsiniz.

ameliyatın 1. gününden bugüne tüm fotoları derledim albüme ekledim ..ben çok şişmedim ilk günler az bi şişim oldu ama itiraf etmek gerekirse o da benim yüzümden oldu..zaten uykuyu çok severim bi de narkoz alınca ilk gece hiç gözümü açamadım yüzüme de buz koymalarına pek izin vermedim uyuyacağım diye..toplasanız 3 yada 4 kere kısa süre buz koydum..aslında buz uygulamasını düzenli yapsaydım muhtemelen hiç şişmeyecektim..

Reactions: eoe
Muayenehanesi nerede oluyor acaba? Ameliyat hacettepede mi oluyor? Sekreteri falan yok mu. Telefonla randevu alabiliyor muyuz. Sadece mail mi? Cok acil randevu almam lazim.

Çoook teşekkür ederim fotoğraflarda daha 5 günlük ama ben de beğendim bu şiş halini bile ...

Son halinizide gördüm şimdi mıhteşeemmmsinizz hocamızın ellerine sağlık vallahi bayıldım güle güle kullanın iyi bakın kışta geldi pamuklara sarın sevin

Muayenehanesi nerede oluyor acaba? Ameliyat hacettepede mi oluyor? Sekreteri falan yok mu. Telefonla randevu alabiliyor muyuz. Sadece mail mi? Cok acil randevu almam lazim.

Canım hacettepede kendisi mail aracılığıyla ulaşıyorsunuz Tevfik hocaya. maillerine mutlaka bakıyor,cevap gelmediyse sizden önce hastaları vardır muhtemelen sıraya koymuştur sizi mail attıysanız, sıranız geldiğinde cevap yazar mutlaka eğer mail yazmadıysanız adresi tevfiksozen@gmail.com bu adresten ulaşabilirsiniz geçmiş olsun şimdiden

Reactions: eoe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…