Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

O halde sadece hafta ici gorusebilyoruz oyle mi. Iki cocugum var. kucuk 21 aylik. Esimle anca h.sonu gidebilirim. Randevuyu kendi mi veriyor. Ve randevu saatinde gorusebiliyor muyuz. Cok mu bekleniyorm hacettepe bana uzak ve cocuk da var ondan soruyorum bunlari.

Evet devlet hastanesı oldugu için sadece haftaiçi oluyor malesef..ALLaH bağışlasın ,evet randevuyu kendisi veriyor bu durumunuzuda belirtirseniz imkan dahilinde yardımcı olur heralde,siz saatinide net belirlersiniz olmazsa ufak bebeğiniz oldugunuda belirtin ama

Reactions: eoe
Cok uzuldum h.sonu olmamasina. Mail atmistim. Cocugu belirtmemistim. Telimi yazdim. Telden mi doner yoksa mailimi mi kontrol edeyim surekli.
Size de gecmis olsun. Burun mu oldu sizin. Forumu biraz okumustum ama geri donup.okumak zor oluyor. Malum cocuktan dolayi vaktim de olmuyor. Muhakkak yazmissinizdir deneyiminizi.

Mailden geri dönüş yapar büyük ihtimal:) Evet bu bölümde var yazmıştım yardımcı olurum ama yine :))

[QUOe dincer, post: 42921453, member: 706703"]Zeyneeppp harika olmuş şiş olduğu belli ama şiş bile çok güzel duruyorr :))))[/QUOTE]
Çok teşekkür ederiiiiiiiim :)

Son halinizide gördüm şimdi mıhteşeemmmsinizz hocamızın ellerine sağlık vallahi bayıldım güle güle kullanın iyi bakın kışta geldi pamuklara sarın sevin

çok çok teşekkür ederim, Tevfik hocanın ellerine sağlık ben de şimdiden sevdim burnumu

Buradaki güzel yorumlar ve internetteki diğer araştırmalarım sayesinde kendimi bir anda Tevfik Hocanın odasında buldum ve başka bir doktorla görüşme ihtiyacı duymadan ameliyat olmaya karar verdim. Buradaki diğer yorumların bana yardımcı olduğu gibi umarım bu yorumda size yardımcı olur. İlk olarak bugün ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti. Ameliyat olma kararını almam kolay olmadı çünkü herhangi bir sağlık problemim yoktu sadece burun şeklimin değişmesini istiyordum. Tevfik Hocayla görüştükten sonra bana verdiği güven, burnumla ilgili yaptığı detaylı inceleme sorunları bir doktordan çok benimle arkadaşım gibi paylaşması enerjisi esprileri korkularımı iyice azalttı ameliyat olmaya karar verdim ama ameliyat tarihi almak için çok uğraştım . Uğraştım çünkü çok fazla hastası vardı. Nihayet ameliyatımı oldum ve en korktuğum şeylerden biri olan morluk olmadı sadece suratım şişti . Tevfik Hoca ameliyat öncesi ve ameliyat sürecinde olduğu gibi ameliyat sonrasında da iyileşme sürecimi kontrol etti. Şu an bir ay olmasına rağmen şişliklerim neredeyse azaldı ve ben burnumun yeni halini çok sevdim en önemlisi de şu an bile çok doğal ve estetik gibi olmadığını söylediler. benim mutlu olmam için elinden geleni yapan, sorduğum anlamsız sorulara bile sabırla cevap veren doktoruma sonsuz teşekkür ederimm .

Eklentiler

• IMG_1496.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 482
  • IMG_1539.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 463
  • IMG_1717.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 511
  • IMG_1710.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 569
kızlarrr neden albimde hep emre ilhan, Muhammet dilber fotoları var. Tevfik beyin hastalarının fotoları yok. göremiyorum. yardımcı olurmusunuz.

ilk randevudan ne kadar zaman sonraya ameliyat oldunuz..evet estetikli gibi durmuyor..benimde istediğim bu zaten..ameliyat öncesi fotonuzu özelden gönderebilirmisiniz

ilk randevudan ne kadar zaman sonraya ameliyat oldunuz..evet estetikli gibi durmuyor..benim ede istediğim bu zaten..ameliyat öncesi fotonuzu özelden gönderebilirmisiniz
Mart ayında ilk kez gitmiştim 18 eylül de de ameliyatımı oldum. Eski fotoğraflarımı da gmail hesabınızı yazarsanız atabilirim

evet baktım..gönderdiklerinizden biri sanırım tasarım fotosuydu..ama sonuç güzel ve doğal olmuş..yüzünüz zaten güzel ama daha bi ortaya çıkmış..keşke benimde sonucum böyle olsa..

Cok guzel olmus gercekten...
i
Cok

Ben 21. Günümdeartik ise basladim..hep olumlu tepkiler aldim üstelikdaha cçok sis..ameliyattan önce Tevfik hoca gözlerini ortaya cikaracagiz demişti, bugün birçok kişi gözlerin ortaya cikti resmen dedi..çok şükür Tevfik hocanin hastasi olduğum için çok çok sansliyim..

Bir de sizin yüzünüze en güzel olacak burnu o kadar iyi hesapliyor ki, birçok Tevfik Sozen burnu gördüm hepsi birbirinden farklı ve sahiplerine inanılmaz yakismislardi, sanki o burunla doğmuşlar gibi..

Çok geçmiş olsun rica etsem eski ve yeni resim görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…