Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Çok geçmiş olsun resim görebilirmiyim?

matemm .!.:
henüz şişlikler geçmemiş sanırım..kalın derilimiydi burnunuz

İnce deriliyim aslinda ama ben buz uygulama sini neredeyse hic yapmadim ve bayaa sistim..

Su anda da burnunun yanlari ucu hatta üst dudagim bile bayaa sis..

henüz şişlikler geçmemiş sanırım..kalın derilimiydi burnunuz

İnce deriliyim aslinda ama ben buz uygulama sini neredeyse hic yapmadim ve bayaa sistim..

Su anda da burnunun yanlari ucu hatta üst dudagim bile bayaa sis..
evet şişlikler geçince tam ortaya çıkar..dahada güzel olur

evet şişlikler geçince tam ortaya çıkar..dahada güzel olur

Bir de su var zevkler tartisilmaz tabii ama ben ameliyattan önce nasil bir burun hayal ettiysem birebir o burna sahibim su an , çok şükür hastasini çok iyi dinleyen anlayan ve cçok yetenekli bir doktorum var..

O yüzden şişlik vs hic önemli değil burda o kadar cçok gördüm ki hasta kavisli istiyor ameliyattan sonra burun düz ya da tam tersi..ya da bazi doktorların tek bir burun tarzi var hep aynisini yapiyior..ama Tevfik bey iun hastalarına bakin kavisli isteyenin ki kavisli, doğal isteyenin ki doğal, havali isteyenin ki havali..

Yani sekli o kadar içimesindi ki sşişliği gözüm görmüyor:))

Şişlikler indikçe foto paylaşmaya devam edwrim

Merhaba nihancim ben yeni uye oldum Foruma ve seneye Tevfik hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum. Ne kadar Tevfik hocanin burun ameliyat fiyati bana yardimci olursan cok sevinirim nihan bu ara burun cok guzel olmus yakismis

Son düzenleme:
Arkadaslar yenixim forumda Tevfik hocam kaca yapiyo acaba ilk burun ameliyatini ?

[QÇokteE="esmerkiz006, post: 43214021, member: 712397"]Merhaba nihancim ben yeni uye oldum Foruma ve seneye Tevfik hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum. Ne kadar Tevfik hocanin burun ameliyat fiyati bana yardimci olursan cok sevinirim nihan bu ara burun cok guzel olmus yakismis [/QUOTE]

Cok tesekku ederim..sorunuz icin de size ozel mesaj attim..

Özel mTE="Biya, post: 43217145, member: 708495"]Çok geçmiş olsun yakışmış yüzüne:) Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?[/QUOTE]
Ozel mesaj attim bakabilirsiniz..

Efnan Cook tesekkurler ben tasarimdan bile çok sevdim burnumu..

Arkadaslar seneye hayirlisiyla ben tum estetik ameliyatlarimi Tevfik hocaya yaptirmayi dusunuyorum cok guleryuzlu sevecen bi doktora benziyor - bende istiyorum sanat eseri bi burun )))

Neden ki acaba ben istagrammda yaptigi burunlari gordum guzeldiler begendim

burun ucunda pek başarılı bulamadım

selam matem,

zevler renkler tabiki tartışılamaz, ben canlı canlı birçok Tevfik sözen burnu gördüm hepsine de ayrı ayrı bayıldım ve hastaların tamamı burunlarından çok memnundu..bu işin sırrı bence mutlu hasta:)) bir de şu var son dönemde ben dahil çok kişi burda karar aşamasındaki kişilere faydamız dokunsun diye daha sargılıyken bile foto paylaştık, dikkat edersen herkesin fotosu sargıların açıldığı gün , 7 günlük 15 gük 1 aylık vs..doğal olarak hepsi şiş ,en sonda burun ucundaki şişler iniyor..

ha dersen ki 1 senelik olan da bana uymadı, sonuçta bu gerçekten zevk meselesi onlarca kişinin beğendiğini beğenmiyor olabilirsin bu da seni mutsuz eder..bol bol araştır kimin yaptığı burunlar içine siniyorsa ona git.. bir ömür her aynaya baktığında burnunu göreceksin sonuçta umarım hakkında hayırlısı olur , sen de bizim gibi burnunu çok çok seversin..

Nihancım evet burnun güzel ama gerçekten büyük duruyor o da muhtemelen şişlikten değil mi? birde çekim açısı olabilir tabii. bize yine fotoğraf atarmısın.

Nihancım evet burnun güzel ama gerçekten büyük duruyor o da muhtemelen şişlikten değil mi? birde çekim açısı olabilir tabii. bize yine fotoğraf atarmısın.

tabiki zaman ilerledikçe her aşamada foto paylaşacağım zaten albüm de yaptım ordan da takip edebilirsiniz..

evet şiş biraz ama ben zaten çok çok doğal bir burun istedim bikaç sayfa arkada bi arkadaş var mesela o minik bir burun istemiş onun ki gerçekten fındık gibi:))

Aslında bunu demek istedim zevkler farklı ve Tevfik Bey (tabi yüzüne yakışacak şekilde) herkesin beğeneceği burnu yapıyor..ben ameliyata girmeden önce arkadaşlarıma bile demiştim ki ameliyattan çıkınca minicik kavisli bir burnum olursa üzüntüden kahrolurum, kemerim kalmış olsa o kadar üzülmem yani o derece..

karar verme aşaması çok zor ben bu süreçlerden geçmiş biri olarak hangi doktoru araştırırsanız araştırın sizinle talepleri aynı olan hastaların burunlarına bakın demek istedim..

Kizlar albümeo öncesi sonrasıf foto koydum..hem de ayni yerde ayni sac ayni makyaj hatta ayni ceketle oncesi- sonrasi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…