evet önden foto koymanız mümkünmüEki Görüntüle 1665700
İlk fototasarım ikincisi 20 günlük burnum ucuncuyu aciklamaya gerek yok sanirim:))
Çok geçmiş olsun resim görebilirmiyim?Ben 21. Günümdeartik ise basladim..hep olumlu tepkiler aldim üstelikdaha cçok sis..ameliyattan önce Tevfik hoca gözlerini ortaya cikaracagiz demişti, bugün birçok kişi gözlerin ortaya cikti resmen dedi..çok şükür Tevfik hocanin hastasi olduğum için çok çok sansliyim..
Bir de sizin yüzünüze en güzel olacak burnu o kadar iyi hesapliyor ki, birçok Tevfik Sozen burnu gördüm hepsi birbirinden farklı ve sahiplerine inanılmaz yakismislardi, sanki o burunla doğmuşlar gibi..
matemm .!.:henüz şişlikler geçmemiş sanırım..kalın derilimiydi burnunuz
henüz şişlikler geçmemiş sanırım..kalın derilimiydi burnunuz
evet şişlikler geçince tam ortaya çıkar..dahada güzel olurİnce deriliyim aslinda ama ben buz uygulama sini neredeyse hic yapmadim ve bayaa sistim..
Su anda da burnunun yanlari ucu hatta üst dudagim bile bayaa sis..
evet şişlikler geçince tam ortaya çıkar..dahada güzel olur
evet şişlikler geçince tam ortaya çıkar..dahada güzel olur
Çok geçmiş olsun yakışmış yüzüne:) Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?
Eki Görüntüle 1665700
Canim burnun tasarımın aynısı olmuş doktorumuzun ellerine saglik:)
İlk fototasarım ikincisi 20 günlük burnum ucuncuyu aciklamaya gerek yok sanirim:))
burun ucunda pek başarılı bulamadım
selam matem,
zevler renkler tabiki tartışılamaz, ben canlı canlı birçok Tevfik sözen burnu gördüm hepsine de ayrı ayrı bayıldım ve hastaların tamamı burunlarından çok memnundu..bu işin sırrı bence mutlu hasta:)) bir de şu var son dönemde ben dahil çok kişi burda karar aşamasındaki kişilere faydamız dokunsun diye daha sargılıyken bile foto paylaştık, dikkat edersen herkesin fotosu sargıların açıldığı gün , 7 günlük 15 gük 1 aylık vs..doğal olarak hepsi şiş ,en sonda burun ucundaki şişler iniyor..
ha dersen ki 1 senelik olan da bana uymadı, sonuçta bu gerçekten zevk meselesi onlarca kişinin beğendiğini beğenmiyor olabilirsin bu da seni mutsuz eder..bol bol araştır kimin yaptığı burunlar içine siniyorsa ona git.. bir ömür her aynaya baktığında burnunu göreceksin sonuçta umarım hakkında hayırlısı olur , sen de bizim gibi burnunu çok çok seversin..
Nihancım evet burnun güzel ama gerçekten büyük duruyor o da muhtemelen şişlikten değil mi? birde çekim açısı olabilir tabii. bize yine fotoğraf atarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?