merhaba ameliyat ücreti nedir acabaKizlar albümeo öncesi sonrasıf foto koydum..hem de ayni yerde ayni sac ayni makyaj hatta ayni ceketle oncesi- sonrasi :))
ayni ben de senin gibi istemistim biraz kavis birazda kalkik olsn diye tasarimdan daha tatli ve kisa oldu insallah seninde ck guzel olur :) tasarim yapip yollaynca burayada eklersin canim emin ellerdesin
Kizlar albümeo öncesi sonrasıf foto koydum..hem de ayni yerde ayni sac ayni makyaj hatta ayni ceketle oncesi- sonrasi :))
merhaba gerçi fotonun altına yazdım yorumları burun şekli güzel ama biraz kalın inince güzel olacak gibi görünüyor
Tevfik hoca ne zaman gidiyor almanyaya aranizda bilen varmi kizlar ?
merhaba ameliyat ücreti nedir acaba
merhaba ameliyat ücreti nedir acaba
Size ozel mesaj attim bakabilirsiniz
Yakin zamanda gidecek diye biliyorum..
sizde ultrasonik yöntemimi kullandı acaba..? tekniğe göre fiyat değişiyormuş diyorlar..bu doğrumuYakin zamanda gidecek diye biliyorum..
tsk ederim
sizde ultrasonik yöntemimi kullandı acaba..? tekniğe göre fiyat değişiyormuş diyorlar..bu doğrumu
tsk ederim :)Randevu almiyoruz mail atiyoruz Tevfik hocaya o sekilde :)
Fiyatini ne kadar ?kızlaaaaar dün gittim tevfik beye muayneye. allahım nasıl tatlı bir doktorburnumun içinde dışında ne var, nasıl olmuş, ne olmuş, ameliyat olunca nasıl olur, ne olur hepsini konuştuk ve beni bilgilendirdi.
kesinlikle kendisine ameliyat olmaya karar verdim. ameliyatlarını da hacettepede yapıyor zaten ki bu da harika bir şey.
kendisine nasıl ulaştğımı sorarsanız da mail atın, o size mutlaka dönüş yapıyor. yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yurt dışına çıkıyor ve nisan da dönecek. ben de zaten haziran gibi ancak ameliyat olmayı düşünüyorum. ay yaşasın ya doktorumu buldum. ohhh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?