Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

ayni ben de senin gibi istemistim biraz kavis birazda kalkik olsn diye tasarimdan daha tatli ve kisa oldu insallah seninde ck guzel olur :) tasarim yapip yollaynca burayada eklersin canim emin ellerdesin

evhamlı merhaba. nerelerdesin ya. senin burnunu çok merak ediyorum

Tevfik hoca ne zaman gidiyor almanyaya aranizda bilen varmi kizlar ?

merhaba gerçi fotonun altına yazdım yorumları burun şekli güzel ama biraz kalın inince güzel olacak gibi görünüyor

Tesekkur ederim..burun kemiginin iki yani hala çok sis normalde bakinca şeklinin nnasil oldugu ve şişlik ayri ayri fark ediliyor ama haklisiniz fotodan belli olmuyor..ilerleyen zamanlar tekrar foto paylasirim..

dr tevfik sözen iletisimi cok iyi bi doktor bir email kadar yakin insana.Kendisine yazdigim bütün emaillere cvp aldim - ben böyle ilgili doktor görmedim daha

ay bi de gidemedim ben muayneye ya haftaya salı inşallah. yazarım size sonrasında kızlar. revizyon düşünüyorum ben kendisine

revizyon olan var mı bu arada kendisine?

kızlaaaaar dün gittim tevfik beye muayneye. allahım nasıl tatlı bir doktor burnumun içinde dışında ne var, nasıl olmuş, ne olmuş, ameliyat olunca nasıl olur, ne olur hepsini konuştuk ve beni bilgilendirdi.
kesinlikle kendisine ameliyat olmaya karar verdim. ameliyatlarını da hacettepede yapıyor zaten ki bu da harika bir şey.

kendisine nasıl ulaştğımı sorarsanız da mail atın, o size mutlaka dönüş yapıyor. yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yurt dışına çıkıyor ve nisan da dönecek. ben de zaten haziran gibi ancak ameliyat olmayı düşünüyorum. ay yaşasın ya doktorumu buldum. ohhh bee

Fiyatini ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…