Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

mailde fotğraf atsanız bilgilendiriyormu? bende mayıs sonu gibi düşünmüşyüm ameliyatı..ankarada yaşamıyorum gidiyorsa ben muayene için görüşemicem o zaman..

Ben Tevfik hocaya seneye ameliyat olucam Allah izin verirse bende istiyorum cok guzel Bi burnus :) :)

Bu yaziyi okuduktan sonra bende tevfik hocaya ameliyat olmak istedim simdi

Tevfik beyin güncel fiyatı ne kadar? Birde ocak ayından sonra zam falan gelir mi ki?
Haldun Bey'e cok zam gelmiş..

Tevfik beyin güncel fiyatı ne kadar? Birde ocak ayından sonra zam falan gelir mi ki?
Haldun Bey'e cok zam gelmiş..

Daha önceki arkdaslarin yazdigi gibi 5000 TL civari. Ocakta zam ne kadar gelir bilmiyorum kendisine sorarsaniz daha iyi bilgilendirir sizi E-Mail adresi tevfiksozen@gmail.com
Ben kesinlikle seneye kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum.

Evet aynen gidecegim seneye Allah izin verirse arkadasim

ay bi de gidemedim ben muayneye ya haftaya salı inşallah. yazarım size sonrasında kızlar. revizyon düşünüyorum ben kendisine

revizyon olan var mı bu arada kendisine?
Biraz geç oldu sanırım yeni okudum.. ben 15 ekimde kendisine revizyon ameliyatı oldum daha önce iki ameliyat olmuştum görüntüde de nefes almamda da sıkıntı vardı 1 ay oldu kendisine ameliyat olalı hem görüntüden memnunum hemde nefes alabiliyorum kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz

Merhaba kızlar bende Tevfik hocaya ameliyat olmayı dusunuyorum kucuk bi burnum var ama biraz eğrilik var eskiden cok güzeldi bıkac darbe ile hafif bi kemerim cikti buda sonradan olduğu icin benim cok canimi sikiyor ama ameliyat icin kararsizim olsam bu halinden dahami kotu olur diye bana fikirlerinizi soyleyebilirmisiniz bir de ameliyat olan arkadaslar bana eski ve yeni hallerini atabilirmi acaba yardimci olursanız cok sevinirim. tuce.ozdem@hotmail.com

Tevfik bey muayeneden ücret alıyor mu acaba??

Zmrn'cim çok teşekkür ederim.

Kendisiyle görüştüm bile ve çok sevdim
çok çok geçmiş olsun size de. darısı başıma inşallah. rica etsem bana özelden foto atar mısınız ameliyat öncesi ve sonrası olarak? benim burun ucumda düşme var, burun sırtıda fazla törpülenmiş bi de minnacık et var

Bende çok seviyorum kendisi hem işinde çok iyi hemde çok samimi ilgili birisi.. Teşekkür ederim sizede şimdiden geçmiş olsun resimide arıyorum şimdi daha önce öncesi sonrası bloğunda da paylaşmıştım

tamam canım çok teşekkür ederim bende bi muayene tarihi alayım kendisine :)) ilk defa bir doktorla görüşeceğim.. nasıl biri?
çok ilgili güler yüzlü samimi birisi hiç çekinmeden aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ki sormadan kendisi her açıklamayı yapıyor aslında

tamam canım çok teşekkür ederim bende bi muayene tarihi alayım kendisine :)) ilk defa bir doktorla görüşeceğim.. nasıl biri?

bal bal
ya inan ben de gitmeden önce burdaki yorumları abartı bulurdum (şu an sana benim yazdıklarım da öyle gelebilir ) ama cidden çok samimi ve sıcak bir doktor. her şeyi soruyorun, her şeyi olacağı ve olmayacağı şekli le söylüyor.

Gercekten cok heveslendirdiniz beni ya:)) valla ameliyat ağrılarından korkmasam yarın gidip olasım geldi

Kizlaar lutfen banada atabilirmisiniz fotoğraf Tevfik hocayı görmeden burdaki yorumlarınız onu sevmeme yetti ama birde foto görmek istiyorum lutfen yardimci olun meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…