Fiyatini ne kadar ?
mailde fotğraf atsanız bilgilendiriyormu? bende mayıs sonu gibi düşünmüşyüm ameliyatı..ankarada yaşamıyorum gidiyorsa ben muayene için görüşemicem o zaman..kızlaaaaar dün gittim tevfik beye muayneye. allahım nasıl tatlı bir doktorburnumun içinde dışında ne var, nasıl olmuş, ne olmuş, ameliyat olunca nasıl olur, ne olur hepsini konuştuk ve beni bilgilendirdi.
kesinlikle kendisine ameliyat olmaya karar verdim. ameliyatlarını da hacettepede yapıyor zaten ki bu da harika bir şey.
kendisine nasıl ulaştğımı sorarsanız da mail atın, o size mutlaka dönüş yapıyor. yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yurt dışına çıkıyor ve nisan da dönecek. ben de zaten haziran gibi ancak ameliyat olmayı düşünüyorum. ay yaşasın ya doktorumu buldum. ohhh bee
Bu yaziyi okuduktan sonra bende tevfik hocaya ameliyat olmak istedim simdikızlaaaaar dün gittim tevfik beye muayneye. allahım nasıl tatlı bir doktorburnumun içinde dışında ne var, nasıl olmuş, ne olmuş, ameliyat olunca nasıl olur, ne olur hepsini konuştuk ve beni bilgilendirdi.
kesinlikle kendisine ameliyat olmaya karar verdim. ameliyatlarını da hacettepede yapıyor zaten ki bu da harika bir şey.
kendisine nasıl ulaştğımı sorarsanız da mail atın, o size mutlaka dönüş yapıyor. yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yurt dışına çıkıyor ve nisan da dönecek. ben de zaten haziran gibi ancak ameliyat olmayı düşünüyorum. ay yaşasın ya doktorumu buldum. ohhh bee
Tevfik beyin güncel fiyatı ne kadar? Birde ocak ayından sonra zam falan gelir mi ki?
Haldun Bey'e cok zam gelmiş..
Bu yaziyi okuduktan sonra bende tevfik hocaya ameliyat olmak istedim simdi
Biraz geç oldu sanırım yeni okudum.. ben 15 ekimde kendisine revizyon ameliyatı oldum daha önce iki ameliyat olmuştum görüntüde de nefes almamda da sıkıntı vardı 1 ay oldu kendisine ameliyat olalı hem görüntüden memnunum hemde nefes alabiliyorum kesinlikle kendisiyle görüşmelisinizay bi de gidemedim ben muayneye yahaftaya salı inşallah. yazarım size sonrasında kızlar. revizyon düşünüyorum ben kendisine
revizyon olan var mı bu arada kendisine?
Tevfik bey muayeneden ücret alıyor mu acaba??Biraz geç oldu sanırım yeni okudum.. ben 15 ekimde kendisine revizyon ameliyatı oldum daha önce iki ameliyat olmuştum görüntüde de nefes almamda da sıkıntı vardı 1 ay oldu kendisine ameliyat olalı hem görüntüden memnunum hemde nefes alabiliyorum kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz
Biraz geç oldu sanırım yeni okudum.. ben 15 ekimde kendisine revizyon ameliyatı oldum daha önce iki ameliyat olmuştum görüntüde de nefes almamda da sıkıntı vardı 1 ay oldu kendisine ameliyat olalı hem görüntüden memnunum hemde nefes alabiliyorum kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz
hayır muayenede bir ücret almıyorTevfik bey muayeneden ücret alıyor mu acaba??
Bende çok seviyorum kendisi hem işinde çok iyi hemde çok samimi ilgili birisi.. Teşekkür ederim sizede şimdiden geçmiş olsun resimide arıyorum şimdi daha önce öncesi sonrası bloğunda da paylaşmıştımZmrn'cim çok teşekkür ederim.
Kendisiyle görüştüm bile ve çok sevdim
çok çok geçmiş olsun size de. darısı başıma inşallah. rica etsem bana özelden foto atar mısınız ameliyat öncesi ve sonrası olarak? benim burun ucumda düşme var, burun sırtıda fazla törpülenmiş bi de minnacık et var
tamam canım çok teşekkür ederim bende bi muayene tarihi alayım kendisine :)) ilk defa bir doktorla görüşeceğim.. nasıl biri?Ha
hayır muayenede bir ücret almıyor
çok ilgili güler yüzlü samimi birisi hiç çekinmeden aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ki sormadan kendisi her açıklamayı yapıyor aslındatamam canım çok teşekkür ederim bende bi muayene tarihi alayım kendisine :)) ilk defa bir doktorla görüşeceğim.. nasıl biri?
tamam canım çok teşekkür ederim bende bi muayene tarihi alayım kendisine :)) ilk defa bir doktorla görüşeceğim.. nasıl biri?
Gercekten cok heveslendirdiniz beni ya:)) valla ameliyat ağrılarından korkmasam yarın gidip olasım geldibal bal
ya inan ben de gitmeden önce burdaki yorumları abartı bulurdum (şu an sana benim yazdıklarım da öyle gelebilir ) ama cidden çok samimi ve sıcak bir doktor. her şeyi soruyorun, her şeyi olacağı ve olmayacağı şekli le söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?