Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Sabret bence herkes görür görmez mutlaka cvp verdiğini soylemis eger görüşürsen neler geçti bana haber verirmisin

Sabret bence herkes görür görmez mutlaka cvp verdiğini soylemis eger görüşürsen neler geçti bana haber verirmisin
Bekliyorum bende canım telefon titrer titremez maillere bir heves giriyorum sonuç hüsran tabi ki de görüştükten sonra buraya yazıcam:))

Sana foto atmışlar sanirim Nasıl beğendinmi Can'ım
Canım ben bu sitedekilerin fotosunu hiç görmedim.. instagram hesabına baktım Tevfik beyin. Birde bende kemik eğriliği var kendisi kbb uzmanı ve burun estetiği ile çok ilgili oldugu icin onu tercih ettim.

Aynen Can'ım bendede eğrilik var burnum hafif sola yatık bende estetik acıdan guzel burunlar yaptigi icin onu dusunuyorum
İnşallah ikimizde istediğimiz burunlara kavuşuruz o zaman canım:)) bir an önce cevap verse keşke doktor beyde randevu gününü alsam..

Hemen alicakmisin randevu Can'ım cok heycanli ne Zaman olmayı düşünüyorsun sen
Canım Ankara'da oldugum icin buradayken gidip muayane olmak istiyorum. Zaten o ara tasarım falan yapar sanırım. Ameliyatımı Ocak ayının başında veya Şubat'ın 2. haftası gibi olacagım yüksek ihtimalle. Müsait oldugum gün netleştiğinde mail veya telefon yoluyla söylerim Tevfik beye
Zaten çok sorunlu bir burnum yok büyük ihtimalle kendisi de öyle söyleyecek ama işte insan taktı mı takıyor

Ay ne guzel hadi hayırlısı olsun Can'ım benimde burnum cok sorunlu degil ama bende takmis durumdayım gercekten seni cok iyi anliyorm

Ay ne guzel hadi hayırlısı olsun Can'ım benimde burnum cok sorunlu degil ama bende takmis durumdayım gercekten seni cok iyi anliyorm
mailime cevap verdi canım şuan burada değilmiş, ocak sonunda dönecekmiş kendisi. zaten bende ameliyatı şubat-mayıs arası düşünüyordum..

Can'ım cok sevindim ins hersey istedigin gibi olur jastitia foto icin teşekkürler cok başarılı olmus burnun siman değişmiş resmen

fıstıklar tevfik hoca yurtdışına çıktı ki :) yani ben 2 hafta önce muayneye gittiğimde öyle demişti. henüz yazamayabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…