Evet canım birkaç saat oldu atalı cevap bekliyorum hala randevu almak icin mesaj atmıştım..Tevfik hocayami
Bekliyorum bende canım telefon titrer titremez maillere bir heves giriyorum sonuç hüsranSabret bence herkes görür görmez mutlaka cvp verdiğini soylemis eger görüşürsen neler geçti bana haber verirmisin
Canım ben bu sitedekilerin fotosunu hiç görmedim.. instagram hesabına baktım Tevfik beyin. Birde bende kemik eğriliği var kendisi kbb uzmanı ve burun estetiği ile çok ilgili oldugu icin onu tercih ettim.Sana foto atmışlar sanirim Nasıl beğendinmi Can'ım
İnşallah ikimizde istediğimiz burunlara kavuşuruz o zaman canım:)) bir an önce cevap verse keşke doktor beyde randevu gününü alsam..Aynen Can'ım bendede eğrilik var burnum hafif sola yatık bende estetik acıdan guzel burunlar yaptigi icin onu dusunuyorum
Canım Ankara'da oldugum icin buradayken gidip muayane olmak istiyorum. Zaten o ara tasarım falan yapar sanırım. Ameliyatımı Ocak ayının başında veya Şubat'ın 2. haftası gibi olacagım yüksek ihtimalle. Müsait oldugum gün netleştiğinde mail veya telefon yoluyla söylerim Tevfik beyeHemen alicakmisin randevu Can'ım cok heycanli ne Zaman olmayı düşünüyorsun sen
mailime cevap verdi canım şuan burada değilmiş, ocak sonunda dönecekmiş kendisi.Ay ne guzel hadi hayırlısı olsun Can'ım benimde burnum cok sorunlu degil ama bende takmis durumdayım gercekten seni cok iyi anliyorm
Çok teşekkürler rica ederim :) Kesinlikle öyle oldu , çoğu arkadaşım tanıyamadı falan ama bu iyi yönde olduğu için sorun yok tabi ki :)Can'ım cok sevindim ins hersey istedigin gibi olur jastitia foto icin teşekkürler cok başarılı olmus burnun siman değişmiş resmen
Gercekten cok heveslendirdiniz beni ya:)) valla ameliyat ağrılarından korkmasam yarın gidip olasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?