Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

kız hiç korkma ağrı sızı olmuyor. vallahi bak. ben daha önce meme ameliyatı da oldum. emin ol ondan daha ağrısız. yüksekte yatıcaksın bi süre, burnuna hep dikkat edeceksin o kadar
meme ameliyatı bende oldum canım onda 2. gün cok acı çektim..dikişlerim ve meme içi cok acımıştı onda da 1 ay yüksekte ve sırt üstü yatmıştım ondan alışıgım:)) yalnız tek sorun tevfik bey'in yurt dışında olması artık Mayıs ayı gibi ameliyat olacagım kısmetse

ay şekerim o acının yarısı bile olmuyor merak etme. hem meme de hareket kısıtlılığı çok fazla, burun öyle değil.

tevfik bey nisanda dönücem dedi bana. ben de yaz aylarında ancak olabiliciyim. bu esnada başka doktorlar ile görüş istersen.

canım bana dün ocak sonunda döneceğini söyledi herhalde erken dönecek:) benim aklımda bekir sivri vardı aslında ona ameliyat olacaktım mayıs ayında ama tevfik bey'in kullandığı yöntemler falan beni etkiledi açıkçası..eğer mayıs ayına ameliyat tarihi kendisine alamazsam muhtemelen bekir bey'e olacagım
ayy içimi rahatlattın gerçekten hep bundan korkuyordum bir ara vazgeçmeyi bile düşündüm kızım senin burnunda çok sorun yok o acıyı çekmeye değecek mi diyordum kendime ama gaza getirdin

iyi iyi. aferin bana

bekir sivri'nin yaptığı burunlarda çok güzel kesinlikle ama hem bana ücreti fazla geldi (ben revizyon olucam) hem de istanbulda olduğu için eledim.

iyi iyi. aferin bana

bekir sivri'nin yaptığı burunlarda çok güzel kesinlikle ama hem bana ücreti fazla geldi (ben revizyon olucam) hem de istanbulda olduğu için eledim.
Revizyon ücretini bilmiyorum:) ama ben ilk kez rinoplasti olucam fiyatı tevfik bey ile aynı hemen hemen ilk kez ameliyat olacaklara..tevfik beyde 5 bin sanırım.

Bu arada Bekir sivrinin yaptigi burunlar daha guzel bence Tevfik hocaninkiler yada ben cok isindim ona bana oyle geldi

Bu arada Bekir sivrinin yaptigi burunlar daha guzel bence Tevfik hocaninkiler yada ben cok isindim ona bana oyle geldi
cümlende bir şey eksik olmuş canım anlaşılmıyor ne demek istediğin..bekir sivrininkileri mi beğendin tevfik sözen'inkileri mi

Haklisin canim anlatamamisim simdi fark ettimtevfik hocaninkiler daha guzel demek istedim daha dogal duruyo benim fikrim

K kar tavsani

canım ben revizyon olmayı düşünüyorum kendisine. ilk ameliyatımı başka bir doktora oldum.

bekir beyin yaptığı burunlar tabi ki çok çok güzel. muhammet dilberi de epey beğeniyorum ama ne yazık ki bütçemi aşıyorlar tevfik beyin yaptığı burunlarıda elbetteki beğeniyorum ama bekir beyin ya da muhammet beyinkiler tabi ki daha güzel. şimdilik tevfik beye ameliyat olmayı düşünüyorum. sabredebilir ve para biriktirirsem muhammed bey kesinlikle :)

Haklisin canim anlatamamisim simdi fark ettimtevfik hocaninkiler daha guzel demek istedim daha dogal duruyo benim fikrim
bende tam tersi bekir sivri'nin yaptığı burunları daha çok beğeniyorum ama tevfik bey'inkileri de begendim benziyor tarzları biraz..ikisi de hastalarının isteklerine göre hareket eden doktorlar çünkü:)

Mailden geri dönüş yapar büyük ihtimal:) Evet bu bölümde var yazmıştım yardımcı olurum ama yine :))
Merve hanım kadınlar kulübü platformunda bulunma sebebiniz 18 mesajinizin sadece bir drla ilgili olmasından ortada!! Hesap acilip tamamı drla ilgili 18 mesaj yazılıp tekrar giriş yapilmamis yönetici malesef hepinizi takip edemiyor ben farkettiğim tespitimi yöneticiye bildireceğim sizin gibilerin bu platformda işi olmamalı!

Yan
Yanlis anlaşılmasın drunuzla alakam yok sadece drla alakalı yorum yaparak bu platformu kullananlara tepki gösteriyorum

Yan

Yanlis anlaşılmasın drunuzla alakam yok sadece drla alakalı yorum yaparak bu platformu kullananlara tepki gösteriyorum

Doktorla alakam yok demekten vazgec artik farkli farkli hesap acip doktoru kotulemekten bikmadin mii ? Sen begenmemis olabilirsin ama doktordan memnun olan hastalari elestirmeye hakkin yok dusunceleri paylasiyo burda insanlar .cogu kisininde doktordan memnun kalip senin kalmamanda ayri bir olay tabi. Asil yoneticiler senin gibi insanlari yanlis yonlendiren insanlari takip edemiyor ne yazikki..

Kimsiniz sizde de 10 mesaj var 10 u da reklam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…