Doktorla alakam yok demekten vazgec artik farkli farkli hesap acip doktoru kotulemekten bikmadin mii ? Sen begenmemis olabilirsin ama doktordan memnun olan hastalari elestirmeye hakkin yok dusunceleri paylasiyo burda insanlar .cogu kisininde doktordan memnun kalip senin kalmamanda ayri bir olay tabi. Asil yoneticiler senin gibi insanlari yanlis yonlendiren insanlari takip edemiyor ne yazikki..
Siz kimli
Ben hesaplarimin kapanmasından dolayı sürekli başka hesap açmak zorunda kaldım hep hiç bi zamanda drunuzu kotulemedim reklaminizi deşifre etmek istedim sadece yeter bu platformu reklam amaçlı kullanmayın benim derdim bu yeter yeter yeter!!!! Anlıyor musunuz girip üye oluyorsunuz reklam yapıp drlarin iletişim adreslerini verip başka da birşey yazmiyorsunuz burası sizin drunuzun reklam yeri degil benim üyeliklerin belli herşeyim belli şikayetler yüzünden kapanıyor tekrar açıyorum siz kimsiniz asıl??? Benim hayatım bu tür reklamlarla karardı anlıyor musun
Ben bir şeyi anlamadım bir hasta neden gelip burda insanları yanlış yönlendirmek istesin? Ne çıkarı olabilir ki? Yani onu kötülese ne olacak Tevfik beye garezi mi var ki bu insanın? Biraz abartıyorsunuz bence. Bu kadar fazla üstüne gitmeyin. Demek ki memnun kalmamış ve bunu belirtmek de en doğal hakkı. Saygı duymayı bilmek lazım birazda diye düşünüyorum.:)Doktorla alakam yok demekten vazgec artik farkli farkli hesap acip doktoru kotulemekten bikmadin mii ? Sen begenmemis olabilirsin ama doktordan memnun olan hastalari elestirmeye hakkin yok dusunceleri paylasiyo burda insanlar .cogu kisininde doktordan memnun kalip senin kalmamanda ayri bir olay tabi. Asil yoneticiler senin gibi insanlari yanlis yonlendiren insanlari takip edemiyor ne yazikki..
Yok söylediğin olayın olmadığından eminim elfista ben bu platforma o konuda güveniyorum sadece bu platforma sadece drlari övgü amaçlı uyeliklere karşıyım bu hangi dr Icin olursa olsun
sizler kimlersiniz? Sizlere ( karşımda artık kaç kişilik bir toplululuk varsa ) söylemek istediğimi tekrar yazıyorum Başka sayfalara da yorum yapin da bu platformu sadece bi amaç Icin kullandığınız ortaya çıkmasın bari!Sizde cok haklisiniz ama bazi seylerin sinir vardir biz bu sinirlarin aşildigini dusunuyoruz. Yoksa herkes memnun kalacak diye bir sey yok
Merve hanım kadınlar kulübü platformunda bulunma sebebiniz 18 mesajinizin sadece bir drla ilgili olmasından ortada!! Hesap acilip tamamı drla ilgili 18 mesaj yazılıp tekrar giriş yapilmamis yönetici malesef hepinizi takip edemiyor ben farkettiğim tespitimi yöneticiye bildireceğim sizin gibilerin bu platformda işi olmamalı!
reklam yapmayı okadar guzel meşrulaştırmaya calismissiniz ki kusura bakmayın ama googlada bile drlarin adini yazıp araştırma yapmaya çalıştığınızda ne olduğu belirsiz insanlarin sayfalarca çılgınca ovgulerini okuyorsunuz keşke üyelikler sadece bu övgü Icin acilmasa diyorum fotolar paylaşımina gelince bir drun başarısı kendi kişisel sosyal ağlarda yakından cekilmis yıllanmış burun fotolarini cesurca paylasmasindan belli olur alcidan yeni çıkmış burun fotolarindan insanlara yorum yaptırılıyor kaldı ki cirolar bile sağlıklı degil sizin sevgili drunuzun da mutsuz hastalari var hiç düşündünüz mu belki de bu gereksiz drunuza hastaları yönlendirme çabamız yüzünden birilerinin hayatı mahvolmuş olsa sizin aldığınız sorumluluğu vebali hiç düşündünüz mu ? Yazıktır günahtır insanları burdan bir hazirbulunuslukla dra yonlendiriyorsunuz ben sizin yerinizde olsam bu süreci yaşayan biri olarak ben oldum memnunum yazarım sadece " al bak bu mail adresi kesin görüş ona ol git dr mükemmel doğa üstü bi varlık " bunlar cok yanlış sırf bu yorumları buraya üye olmadan sadece google üzerinden okuyup foto bile görmeden ameliyat olan insanlar var.. bu arada foto cok göremiyoruz ortada benim anlamadığım sayfalarca övgü varken burun fotosu yok gizli kapaklı hep fotolar gururla guzel burunlar neden paylasilmiyor? Açık degil herkese aldığınız veballerin altında ezilirsiniz bu cok ciddi bir konu bilmem anlatabildim mi!!kusura bakmayın ama tespitiniz ne kadar yanlış ve önyargılı..Tevfik Bey bir üniversite hastanesinde çalışıyor ve diğer doktorlar gibi sayfalarca hasta fotosu paylaşıp reklam yapmıyor..kendisine ameliyat olmuş bir hasta olarak söylüyorum aylarca sonrasına randevu alabiliyorsunuz Türkiyenin heryerinden insanlar sırf onun için geliyor..sizce bu kadar yoğun birinin buradaki reklama ihtiyacı olur mu??
Merve ve onun gibi hastaların tek bir amacı olabilir o da yeni hastalara yardımcı olmak ..daha bi kaç ay önce burada herkes demiyor muydu Tevfik hocanın hiç hastalarını bulamıyoruz ameliyat olan buraya uğramıyor diye..ben kendi adıma Merve ye ve son dönemde burada paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim..siz sadece buradaki 18 mesajı görüyorsunuz ama Merve nin kendisine özel mesaj atanlara ne kadar yardımcı olduğunu biliyor musuz? ben de ameliyata girmeden önce ona mesaj atmıştım sabırla her sorumu yanıtladı ameliyat sürecini en ince ayrıntıya kadar anlattı , onun sayesinde bir çok şeye önceden hazırlanıp gittim..
biz bu süreci atlatmış insanlar olarak, yeni hastalarla foto paylaşıyorsak, deneyimlerimizi aktarıyorsak, kendi araştırma dönemimizi hatırlayıp yeni arkadaşlara yardımcı olmaktan başka ne amacımız olabilir? zaten burda gereksiz bir övme yok ki ben çok memnunum diyen fotosunu da koyuyor beğenen beğenir...kimse dr u övüp burnunu paylaşmamazlık etmiyor...
son olarak neden insanların başka forumlara da yorum yapmalarını istiyorsunuz? herkes iş güç sahibi, kendi adıma günde 1 bardak çayı zor içiyorken burda gelip tüm konulara yorum yapamam..haftada 1-2 özel mesaj var mı diye bakarım bişey soran varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..her ay albümümde foto paylaşırım ki bu sürecin başında olan insanlar görsün ay ay değişimi..bunun ne bana ne de dr lara bi faydası olur sadece araştırma aşamasındaki insanlara faydası olur..
bekir sivri nin ücreti başarısının yanında cok az tevfik sozeninki ise fazla benceiyi iyi. aferin bana
bekir sivri'nin yaptığı burunlarda çok güzel kesinlikle ama hem bana ücreti fazla geldi (ben revizyon olucam) hem de istanbulda olduğu için eledim.
bekir sivri nin ücreti başarısının yanında cok az tevfik sozeninki ise fazla bence
reklam yapmayı okadar guzel meşrulaştırmaya calismissiniz ki kusura bakmayın ama googlada bile drlarin adini yazıp araştırma yapmaya çalıştığınızda ne olduğu belirsiz insanlarin sayfalarca çılgınca ovgulerini okuyorsunuz keşke üyelikler sadece bu övgü Icin acilmasa diyorum fotolar paylaşımina gelince bir drun başarısı kendi kişisel sosyal ağlarda yakından cekilmis yıllanmış burun fotolarini cesurca paylasmasindan belli olur alcidan yeni çıkmış burun fotolarindan insanlara yorum yaptırılıyor kaldı ki cirolar bile sağlıklı degil sizin sevgili drunuzun da mutsuz hastalari var hiç düşündünüz mu belki de bu gereksiz drunuza hastaları yönlendirme çabamız yüzünden birilerinin hayatı mahvolmuş olsa sizin aldığınız sorumluluğu vebali hiç düşündünüz mu ? Yazıktır günahtır insanları burdan bir hazirbulunuslukla dra yonlendiriyorsunuz ben sizin yerinizde olsam bu süreci yaşayan biri olarak ben oldum memnunum yazarım sadece " al bak bu mail adresi kesin görüş ona ol git dr mükemmel doğa üstü bi varlık " bunlar cok yanlış sırf bu yorumları buraya üye olmadan sadece google üzerinden okuyup foto bile görmeden ameliyat olan insanlar var.. bu arada foto cok göremiyoruz ortada benim anlamadığım sayfalarca övgü varken burun fotosu yok gizli kapaklı hep fotolar gururla guzel burunlar neden paylasilmiyor? Açık degil herkese aldığınız veballerin altında ezilirsiniz bu cok ciddi bir konu bilmem anlatabildim mi!!
sizler kimlersiniz? Sizlere ( karşımda artık kaç kişilik bir toplululuk varsa ) söylemek istediğimi tekrar yazıyorum Başka sayfalara da yorum yapin da bu platformu sadece bi amaç Icin kullandığınız ortaya çıkmasın bari!
Bu arada Bekir sivrinin yaptigi burunlar daha guzel bence Tevfik hocaninkiler yada ben cok isindim ona bana oyle geldi
Merak ettim Tevfik Sözene mi ameliyat oldunuz ? Şeklinden memnun musunuz ?m
Tabiki...ben buradaki aalbümümde fotolarimi paylasiyorum. benim kullanici adima gelip takip et derseniz fotolari görebilirsiniz..bu hafta çekilen yeni fotolarimi da ekledim..
Merak ettim Tevfik Sözene mi ameliyat oldunuz ? Şeklinden memnun musunuz ?
Burnunuza çok cici bakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?