Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

sana yemin ederim vebal aldınız hala da alıyorsunuz!!

sana yemin ederim vebal aldınız hala da alıyorsunuz!!

efullim23 hakikaten bende merak ettim. çok başa dönüp okuyamadım. sen Tevfik beye mi ameliyat oldun. bende karar aşamasındayım ve ondan soruyorum lütfen yanlış anlama. ve bana özelden tek burnunda olabilir resim atabilirmisin? gerçekten yardıma ihtiyacı olan biriyim :). Ya Tevfik hocanın övülmesini de şöyle haklı buluyorum. bende birebir görüştüm kendisiyle ve inan buraya konferans için gelmişti sırf benim le görüşmek için akşamın 8 inde bir arkadaşının çalıştığı hastanede buluştuk. ben izin alamadığım için iş çıkışı buluşabildik. inan o saatte bana 1.5 saatini ayırdı. ve o kadar samimi detaycı ve çok kibardı. bunlarda insanda hayranlık uyandırıyor.

Öncelikle benim bu forumda ne amaçla bulunduğum, ne kadar mesajım olduğu, ne hakkında yazdığım yada yazmadığım,doktor hakkında ne düşündüğüm buraya onun hakkında ne yazacağım yada yazmayacağım seni hiç mi hiç alakadar etmez önce haddini bil !ne idüğü belirsiz insan dediğin insanların herşeyleri ortada resimleri isimleri belli insanlar ! Ne idüğü belirsiz olan bi kişi varsa oda sensin ne ismin ne resmin var madem kötü bi ameliyat gecırdın hadi paylaş resminide bi görelim bakalım öncelikle susması gereken kişi de sensin defalarca resmini göster demelerine ragmen kacamak cevaplar vererek başkalarının resmi hakkında yazıları hakkında ahkam kesiyorsun bu konuda en son konusacak kişisin sen.istediğim insanı istediğim şekilde överimde yazarımda çizerimde bu konuda sen asla hüküm veremezsin yargılayamazsın bunlar benim yaşadıklarım ve kendi düşüncelerimdir! Bu forumdaki insanlar kreş çağında insanlar değil buraya zaten belli bi bilgi almak amacıyla geliyorlar, bunu da kendi lehinde gayet akıllıca değerlendirebilecek insanlar zaten. ister doktora gider ister gitmez bunu zaten belirleyecek olan kişinin kendisidir. Burda silah zoruyla bişeyler yaptırmıyoruz herkesin yaptıgı gibi yaşanılan ve tecrübe edilen şeyleri paylaşıyoruz ne eksik nede fazla! Tevfik hocanın burada yazılanlara hiç bi şekilde ihtiyacı yok zaten bunu diğer arkadaşlarda çok güzel bi şekilde belirtmiş, giden gören görüşen kişilerin düşünceleri ve tecrübeleri ortada. Herkes tercihinde sonuna kadar özgürdür bunu yargılamakta kimsenin üstüne vazife değil! Seninle özeldende görüştük defalarca yazdım anlattım sana ANLAMAMAKTA ısrarcı bi yapın var o yüzden daha fazla kendimi yormayacagım sende istediğin şekilde düşünmekte özgürsün ama burada madem biz olumlu şeyler yazamıyoruz sende yazamazsın öyleyse,madem biz yanlış yönlendirme yapıyoruz sende yanlış yönlendirme yapıyorsun!! Bence kendini bu kadar hırpalama artık:)

Reactions: eoe
ozelden konuşalım merve hanım

Ne
Ne guzel gulmussun ben hergün ağlıyorum sen böyle başkalarinin açıklarına hep gül olur mu

3. ameliyatımı olursam Tevfik Bey'e olmayı düşünüyorum fakat olanların fotoğraflarını görmeye ihtiyacım var. Pek fotoğraf paylaşan yok sanırım

Farkindaysan sen de sürekli nick değiştirip Tevfik hocayı karalıyorsun. Resim yükle de görelim burnunu.
Ben size kızıyorum size pervasizca bilinçsizce yalan yanlış reklaminiza kızıyorum anlayın şunu artık nick değiştirip durmuyorum hesaplarim sizin sikayetleeiniz yüzünden kapandıkça başka hesap açıp insanları burdan reklama karşı uyarıyorum ki benim gibi reklama kanip da hayatlarını mahvetmesinler bunun tevfik sozenle alakası bile yok!! X ya da y dru reklama karşıyım ben anlatabiliyor muyum!! siz ya da başka reklamcilar aldığınız veballerin ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz sizin gözünüz dönmüş gidin işinize ya bu kadar reklam bu kadar avukatlık ne haliniz varsa görün devam

gördüğüm en güzel estetik burunlardan birisi diyebilirim. çok çok güzel olmuş. ben çok beğendim. çok şanslısınız.
tevfik sozenin cok oyuk kotu burnunu gördüm ama bu guzel olmuş

bildiğim kadarıyla tevfik bey terbiyesiz, ukala ve hastalarının ne düşündüğünden çok kendi bildiğini uygulayan biri. KK' da reklam peşinde bir çok doktor gibi. Allah ıslah etsin... Herkesin beklentisini karşılamak mühimdir hata da yapsa kabul etmek en azından özür dilemek mühimdir. Bu niteliklerden yoksun kendisi.

Doktorlar makine değiller ve hata yapabilirler. sunduğu hizmet bazen iyi bazen kötü olabiliyor . ben şanslıydım ve burnum güzel oldu. ameliyat sonrası burnunu beğenmeyen arkadaşlarda var .ki bu ameliyatın başında her ameliyatta olduğu gibi bunda da risk olduğu belirtiliyor. Ameliyatın sonunda mükemmel bir burun yapıcam sözü verilmiyor . Tanıdığım doktorlar arasında en ukala olmayanı bence . kontrolümde hatalarını söyledi şurasını daha iyi yapabilirdik diye . böyle bir doktor nasıl ukala ve hatasını kabul etmeyen biri olabilir

Doktorlar elbette makina degil. En azından terbiyeli olabilir. Her neyse. Siz mutlu ayrıldıgınız için size farklı muamele etmiştir sanırım. Ben hep diyorum KK da reklam yapan Emre İlhan Tevfik Sözen Barış Çakır Muhammet Dilber haklarında öyle kötü şeyler duydum gördüm yaşadım ki... Yani kocaman adamlar diyorum ayıp diyorum mevkilerine yakıştıramıyorum ama belki de biz gözümüzde büyütüyoruz. Çünkü karakter de en az cerrahi beceri kadar önemli. Doktorunuzu seçerken buna da dikkat edin. Herhangi bir olumsuzlukta arkanızda duracak, reklam yapmayan, işinin ehli, karakterli birini seçmeye dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…