öncelikle bu kadar kolay kotu sonuclanadabilirdi demeyin bazen oyle kotu sonuçlanıyor ki hayatınız kararıyor cunku drunuz mesela sizde revizuonluk ne kemik ne de kikirdak bırakıyor mesela burun hatalı olur yamuk olur ama kemiksiz kikirdaksiz burnun yarısını almak ne demektir bunlar kolay şeyler degil ayrıca malesef risklerden bahsedilmiyor bazen ve malesef bazen mükemmel burun yapicam sözü veriliyorDoktorlar makine değiller ve hata yapabilirler. sunduğu hizmet bazen iyi bazen kötü olabiliyor . ben şanslıydım ve burnum güzel oldu. ameliyat sonrası burnunu beğenmeyen arkadaşlarda var .ki bu ameliyatın başında her ameliyatta olduğu gibi bunda da risk olduğu belirtiliyor. Ameliyatın sonunda mükemmel bir burun yapıcam sözü verilmiyor . Tanıdığım doktorlar arasında en ukala olmayanı bence . kontrolümde hatalarını söyledi şurasını daha iyi yapabilirdik diye . böyle bir doktor nasıl ukala ve hatasını kabul etmeyen biri olabilir
bir burun şeklini 6. Ayda ortaya çıkarıyor gerçek şekli ise 2. Yılda belli oluyor cokmeler felan ortaya çıkıyor ınş arkadaşın burnu 2.aydaki gibi kalır mesela benim burnumun cokmeleri her geçen gün artıyorgördüğüm en güzel estetik burunlardan birisi diyebilirim. çok çok güzel olmuş. ben çok beğendim. çok şanslısınız.
Burda mesela paylaşılan fotolar vardı uçları hep sipsivriydi sırtları cok kötüydü sizinki guzelteşekkür ederim yorumlarınız için beni çok mutlu ettiniz:)
Be
bir burun şeklini 6. Ayda ortaya çıkarıyor gerçek şekli ise 2. Yılda belli oluyor cokmeler felan ortaya çıkıyor ınş arkadaşın burnu 2.aydaki gibi kalır mesela benim burnumun cokmeleri her geçen gün artıyor
şanslısınız sirtiniz var çökme yok ucunuzz pinch degilHaklı olduğunuz yanlar tabiki vardır . Siz o şekilde gözlemlemiş olabilirsiniz. Sadece ben Tevfik Hoca nın bu yanlarını görmediğim için söyleme ihtiyacı duydum. Çünkü bana kendi istediğini yaptığı için şu an burnum güzel benim istediğim olsaydı belki güzel olmazdı.
siz kime oldunuzBe
bir burun şeklini 6. Ayda ortaya çıkarıyor gerçek şekli ise 2. Yılda belli oluyor cokmeler felan ortaya çıkıyor ınş arkadaşın burnu 2.aydaki gibi kalır mesela benim burnumun cokmeleri her geçen gün artıyor
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle, Tevfik Sözen’le tanıştıktan sonra her alanda gerçek kişiler tarafından en doğru bilgilerin paylaşıldığı “Kadınlar Kulübü”ne üye olma gerekliliği hissettim kendimde. Hemcinslerimin, güzellik uğruna soyulup soğana çevrilmesine, kendilerini diplomalı kasaplara teslim etmelerine gönlüm el vermediğinden yaşadıklarımı burada adım adım anlatacağım…
Yaptığım iş nedeniyle birçok doktorla tanışma fırsatım oldu ama buna rağmen nefes alırken zorlandığım ve şekil bozukluğu olan burnumu kimselerin ellemesine izin veremedim :)
Artık pes edip müdahale edilmesi gerektiğini düşündüğüm günlerde Tevfik Sözen'in ismini duydum.. Kısa süreli (Tevfik Bey’i araştırırken çok fazla zamana ihtiyaç yok) bir araştırma yaptıktan sonra doğru doktoru bulduğumu düşünüp hemen kendisinin görev yaptığı Hacettepe Üniversitesi hastanesine gitme kararı aldım ve sadece üç gün sonra kendimi Ankara’da buldum.
KBB’nin olduğu koridora yöneldiğimde gördüğüm herkesin Tevfik Sözen için orada bulunduğunu öğrendim. Kendisine daha önce estetik ameliyatı olup kontrole gelenleri görünce Tevfik Bey’e güvenim kat kat artmıştı. Kısa süre önce ameliyat olan herkes hem çok sağlıklı hem de çok güzel görünüyordu. Ve dediğim gibi kısa süre geçmesine rağmen böyle görünüyorlardı. Burunların hepsi bir örnek değil, herkesin yüz şekline göre yapılmıştı.
Muayene sırası bana geldiğinde Tevfik Bey’in müthiş yoğunluğuna rağmen sıcaklığına, ilgisine, detaycılığına hayran kalmıştım. Daha önce burun estetiği yaptığı hastaların fotoğraflarını gösterince ameliyat sonrası muhteşem bir buruna sahip olacağımı düşünerek çok heyecanlanmıştım. O heyecanla en kısa zamanda ameliyat olmak istesemde Tevfik Bey’in yoğun bir takvimi olduğunu öğrendim. Neyse ki uygun bir zamana randevumu aldım.
Henüz ameliyat olmadım ama sonucu şimdiden görebiliyorum.
Ameliyattan sonra yani Şubat sonunda sizlerle sonucu da paylaşacağım ama siz şimdiden randevunuzu alın derim ben.
Herkese sağlıklı ve güzel günler…
ne zaman döneceği belli mi?Hayır muayene ücretli değil ama Tevfik Hoca şu an yurt dışında.
Neler gördünüz, duydunuz çok merak ettim yazabilir misiniz burda ya da özelde ?Doktorlar elbette makina degil. En azından terbiyeli olabilir. Her neyse. Siz mutlu ayrıldıgınız için size farklı muamele etmiştir sanırım. Ben hep diyorum KK da reklam yapan Emre İlhan Tevfik Sözen Barış Çakır Muhammet Dilber haklarında öyle kötü şeyler duydum gördüm yaşadım ki... Yani kocaman adamlar diyorum ayıp diyorum mevkilerine yakıştıramıyorum ama belki de biz gözümüzde büyütüyoruz. Çünkü karakter de en az cerrahi beceri kadar önemli. Doktorunuzu seçerken buna da dikkat edin. Herhangi bir olumsuzlukta arkanızda duracak, reklam yapmayan, işinin ehli, karakterli birini seçmeye dikkat edin.
Doktorlar elbette makina degil. En azından terbiyeli olabilir. Her neyse. Siz mutlu ayrıldıgınız için size farklı muamele etmiştir sanırım. Ben hep diyorum KK da reklam yapan Emre İlhan Tevfik Sözen Barış Çakır Muhammet Dilber haklarında öyle kötü şeyler duydum gördüm yaşadım ki... Yani kocaman adamlar diyorum ayıp diyorum mevkilerine yakıştıramıyorum ama belki de biz gözümüzde büyütüyoruz. Çünkü karakter de en az cerrahi beceri kadar önemli. Doktorunuzu seçerken buna da dikkat edin. Herhangi bir olumsuzlukta arkanızda duracak, reklam yapmayan, işinin ehli, karakterli birini seçmeye dikkat edin.
Burda mesela paylaşılan fotolar vardı uçları hep sipsivriydi sırtları cok kötüydü sizinki guzel
Merak ettim ayni Tevfik Bey'den mi bahsediyoruz acaba? Yani bahsettiğiniz kişi Hacettepe'de görev yapan kisiyse gerçekten sasırırım... Çünkü kendisiyle tanistim ve bu kadar mütevazi ve beyefendi ayni zamanda hastalariyla yakından ilgilenen birini görmedim hiç... Bu arada fotoğraf atabilir misiniz? Ben yaptigi burunlari yakından gördüm ve gittiğimde çok kişi vardi hepsi de harikaydi o yüzden sizdeki problemi merak ediyorum..Doktorlar elbette makina degil. En azından terbiyeli olabilir. Her neyse. Siz mutlu ayrıldıgınız için size farklı muamele etmiştir sanırım. Ben hep diyorum KK da reklam yapan Emre İlhan Tevfik Sözen Barış Çakır Muhammet Dilber haklarında öyle kötü şeyler duydum gördüm yaşadım ki... Yani kocaman adamlar diyorum ayıp diyorum mevkilerine yakıştıramıyorum ama belki de biz gözümüzde büyütüyoruz. Çünkü karakter de en az cerrahi beceri kadar önemli. Doktorunuzu seçerken buna da dikkat edin. Herhangi bir olumsuzlukta arkanızda duracak, reklam yapmayan, işinin ehli, karakterli birini seçmeye dikkat edin.
Arkadaşlar burun ameliyatı olmak istediğimde internetten yaptığım araştırmalar sayesinde Tevfik hocaya ulaştım. Muayene olmaya gittiğim ilk gün sorunlarımı paylaştım ve ne istediğimi neler istemediğimi anlamaya çalıştı . Yüzüme yakışanı çizmeye çalıştı . Uğraştı . Dinledi. Merak ettiğim her soruya cevap verdi . Ameliyattan önce konuştuk ve korktuğum şeyleri düşünmeyip mutlu bi şekilde ameliyata girmemi sağladı akşam 8 gibi ameliyatım bitmişti ve odama yatırıldıktan 5 dakika sonra aradı yanıma geldi tekrar kontrol etti. İyileşme sürecimi an ve an izledi. Beni en çok mutlu eden şey tampon ve bantlarla burnumun beğeniliyor olmasıydı. Onun için eğer burun ameliyatı olmak istiyorsanız Tevfik Hoca ya muayene olduğunuzda görüceksiniz ki sizin mutlu olmanız için tüm yoğunluğuna rağmen elinden geleni yapıcak. Kapıdan çıkarken böyle güleryüzlü doktorlarda varmıymış cümlesini kurcaksınız eminim. Doktordan çok bir arkadaş gibi hem yaptığı burunla hemde sözleriyle sizin kendinizle barışık olmanızı sağlıcak . Umarım benim gibi sizde kendinizle barışık olur ve kendinizi seversiniz. Şu an ders çalışmam gerektiği için çok mutlu sayılmasam da burnumun şu an ki halini sizlerle paylaşayım :) ( sayfa 209 ve 224 teki diğer fotoğraflara da bakabilirsiniz)
Eki Görüntüle 1728971
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle, Tevfik Sözen’le tanıştıktan sonra her alanda gerçek kişiler tarafından en doğru bilgilerin paylaşıldığı “Kadınlar Kulübü”ne üye olma gerekliliği hissettim kendimde. Hemcinslerimin, güzellik uğruna soyulup soğana çevrilmesine, kendilerini diplomalı kasaplara teslim etmelerine gönlüm el vermediğinden yaşadıklarımı burada adım adım anlatacağım…
Yaptığım iş nedeniyle birçok doktorla tanışma fırsatım oldu ama buna rağmen nefes alırken zorlandığım ve şekil bozukluğu olan burnumu kimselerin ellemesine izin veremedim :)
Artık pes edip müdahale edilmesi gerektiğini düşündüğüm günlerde Tevfik Sözen'in ismini duydum.. Kısa süreli (Tevfik Bey’i araştırırken çok fazla zamana ihtiyaç yok) bir araştırma yaptıktan sonra doğru doktoru bulduğumu düşünüp hemen kendisinin görev yaptığı Hacettepe Üniversitesi hastanesine gitme kararı aldım ve sadece üç gün sonra kendimi Ankara’da buldum.
KBB’nin olduğu koridora yöneldiğimde gördüğüm herkesin Tevfik Sözen için orada bulunduğunu öğrendim. Kendisine daha önce estetik ameliyatı olup kontrole gelenleri görünce Tevfik Bey’e güvenim kat kat artmıştı. Kısa süre önce ameliyat olan herkes hem çok sağlıklı hem de çok güzel görünüyordu. Ve dediğim gibi kısa süre geçmesine rağmen böyle görünüyorlardı. Burunların hepsi bir örnek değil, herkesin yüz şekline göre yapılmıştı.
Muayene sırası bana geldiğinde Tevfik Bey’in müthiş yoğunluğuna rağmen sıcaklığına, ilgisine, detaycılığına hayran kalmıştım. Daha önce burun estetiği yaptığı hastaların fotoğraflarını gösterince ameliyat sonrası muhteşem bir buruna sahip olacağımı düşünerek çok heyecanlanmıştım. O heyecanla en kısa zamanda ameliyat olmak istesemde Tevfik Bey’in yoğun bir takvimi olduğunu öğrendim. Neyse ki uygun bir zamana randevumu aldım.
Ameliyattan sonra yani Şubat sonunda sizlerle sonucu da paylaşacağım ama siz şimdiden randevunuzu alın derim ben.
n doğru bilgiler mi? Ya burdaki reklamcıların tspit etmek icin yönetimin bile canı cikiyo çoğu zaman okadar esajin içinde tspit edemiyorlar bile bak tvci yeni gelmiş hemen tevfik szen reklamıyla başlamış er fotoya baktım mi cnm emin msin?? Hepsi mi cok gueldi hepsi d nefes alabiliyor muydu gordun mu onu da?Merhaba arkadaşlar...
Buradan yazın dediğiniz üyenin hesabı "geçici olarak pasif" görünüyor. Nasıl cevap verecek?bence de buradan yazında bizim de bilgimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?