Buradan yazın dediğiniz üyenin hesabı "geçici olarak pasif" görünüyor. Nasıl cevap verecek?
efullim mi?Bu arada bu başlıkta yazan bir üye hakkında yasal süreç başladı savcılığa bilgileri verilecektir.
efullim mi?
Ben Tevfik Bey'i çok tanimam etmem, ama yasadiklarimi baskalarinin da faydalanmasi için yazmak istedim.. Konustugum hastalarda gayet saglikli ve mutlu görünüyordu.. Sizden rica etsem fotoğraf koyabilir misiniz, gerçekten merak ettim..n doğru bilgiler mi? Ya burdaki reklamcıların tspit etmek icin yönetimin bile canı cikiyo çoğu zaman okadar esajin içinde tspit edemiyorlar bile bak tvci yeni gelmiş hemen tevfik szen reklamıyla başlamış er fotoya baktım mi cnm emin msin?? Hepsi mi cok gueldi hepsi d nefes alabiliyor muydu gordun mu onu da?
Arkadaşlar burun ameliyatı olmak istediğimde internetten yaptığım araştırmalar sayesinde Tevfik hocaya ulaştım. Muayene olmaya gittiğim ilk gün sorunlarımı paylaştım ve ne istediğimi neler istemediğimi anlamaya çalıştı . Yüzüme yakışanı çizmeye çalıştı . Uğraştı . Dinledi. Merak ettiğim her soruya cevap verdi . Ameliyattan önce konuştuk ve korktuğum şeyleri düşünmeyip mutlu bi şekilde ameliyata girmemi sağladı akşam 8 gibi ameliyatım bitmişti ve odama yatırıldıktan 5 dakika sonra aradı yanıma geldi tekrar kontrol etti. İyileşme sürecimi an ve an izledi. Beni en çok mutlu eden şey tampon ve bantlarla burnumun beğeniliyor olmasıydı. Onun için eğer burun ameliyatı olmak istiyorsanız Tevfik Hoca ya muayene olduğunuzda görüceksiniz ki sizin mutlu olmanız için tüm yoğunluğuna rağmen elinden geleni yapıcak. Kapıdan çıkarken böyle güleryüzlü doktorlarda varmıymış cümlesini kurcaksınız eminim. Doktordan çok bir arkadaş gibi hem yaptığı burunla hemde sözleriyle sizin kendinizle barışık olmanızı sağlıcak . Umarım benim gibi sizde kendinizle barışık olur ve kendinizi seversiniz. Şu an ders çalışmam gerektiği için çok mutlu sayılmasam da burnumun şu an ki halini sizlerle paylaşayım :) ( sayfa 209 ve 224 teki diğer fotoğraflara da bakabilirsiniz)
Eki Görüntüle 1728971
Evet yeni yazmaya başladım buraya ve sizin kadar profesyonel değilim. Herkese hemen hemen aynı şeyi yazmışsınız, başka konularda yorum yapmadığımız için eleştiriyorsunuz da insanın her alanda bilgili olması gerekmiyor sizin gibi :)n doğru bilgiler mi? Ya burdaki reklamcıların tspit etmek icin yönetimin bile canı cikiyo çoğu zaman okadar esajin içinde tspit edemiyorlar bile bak tvci yeni gelmiş hemen tevfik szen reklamıyla başlamış er fotoya baktım mi cnm emin msin?? Hepsi mi cok gueldi hepsi d nefes alabiliyor muydu gordun mu onu da?
Doktora mail atarsanız daha sağlıklı olur en güncel bilgiler onda.Arkadaslar bende tevfik sozeni dusunuyorum acaba fiyati 2016 da degistimi nekadar acaba ozeldende yazabikirsiniz mumkunse ve hastaneyi sormak istiyorum kacggece kaldiniz hastaneden memnunmusunuz
yeni olanlar yardimci olabilirmi
yurtdisindan gelicem
Arkadaslar bende tevfik sozeni dusunuyorum acaba fiyati 2016 da degistimi nekadar acaba ozeldende yazabikirsiniz mumkunse ve hastaneyi sormak istiyorum kacggece kaldiniz hastaneden memnunmusunuz
yeni olanlar yardimci olabilirmi
yurtdisindan gelicem
Çok hoş bir burun olmuş insanın Türkiye'ye uçası geliyor ameliyat olmak için :)arkadaşlar merhaba güncellemek istedim şu an 6. ayımdayım ve burnum giderek yerine oturdu ve artık çok daha rahatım her şey yolunda :) aşağıya da fotoğrafımı bırakıyorum merak eden arkadaşlar için :)
Cok guzel bir burun gercekten massallaharkadaşlar merhaba güncellemek istedim şu an 6. ayımdayım ve burnum giderek yerine oturdu ve artık çok daha rahatım her şey yolunda :) aşağıya da fotoğrafımı bırakıyorum merak eden arkadaşlar için :)
Çok teşekkürler :)Cok guzel bir burun gercekten massallah
:) çok teşekkürler umarım sende olursun yakın Zamanda :)Çok hoş bir burun olmuş insanın Türkiye'ye uçası geliyor ameliyat olmak için :)
Inşallah gaza geldik :):) çok teşekkürler umarım sende olursun yakın Zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?