Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Buradan yazın dediğiniz üyenin hesabı "geçici olarak pasif" görünüyor. Nasıl cevap verecek?

ceza almış cezası bittiğinde gelip cevap verebilir. Bu çok zor olmasa gerek ....

Bu arada bu başlıkta yazan bir üye hakkında yasal süreç başladı savcılığa bilgileri verilecektir.

Ben Tevfik Bey'i çok tanimam etmem, ama yasadiklarimi baskalarinin da faydalanmasi için yazmak istedim.. Konustugum hastalarda gayet saglikli ve mutlu görünüyordu.. Sizden rica etsem fotoğraf koyabilir misiniz, gerçekten merak ettim..

Gerçekten çok güzel olmuş:)

Aynen dediğiniz gibi benim ameliyatimda aksam 8.30 gibi bitmişti ve Tevfik hoca ben ayildigimda odama kontrole gelmişti sonrasında da hergun haberlesmistik ilk zamanlar.daha önce Güven hastanesinde de ameliyat oldum ama Dr u ertesi gün anca gorebilmistim.. Bu durum dr un işini sevmesi, hastalarına önem vermesi ile ilgili bi durum , bir devlet hastanesinde böyle bir dr olduğu için ben şahsen çok seviniyorum:))

keşke bu kadar hayati bir konu ile ilgili yorum yaparken "ben öyle duymuştum" dan ziyade gerçek hastalar yorum yapsa..çünkü burada dr araştıran arkadaşlar için foto paylaşılan ve gerçek tecrübelerin anlatıldığı yorumlar faydalı olacaktır..

Evet yeni yazmaya başladım buraya ve sizin kadar profesyonel değilim. Herkese hemen hemen aynı şeyi yazmışsınız, başka konularda yorum yapmadığımız için eleştiriyorsunuz da insanın her alanda bilgili olması gerekmiyor sizin gibi :)

Tevfik beye ameliyat olmayi dusunuyorum fakat fotograflarinizi goremiyorum yeni uye oldugum icin de pek bilmiyorum yardimci olur musunuz? Bir de tevfik bey burunla beraber cene estetigi de yapiyor mu?

Arkadaslar bende tevfik sozeni dusunuyorum acaba fiyati 2016 da degistimi nekadar acaba ozeldende yazabikirsiniz mumkunse ve hastaneyi sormak istiyorum kacggece kaldiniz hastaneden memnunmusunuz
yeni olanlar yardimci olabilirmi
yurtdisindan gelicem

Arkadaslar bende tevfik sozeni dusunuyorum acaba fiyati 2016 da degistimi nekadar acaba ozeldende yazabikirsiniz mumkunse ve hastaneyi sormak istiyorum kacggece kaldiniz hastaneden memnunmusunuz
yurtdisindan gelicem
Doktora mail atarsanız daha sağlıklı olur en güncel bilgiler onda.

Güncel fiyat bilgisi alanlar başlığa da yazarsa cok sevinirim

yurtdisindan gelicem

ben eylul sonunda ameliyat oldum, zaten Tevfik bey de ekimde Amerikaya gitti fiyat döndüğünde değişir mi bilemiyorum..hastanede 1 gece kaldım zaten ameliyat akşam 8 gibi bitmiş sabah da çıktım hastaneden

arkadaşlar merhaba güncellemek istedim şu an 6. ayımdayım ve burnum giderek yerine oturdu ve artık çok daha rahatım her şey yolunda :) aşağıya da fotoğrafımı bırakıyorum merak eden arkadaşlar için :)

Eklentiler

• IMG_6714.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 567
Çok hoş bir burun olmuş insanın Türkiye'ye uçası geliyor ameliyat olmak için :)

Cok guzel bir burun gercekten massallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…