Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Kızlar ilk muayenesi ücretsiz mii? Bilgi verir misiniz

mail attım kendisine ama bana cevap vermedi henüz (( nasıl ulaşabiliyosunuz kendisine (

[QÇok yE="upps, post: 44991643, member: 484451"]mail attım kendisine ama bana cevap vermedi henüz (( nasıl ulaşabiliyosunuz kendisine ([/QUOTE]

Cok yogun oluyor bana 3 hafta sonra cevap yazabilmisti, ben Tevfik hocadan baskasina ameliyat olmayi dusunmedigim icin 3 ayda olsa bekleyecektim zaten:) bu hafta bi de Amerika dan Turkiye ye donecek diye biliyorum o yuzden yazamamistir tekrar atin isterseniz mutlaka cevap yazar

merhaba nihan. ben emine. seninle görüşmüştük hatırladın mı. telefonumu değiştirdim ve numaran silindi. sende kayıtlıysam bana msj atar mısın. numaranı kaydediyim. ameliyat öncesi sana sormak istediğim şeyler olabilir.

mervecim merhaba. ben emine. görüşüyorduk seninle. telefonumu değiştirince numaran silindi. bana msj atar mısın.

Bu doktor hangi şehirde şuan acaba instagram sayfasına bakim dedim ne şeker sempatik birisi ya hastalarıyla fotoğraf çekip atmış hepsinide beğendim 1 tanesi hariç ama o da daha 1 haftalıkmış ondan heralde

Bu doktor hangi şehirde şuan acaba instagram sayfasına bakim dedim ne şeker sempatik birisi ya hastalarıyla fotoğraf çekip atmış hepsinide beğendim 1 tanesi hariç ama o da daha 1 haftalıkmış ondan heralde
Ankara hacettepe hastanesinde ve çok yoğun.

arkadaşlar benim annem hacettepede çalışıyor herşey için oraya gidip gelşriz her problemde. hacettepenin doktorları genelde kendini beğenmiş ve tersler. diğerleride asistan stajerler. bende bu yaz estetik yaptırıcam. byuk konuşmaym ama annemden dolayı kolay olucak olsa bie hacettepe asla ve asla tercihim olmycak. plastikte en iyi doktorlar tunç şafak ve tevfik sözen ya bunlara yada yaptırın yada asla hacettepede yaptırmayın

Kızlar bende 2.ameliyati mi olmayi dusunuyorum da acaba tevfik beyin revizyon ücretini bilen var mi ??

Arkadaslar 1 ay once Tevfik Bey'e burun ameliyati yaptirdim. Ameliyat oncesi ve sonrasi çok iyi bir sekilde ilgilendi, ona ulasmak hicbir zaman zor olmadi, ilgisini destegini eksik etmedi,gonul rahatligiyla burnunuzu ona emanet edebilirsiniz .Ameliyat sonrasi en cok ihtiyac duyulan sey doktorunuz oluyor ve Tevfik Bey o surecte surekli yaninizda oluyor , gerek insanligi gerekse isindeki mukemmelligiyle harika bi doktor :) ameliyatla ve ameliyat sonrasi surecle ilgili kafaniza takilan sorular varsa bu surecin icinde olan biri olarak yardimci olabilirim

profildeki sizseniz burnunuz çok güzel görünüyor..ilk ameliyatı kime oldunuz
Evet benim profilde ki fakat resimlerde önden güzel cikiyor ama yandan hic ameliya olmamis gibi tabi yine biraz fark var ama kesinlikle istedigim gibi olmadi doktorumuda hic tavsiye etmiyorum diger ameliyat olan arkadaslarin hic biri memnun degil o yuzden isim vermeme gerek yok sanirim

Bende tevfik sözeni düşünüyorum kendisiyle de görüşünce tam kararımı vercem aslında çok doktor araştırmasına girmedim karşıma tevfik sözenin ismi tesadüfen çıktı ama hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım içime sindi gibi şimdi de gidip kendisiyle görüşcem ama merak ediyorum burnununuz nasıl oldu fotoğraf atabilir misiniz yine de çok korkuyorum ameliyat olmaktan ve çıkan sonuç bana yakışıp yakışmamasından :)bide ücret hakkında bilgi verir misiniz

Birde tevfik beye ameliyat olan eski hastalri varsa birkac yil sonra burnunuzda olumsuz degisiklik oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…