merhaba nihan. ben emine. seninle görüşmüştük hatırladın mı. telefonumu değiştirdim ve numaran silindi. sende kayıtlıysam bana msj atar mısın. numaranı kaydediyim. ameliyat öncesi sana sormak istediğim şeyler olabilir.evet ücretsiz
mervecim merhaba. ben emine. görüşüyorduk seninle. telefonumu değiştirince numaran silindi. bana msj atar mısın.Öncelikle benim bu forumda ne amaçla bulunduğum, ne kadar mesajım olduğu, ne hakkında yazdığım yada yazmadığım,doktor hakkında ne düşündüğüm buraya onun hakkında ne yazacağım yada yazmayacağım seni hiç mi hiç alakadar etmez önce haddini bil !ne idüğü belirsiz insan dediğin insanların herşeyleri ortada resimleri isimleri belli insanlar ! Ne idüğü belirsiz olan bi kişi varsa oda sensin ne ismin ne resmin var madem kötü bi ameliyat gecırdın hadi paylaş resminide bi görelim bakalım öncelikle susması gereken kişi de sensin defalarca resmini göster demelerine ragmen kacamak cevaplar vererek başkalarının resmi hakkında yazıları hakkında ahkam kesiyorsun bu konuda en son konusacak kişisin sen.istediğim insanı istediğim şekilde överimde yazarımda çizerimde bu konuda sen asla hüküm veremezsin yargılayamazsın bunlar benim yaşadıklarım ve kendi düşüncelerimdir! Bu forumdaki insanlar kreş çağında insanlar değil buraya zaten belli bi bilgi almak amacıyla geliyorlar, bunu da kendi lehinde gayet akıllıca değerlendirebilecek insanlar zaten. ister doktora gider ister gitmez bunu zaten belirleyecek olan kişinin kendisidir. Burda silah zoruyla bişeyler yaptırmıyoruz herkesin yaptıgı gibi yaşanılan ve tecrübe edilen şeyleri paylaşıyoruz ne eksik nede fazla! Tevfik hocanın burada yazılanlara hiç bi şekilde ihtiyacı yok zaten bunu diğer arkadaşlarda çok güzel bi şekilde belirtmiş, giden gören görüşen kişilerin düşünceleri ve tecrübeleri ortada. Herkes tercihinde sonuna kadar özgürdür bunu yargılamakta kimsenin üstüne vazife değil! Seninle özeldende görüştük defalarca yazdım anlattım sana ANLAMAMAKTA ısrarcı bi yapın var o yüzden daha fazla kendimi yormayacagım sende istediğin şekilde düşünmekte özgürsün ama burada madem biz olumlu şeyler yazamıyoruz sende yazamazsın öyleyse,madem biz yanlış yönlendirme yapıyoruz sende yanlış yönlendirme yapıyorsun!! Bence kendini bu kadar hırpalama artık:)
özel mesajlara bakmayı şimdi akıl edebildimmervecim merhaba. ben emine. görüşüyorduk seninle. telefonumu değiştirince numaran silindi. bana msj atar mısın.
Ankara hacettepe hastanesinde ve çok yoğun.Bu doktor hangi şehirde şuan acaba instagram sayfasına bakim dedim ne şeker sempatik birisi ya hastalarıyla fotoğraf çekip atmış hepsinide beğendim 1 tanesi hariç ama o da daha 1 haftalıkmış ondan heralde
profildeki sizseniz burnunuz çok güzel görünüyor..ilk ameliyatı kime oldunuzKızlar bende 2.ameliyati mi olmayi dusunuyorum da acaba tevfik beyin revizyon ücretini bilen var mi ??
Evet benim profilde ki fakat resimlerde önden güzel cikiyor ama yandan hic ameliya olmamis gibi tabi yine biraz fark var ama kesinlikle istedigim gibi olmadi doktorumuda hic tavsiye etmiyorum diger ameliyat olan arkadaslarin hic biri memnun degil o yuzden isim vermeme gerek yok sanirimprofildeki sizseniz burnunuz çok güzel görünüyor..ilk ameliyatı kime oldunuz
Bende tevfik sözeni düşünüyorum kendisiyle de görüşünce tam kararımı vercem aslında çok doktor araştırmasına girmedim karşıma tevfik sözenin ismi tesadüfen çıktı ama hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım içime sindi gibi şimdi de gidip kendisiyle görüşcem ama merak ediyorum burnununuz nasıl oldu fotoğraf atabilir misiniz yine de çok korkuyorum ameliyat olmaktan ve çıkan sonuç bana yakışıp yakışmamasından :)bide ücret hakkında bilgi verir misinizArkadaslar 1 ay once Tevfik Bey'e burun ameliyati yaptirdim. Ameliyat oncesi ve sonrasi çok iyi bir sekilde ilgilendi, ona ulasmak hicbir zaman zor olmadi, ilgisini destegini eksik etmedi,gonul rahatligiyla burnunuzu ona emanet edebilirsiniz .Ameliyat sonrasi en cok ihtiyac duyulan sey doktorunuz oluyor ve Tevfik Bey o surecte surekli yaninizda oluyor , gerek insanligi gerekse isindeki mukemmelligiyle harika bi doktor :) ameliyatla ve ameliyat sonrasi surecle ilgili kafaniza takilan sorular varsa bu surecin icinde olan biri olarak yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?