- 22 Eylül 2015
- 13
- 12
- 8
- 29
Bana eylülde tam bir yıl olacak ama asla olumsuz bi ilerleme olmadı aksine zaman geçtikçe şişlikler tamamen inip daha doğal daha güzel oluyorBirde tevfik beye ameliyat olan eski hastalri varsa birkac yil sonra burnunuzda olumsuz degisiklik oldumu ?
Bana eylülde tam bir yıl olacak ama asla olumsuz bi ilerleme olmadı aksine zaman geçtikçe şişlikler tamamen inip daha doğal daha güzel oluyor
Benim ameliyatimin üzerinden 1,5 sene geçti hiçbir sıkıntım yok gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz
Nihan hanıııımmm baktım şimdi ayyy burnunuz harika görünüyorrrİlk şiş olan halini görmedim ama gayet iyi görünüyor kocaman bi maşaALLAHh size zamanla dahada güzelleşecek burnunuz şimdi güzel dahada güzel olcak inş.. Güle güle kullanın iyi bakın burnunuza ve kendinize
Benim burun kanadim coktu yamuldu burnum bir de nefesim mahvoldu artik agzimdan nefes alip veriyorum ameliyat oncesi hic birseyim yoktuBirde tevfik beye ameliyat olan eski hastalri varsa birkac yil sonra burnunuzda olumsuz degisiklik oldumu ?
Benim 1.5 yilim doldu bu aradaBirde tevfik beye ameliyat olan eski hastalri varsa birkac yil sonra burnunuzda olumsuz degisiklik oldumu ?
kızlar bu tevfik sözen hangi şehirde ?
canım yeni gördüm yazdıgını burayı sanıırm yanlış anlaşılmışım ben Tevfik Bey'e ameliyat oldum mayıs ayında ve olmak isteyenlere yardımcı olmak için yazdım bu sayfaya :)
Allah Allah Tevfik Beyle ilgili ilk kez böle bir şey duyuyorum nette araştırma yaparsan aksine hastaları ne kadar güleryüzlü oldugundan bahsediyorlar buna tabi ki bende dahilim bana karşı hiç öle bir tutumu olmadı olanı da duymadım..ya şimdi söle bir durum var kendisi devlet hastanesinde ve oraya giden bilir cok cok yogun belki o yüzden o arkadaşın öle yorumlamıştır hak vermek te lazım ama biraz acele davrandıysa ama söle olabilir rica ederseniz ben eminim özel zaman ayırabilir için bu konuda rahat olsunn :) acıkcası biz birlikte bir cizim yapmadık göstermedi sadece konuştuk :) fotolarım var benim yorumlarını bekliorum ve her türlü yoruma da acıgımm bunu bil olumlu olumsuz...
canım yeni gördüm yazdıgını burayı sanıırm yanlış anlaşılmışım ben Tevfik Bey'e ameliyat oldum mayıs ayında ve olmak isteyenlere yardımcı olmak için yazdım bu sayfaya :)
Allah Allah Tevfik Beyle ilgili ilk kez böle bir şey duyuyorum nette araştırma yaparsan aksine hastaları ne kadar güleryüzlü oldugundan bahsediyorlar buna tabi ki bende dahilim bana karşı hiç öle bir tutumu olmadı olanı da duymadım..ya şimdi söle bir durum var kendisi devlet hastanesinde ve oraya giden bilir cok cok yogun belki o yüzden o arkadaşın öle yorumlamıştır hak vermek te lazım ama biraz acele davrandıysa ama söle olabilir rica ederseniz ben eminim özel zaman ayırabilir için bu konuda rahat olsunn :) acıkcası biz birlikte bir cizim yapmadık göstermedi sadece konuştuk :) fotolarım var benim yorumlarını bekliorum ve her türlü yoruma da acıgımm bunu bil olumlu olumsuz...
Ben oldum ve hiç memnun degilimMerhaba ben gruba yeni geldim. burun ameliyatı olacağım ankarada doktor tavsiye eder misiniz. Dr tevfik beye ameliyat olan arkadaşlar nerde ve ne kadara olduklarını yazarlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler
nedenBen oldum ve hiç memnun degilim
Hacettepede burnumda çökme olustu sırt kısmında ve kanatta nefes alamiyorum halbuki hiç nefes alma sorunum yoktu bu önceden burnum da şimdikinden guzeldinerde oldun neden memnun degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?