- 30 Haziran 2016
- 11
- 0
- 1
- 35
ben 5bin tlye oldum fatura vermemişti Tevfik Sözen siz fatura alın lutfenfiyati da yazar misin lütfen
Bin ikiyuz kusur hastaneye yatirdim 3700 de Tevfik sozene elden verdim şuan ikisi de hastaneye yatiriliomus sanirimhacettepe özel hastane değil neden o kadar pahalı acaba
Hiç bi sağlık sorunum yoktu Tevfik Sözen ameliyat olduktan sonra nefes alamadım ayrıca burun seklim de şimdikinden çok daha güzeldihım anladim peki estetik mi yaptırdın yoksa burnunda sağlık sıkıntısı mı vardı
Aklinizda tevfik sozen varsa benim yuzumden vazgecmeyin her drun mutsuz hastasi vardirBilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. doktor araştırmaya devam edeyim ben.
Merhaba ben gruba yeni geldim. burun ameliyatı olacağım ankarada doktor tavsiye eder misiniz. Dr tevfik beye ameliyat olan arkadaşlar nerde ve ne kadara olduklarını yazarlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler
Benim yasadiklarim bana ozeldi cnm sen yasayacaksin diye birsey yok gonul rahatligiyla ol ameliyatini bu biraz da sans isiAmaliyat olmayı düşünüyorum ve senin yaşadıklarını merak ediyorum
Yasadiklarim harika nefes alirken bu ameliyati olup nefesimi kaybetmemden dolayi psikolojimin etkilenmesinden oldu bu arada tevfik sozen beni tekrar cagirdi muayene edecek ameliyatta hata olabilir onemli olan drun hastasinin arkasinda durup cozum bulmaya calismasidir icinizi ferah tutunTabiki haklısınız ama sizin yaşadıklarınız nedir merak ettim siz de bana hak verin gönlümün rahat olması için bu detayı bilmem gerekir
Hiç bi sağlık sorunum yoktu Tevfik Sözen ameliyat olduktan sonra nefes alamadım ayrıca burun seklim de şimdikinden çok daha güzeldi
Tevfikbsozenin tek mutsuz hastasi benim sanirim beni baz almasin bence kimseBen ameliyat olalı 1,5 sene oldu çok memnunum hiçbir sıkıntım yok 5.000tlye oldum ameliyatımı dilerseniz fotoğraf da paylaşabilirim
ya tevfik sözenin fiyatı ne kadar ve ankara da nerde muayene ediyorBenim 1.5 yilim doldu bu arada
Evet yurtdışındaydı. Yeni geldi. Ameliyat olmak tabi ki de zor. Karar vermek de zor. Ama her geçen gün bir öncekinden iyi oluyor. Öyle olunca da insan kendisini daha mutlu hissediyor. Bence hiç düşünmeyin ve hocayla görüşün biran önce. Zaten çok yoğun oluyor.merhaba geçmiş olsun bana yurtdışında olduğu söylendi ne kadara mal oldu çok zor mu ameliyat olmak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?