Fiyat bilgisinin buradan verilmesi doğru değil sanırım. Hacettepede oldum. Devlet hastanesi olduğu için zaten özel hastanelere göre çok çok uygun oluyor. Muayene için ücret alınmıyor. Burnumda eğrilik vardı, çok olmasa da nefes sıkıntım da vardı. Ucu baya düşüktü. Şuan bandajlı ama bu haliyle bile güzel görünüyor:)Teşekkür ederim hemen cevap verdiginiz icin ne kadara mal oldu hangi hastanede oldunuz nefes almada probleminiz var miydi ?
Teşekkür ederim.tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için doktor mailde 5-6 bine mal olacağını söyledi o yüzden sordum size korkuyorum çevredekilerden duyulanlar korkutuyo beni o yüden bilgi aldım sizden hayırlı olsun yeni burnunuz
İnstagram da takip ediyor musunuz. Orda paylaşım oluyor.Ben tevfik beyin hiç paylaşımlarına rastlamıyorum neden acaba çok az paylaşım yapıyor. Ayrıca kara kutu gibi bir doktor geliyor bana. İlginç geliyor yani.Bence doktorlar soru sorulunca cevap verebilmeli yoksa hasta vazgeçiyor.
Ben birşey yaşamadım instagramda takipçilerinin bazı soruları yanıtsız bırakmıştı sanırım birde sürekli yurt dışına çıkıyor yani evet eğitimi için iyi birşey ama burada aranınca bulunamıyor bana durum soğuk geldi bu da berim düşüncem olamazmı. Herkesin düşüncesi kendinedir . İyi günler.İnstagram da takip ediyor musunuz. Orda paylaşım oluyor.
Nerede soru sordunuz da cevap vermedi acaba. Tam aksine çok şeffaf bir dr. Ben çok rahat soru sorabiliyorum ve cevap alıyorum.
Yoğun olduğu için belki cevap verememiştir. Ne yaşadınız bilemiyorum. Yüzyüze görüşseniz daha iyi olur bence. Devlet hastanesinde özel hasta muamelesi görüyoruz. Ama tabiki de çok yoğun.
Bu arada siz onamı ameliyat oldunuz tarıyormusunuz görüştünümü kendisiyle?İnstagram da takip ediyor musunuz. Orda paylaşım oluyor.
Nerede soru sordunuz da cevap vermedi acaba. Tam aksine çok şeffaf bir dr. Ben çok rahat soru sorabiliyorum ve cevap alıyorum.
Yoğun olduğu için belki cevap verememiştir. Ne yaşadınız bilemiyorum. Yüzyüze görüşseniz daha iyi olur bence. Devlet hastanesinde özel hasta muamelesi görüyoruz. Ama tabiki de çok yoğun.
Hanımefendi doktorla kanka olmak istersem olurum bu kimseyi ilgilendirmez ama öyle soğuk doktoruda istemem buda benim düşüncem neden sizi bu kadar enterese etti anlamıyorum. Ben doktorun kişiliğine değil tavrına eleştri getirdim artı mutsuz hastası var bunu yazdım. Neden yazdıklarımı çarpıtma derdine düştünüz? Burada her doktor için onlarca eleştri yapılıyor kimse çıkıp ona öyle deme tarzında birşey yazmışor ama siz tevfik beyi aşırı koruyucu tavır sergileyerek agresifleşiyorsunuz lütfen uzatmayınız ben herkes gibi yorum yaptım bu da herkes kadar hakkım sisi enterese etmesin işinize gücünüze bakın lütfen burada hata açık gaf aramayın herkes doktorunu seçer eleştirir vazgeçer bu en dığal hakları siz avukat gibi konuya girmişsiniz burası kadınların dayanışma yeri saldırma yeri değil. çok yanlış.İyi günler.Ankaradan bir kaç dr u da soğuk buluyorum yazmışsınız. Peki kaç dr la yüzyüze görüştünüz. Sosyal hesaplardan yaptığınız takiplere göre dr ları yorumluyorsunuz. Kaldı ki zaten dr larla kanka olmak zorunda değiliz. Onlar işini yapıyorlar. Size tavsiyem görüşmeden kimseyi değerlendirmeyin. Tanımadan, görüşmeden yaptığınız yorumlar yanıltıcı olabilir.
Ben bu topiğe yazdığıma göre tabiki de tevfik beye ameliyat oldum. Düşünen kişilere yardımcı olmak için yazdım. Ameliyatla ilgili hiçbirşey sormadan direk dr un kişiliğiyle ilgili eleştirilere başladınız ki çok yanlış yorumlarda bulundunuz. Yorum yapmak için öncelikle dr la görüşünüz.
Tevfik bey estetik cerrahı değil bu arada. Kbb uzmanı. Her dr un mutsuz hastası olabilir. Bu ne beklediğinizle doğru orantılı bir durum. Bahsettiğiniz kişi burada da yazan kişi ve sadece bir kişi. Başka mutsuz hastası yoksa ona göre değerlendirme yapmak gerekir. Ben buradaki olumsuz eleştiri yapan kişinin yazdıklarını da okudum ona rağmen ameliyat oldum. Çünkü yüzyüze görüşmediğim herhangi bir kişinin yorumundan ziyade dr la görüşmemin, dr un verdiği enerjinin, bilgilendirmenin, güvenin, samimiyetin daha önemli olduğuna inanıyorum. Size bu önyargıyla zaten dr la görüşmemenizi tavsiye ederim.
yalnızYani kimse kusura bakmasın ben tevfik beyi nedense soğuk buluyorum size iyi gelebilir ama ben soğuk biri görüyorum ama kendisiyle ilgili bir şey yaşamadım tarımıyorum sadece inst bildiğim kadarıyla durum lütfen bu durumu başka yerlere cekmeyin ben öyle düşünüyorum sadece hatta aynı şeyi ankaradan birkaç doktor içinde düyünüyorum estetik cerrahı soğuk tavırı kaldırmıyor diye düşünüyorum. Bu süreçte kusura bakmayın artık sinirlerim yıprandı benim doktorların şeffaf olması gerek soğuk itici olup burnundan kıl aldırmayan tiplere kimse kendini teslim etmesin derim ( bu lafım tevfik beye değil geneldir) yinede açıklamanız için teşkrlerr..
Ben kendisinin inst dışında fotoğraf paylaşan hastasını hiç görmedim. Siz foto atarmısınız özelden yada buradan. Bu arada tevfik bey kbbciymiş sanırım sizde nefes sorunu olduğu içinmi kbbci tencih ettiniz.merhaba arkadaşlar
bundan tam 2 hafta önce Dr.Tevfik Sözen'e ameliyat oldum, şuana kadar her şey yolunda gitti ve gideceğini de düşünüyorum. kısa zamanda toparladım kendimi, kendisine çoook teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?