Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Bu arada buradan da paylaşımsa tüm fotolar o insanların kafasındaki sonular kalkardı sanırım

evet kbb doktorudur.ben horluyordum ağzım açık uyuyordum sık sık hasta oluyordum araştırırken o yüzden önceliğimi kbb doktorlarına verdim içine bir müdahale olcaktı sonuçta ancak bu konuya açıklık getireyim doktor iyiyse plastik cerrahide de olur onu bu mesleklerle alakası olmayan bizler anlayamayız. doktorunuzla yüz yüze görüşün. yaptığı çalışmalardan görmeyi talep edin. ne istediğinizi iyi anlatın. bir de kendini kanıtlamış isimleri bırakın artık benim ameliyat olduğum gün adam 2 ameliyattan daha çıktı zaten yoğun oluyor kendisi. şu aşamadan sonra doktorla birebir görüşme önemlidir.

bu arada fotoğrafı yükledim bakabilirsiniz 15 günlük taze :) hatta tevfik abi de var yanımda bu fotoğraf da doktor sıcak mı soğuk mu o soruları gidersin.hangi doktor hastasıyla böyle.özel hastanede göremeyeceğiniz samimiyet en önemlisi yapmacık değil.terapi gibi geliyor insana:)

fotoğrafı tekrar yüklüyorum albüme ekledm burdan da yüklüyorum :)

Eklentiler

• IMG_2145 (1).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 426
Reactions: eoe
Çok iyi görünüyor burnunuz. Geçmiş olsun. Güle güle kullanın. Benim de tam 3 hafta oldu. Her geçen gün daha iyi oluyor. Yavaş yavaş burnuma daha rahat dokunmaya başladım.
Kıskandım şimdi ama. Benimle niye resim çekinmediki :)

Son düzenleme:
Tesekkur ederim:) onden bakinca hala sislikler var sabirsizlikla onlarin gecmesini bekliyorum.
Fotograf konusuna gelinceee onu doktorumuza sorun :)

Tevfik bey den nasıl randevu alabilirim? Yardımcı olabilir misiniz arkadaslar.

Çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın. Bende arayışa başladım. Bugün hacettepeye gittim fakat doktor isteniyorsa muayene ücreti ödeniyormuş. Ameliyatınızın fiyatı ne kadar acaba? Şimdi 150 tl muayene ücreti verip doktordan vazgeçmekte var

Estetik cerrahide sanıyordum kendisini. Kbb den mi almalıyım

Bende olmayı düşünüyorum. Kendisinin kadrosu estetik cerrahide değil sanırım adı yok çünkü. Peki nasıl randevu alacağım doktordan, hangi bölümden? Kafam çok karışık

kizlar benimde ameliyat olmam lazim tevfik beyden sikayetci memnun olmayan hasta var mi ? Bu arada gurcan aslan denen doktora ameliyat günü aldigim halde ilgisiz davrandi ve son dkka ortada birakti soguk ukela bi doktordan agzim yandı . Tevfik beye guvenebilirmiyim sıcak kanli ilgilidir umarim

Estetik cerrahide sanıyordum kendisini. Kbb den mi almalıyım
doktor bey estetik cerrah değil. kbb uzmanı. muayene için para ödenmiyor. önce dr la iletişime geçmelisiniz. size hangi gün gelmenizi söylerse o gün gidersiniz. sekreterlere muayene olacam demeyin. beni çağırdı görüşmeye geldim dersiniz. yani başka şekilde randevu almanız gerekmiyor. b2 kat kbb bölümü

Son düzenleyen: Moderatör:
aradığın sıcakkanlılık tevfik beyde fazlasıyla var. ben olalı 4 hafta oldu, memnunum. bi görüş bence.
burada memnun olmayan bir hastası var. ama memnun hastası çoğunlukta. ben memnun olmayan kişinin yazdıklarını okumama rağmen oldum ve memnun kaldım. dün kontroldeydim. herşey yolunda. görenler çok doğal göründüğünü söylüyor. estetikten ziyade nefes alma sorunum da çözüldü. kbb uzmanı olmasının bu açıdan da faydası oldu. yani iç kısımdaki problemleri de gideriyor.

yaa ne kadar güzel insallah daha da güzel olur odemlerin geçince ben cebini aradim sali günü randevum var gidicem , acaba bana resmni atabilirmisin ozelden veya wpden sorun olmazsa bide fiyat ne kadara oldun :)

Banada foto atabilirmisiniz

1 yıl kadar önce tevfik bey ile görüştüm, muayene oldum. evet anlatıldığı gibi tatlı dilli, ilgili biriydi. ancak sadece hastanın yüzüne karşı malesef. görüşmemiz sırasında kontrole gelen bir hastası geldi.tam olarak ne üzerine konuştuklarını hatırlamıyorum ama kadın burnundan memnun olduğunu vs dile getirdi.tevfik bey de gayet kibar cevap verdi bir süre görüştüler kadın kapıyı kapadı gitti.
sonra biz tekrar görüşmeye devam ettik. arada kadına hoş olmayan şeyler söyledi arkasından. yaşlanmış bu da botoks da yaptırsaya falan şeklnde dalga geçer bir tarzda. o an söyledikleri hiç hoşuma gtmedi. çünkü takındığı bu bana göre '' ikiyüzlü '' davranış biçimini yarın benim arkamdan yapmayacağı ne malum.
neyse muayene oldum burnumun içinin baya eğri olduğunu ve düzelmesi gerektiğini söyledi. burun ameliyatı dışında dudağıma dolgu, çeneme ayrı bir operasyon daha yapabilirmişiz. yanlış anlaşılmasın gayet normal boyutta dudaklarım var bu arada. sadece o gün üst dudağıma her kadının az çok yaptığı gibi biraz dışından ruj sürmüştüm gayet ölçülüydü yani. neden buna gerek duydunuz dedim.baksana rujunu taşırmışsın belliki dudağın da büyüsün istiyosun dedi. yorum yapmadım. çenemle ilgili sorun nedir dediğimde şimdi hatırlamadığım bazı teknik terimler kullandı biraz büyümeliymiş. ne çevremden çenemle ilgili bir yorum duydum şimdiye dek, ne aynaya bakınca böyle bir sorun görebiliyorum. her neyse buna da cevap vermedim kibarlığımı korumaya devam ederek. gittiğim yer devlet hastanesi değil özel bir güzellik salonuymuş gibi hissettirdi bana sağolsun:) görüşmemiz yarım saat sürdü. en sonunda fiyatı söyledi. çenemi de yaparsa 6000 civarı bir rakam çıkardı. çene ameliyatı olmayacağımı söyledim o zaman 4500 dedi. burun içinde eğrilik olan hastaların masrafının bir kısmını devlet karşılıyor, bu devletin karşıladığı fiyat mı dedim. burunda eğrilik yok ki dedi:) başta söylediniz ya dedim. dur bi daha bakalım dedi. kamerayla baktı. aaa yok ya o kadar büyük bi eğrilik değil bu dedi.
bu tatsız görüşmeden sonra yine hacettepede başka bir doktora ameliyatımı oldum. sonuçtan da çok memnunum. tevfik beyin eğrilik yok dediği burnum 4 saat süren bir operasyonla düzeltildi. üstelik ameliyat masraflarının bir kısmını devlet karşıladı.
yani kızlar tevfik bey alanında iyi bir doktor olabilir. ama adamın asıl amacı para olmuş. sizin yüzünüze sahteden gülmesi ilgilenmesi güzel de bir gerçekliği yok malesef.

Bende bugün görüşmeye gittim ve ben sizden bi para talep etmiyorum Hastane Veznesi ne kadar isterse dedi fotoğrafı çektirip ameliyat gunu almayi planlıyorum oldukça sıcak kanlı ve samimi birisi

Bende bugün görüşmeye gittim ve ben sizden bi para talep etmiyorum Hastane Veznesi ne kadar isterse dedi fotoğrafı çektirip ameliyat gunu almayi planlıyorum oldukça sıcak kanlı ve samimi birisi

Tevfik sozen ne kadar istiyor ameliyat icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…