Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ben de tevfik sozenden burda yazdiklarim icin ozur dilerim
Burada bir sürü insanı yanlış yönlendirip kötülemen çok saçma ve yersizmişti ,Neden bu kadar abartıp bir doktorun iyi niyetini suistimal ederek hakkına girdin gerçekten anlamıyorum ..Senin burda yaptığın yanlış yorumun sonucunda burada ki binlerce kişinin fikri değişti , nelere sebep oldun isteyerek veya istemeyerek farkında mısın ? Bir insanın hakkına girmek , onun imajını zedelemek ,hakkında yalan yanlış sırf kendi egonu tatmin etmek için yorum yapman çok bencilce .. illa hakkında yasal süreç mi başlatmalılar yersiz yorumlarının son bulması için ? Daha önce ameliyat olduğunu saklamışsın bu zaten başlıca yaptığın en büyük hata.. Burnum önceden çok güzeldi demişsin bu dediğine kendin de inanıyor musun gerçekten ? burnunuzun önceki haline göre , sonraki hali çoook çok iyi . Eğer ki burada ki asılsız yorumuna takılıp Tevfik beye muayene olmasaydım önemli bir doktoru kaybetmiş olacaktım ve muhtemelen yeni doktor arayışına girecektim . En şaşırdığım nokta da bu kadar insancıl , güzel yürekli , başarılı bir doktorun kötülenmesi . Gerçekten niyetinizin ne olduğunu bilmiyorum ama iyi niyetinizde kötü .

Arkadaşlar lütfen acil cevaplar misiniz ben en kisa surede ameliyat olmak istiyorum hemen tarih alabilir miyim acaba?

Teşekkür ederim arkadaşlar,ocak çok geç olur muhammet dilber nasıl acaba?ücretlerı ne kadar?

Kızlar uzun süredir ameliyat olmak istiyordum forumlarda gezmekten bi hayli sıkılmıştım , kafamı çok karıştırmamam gerektiğini düşündüm ve Tevfik sözende karar kıldım . İyiki de tercihim ondan yanaymıştı birçok doktorun hastalarıyla karşılaştım konuştum bilgi aldım en içime sinen Tevfik bey oldu . kendisine çok çok kolay ulaştım ilk görüşmede ne kadar espirili ve sıcak kanlı olduğunu gördüm sonra resım çektirip tasarım yapmak için tekrar gittim , Tasarımı yaptıktan sonra tasarımı sana atıyım istersen başkasına yaptırırsın dedi . İlla bana yaptır ben en iyiyim yaparız ederiz hallederiz demedi . Yüksek egolu bir doktor olmadığını fazlasıyla hissettirdi . Çok fazla ilgili ve güler yüzlü çok sıcak kanlı canım doktorumm :* Öncelikle Hacettepe de ve bi hayli yoğun , o yüzden intagrama veya diğer sosyal medya hesaplarına fazla vakit ayıramıyor . Ben mail yoluyla ulaştım fiyat konusuna gelince devlet estetik ameliyatı karşılamıyor o yüzden hastane veznesinde ne çıkarsa onu yatırıyorsunuz yani parayı doktor alıp cebine atmıyor .
. Güzel buruna sahip olmak için binlerce takipçılı doktor bulup tonla para yatırmak akıl işi değil bence . 10 12 bine ameliyat yapanları hiç anlamıyorum adamın donuna kadar almayı planlıyor heralde ben öyle doktorları vicdansız buluyorum açıkcası emeğinden fazlasını almak açgözlülüktür .
Gelelim ameliyat öncesi ve sonrasına ;
Zaten senelerdir yaptırmak istiyorum o yüzden çok istekliydim . Hani ameliyattan narkozdan illaki korkuyosun ama ben en çok doktora nasıl bi burun istediğimi anlatamamaktan çok korktum . Burda devreye Tevfik hocam girdi ve müthiş bi moral verdi , size o kadar cana yakın davranıyor ki sanki yıllardır tanıdığımız aile doktorumuz. ona nasıl istediğimi anlattım hatta her fırsatta sağdan soldan bulduğum resımlerı attım bu bana olur mu ?aslında bunun gibi istiyorum filan diye . Biraz bunalttım ama sonuc ikimizinde istediği oldu .
Gelelim ameliyat gününe ;
Anestezi doktoru da çok ilgiliydi ,valla bütün iyi doktorları toplamışlar benim ameliyata , Anesteziyi verdikten sonra beni bi gülme tuttu malum kafası müthiş oluyor , anesteziden korkmanıza gerek yok , o kafanın güzelliğine bakın Tabi biricik doktorum ameliyathane de de güldürdüğünden ne ara dalmışım hiç farketmedım . 3 saat süren ameliyatım çok iyi geçmiş . Fakat uyandığımda bi hayli saçmalamışım aklından geçenleri direk söylüyormuşsunuz aman bir erkeği sayıklamayın ben çok mutluyum deyip alkış tutmuşum bide üstüne Allah razı olsun diye doktora el sallamışım Yani girerkende çıkarken de bi hayli eğlenmişim
Çıktığımda hiç morluk ve şişlik yoktu hatta burnumun şekli gayet belliydi ve sonuç tam da istediğimiz gibi tatlış doktorum uyanmamı beklemiş bi saat .. Gelip kontrol etti anestezi doktoruyla birlikte. Akşama evdeydim , Şuan hergün fotoğraf atıyorum her akşam saat 8 de kontrol ediyor şişliklerimi . Ha bu ara da hiç morluğum olmadı diyebilirim , ağrım sızım hiç hiç olmadı , anestezıyı kusarak atmadım . Herşey umduğumdan daha güzel oldu . Yani bu güzel sonucun mimarı sevgili doktorumun sevgisi ve ilgisiydi . Maharetli ellerine , dikkatine ve tecrübesine sonsuz güveniyorum ve canım doktorumu şiddetle öneriyorum .

canım benım gidip görüş eğer erken istersen yardımcı olabilir diye düşünüyorum . Doktorun doluluk oranını biz bilemeyiz ama çok yoğun orası bi gerçek :)

Cok guzel anlatmisin, sen boyle yazinca resmen heveslendim, bende karasiz kalanlardanimm, ne zor mus doktor secimi, o kadarcok ki ... Neden tevfik beyi cektin? Ve son halin nasil ? Kacinci gunun bugun ? Sen boyle yazinda akklim simdide senin doktoruna gidiooo hihih

Ayy canım ben şanslıymışım ki böyle tatlış bi doktora denk geldim . Bu kadar iyi birisini bulabilceğimi hiç sanmıyodum .
Neden Tevfik Sözen ? demişsin , Ben insanların yapay olmayayanı içten olanı seviyorum. Bence bir doktorun hastasına yaklaşımı da tam da böyle olmalı . Daha öncede elbet gittim bi kaç doktora (güya popülerler) ağızlarından cımbızla laf almıştım. Fakat Tevfik hocaya ne sorarsam sorayım hepsine cevap vermesi , ve çok ilgili olması her doktor da yoktur. Hepsini geçtim nasıl bi burun istediğimi detayı detayına , ameliyattan bir gün öncesine kadar anlattım . Hatta ameliyathane de bile şöyle yapalım diye konuştum durdum çenem malumm . Ben normalde acayip kararsız bi insan olarak Tevfik beye karar vermişsem diğer insanların hemen atlaması lazım
Ve ameliyat sonrası morala çok ihtiyacın oluyor, okadar şişiyosun ki gözlerin kapanıyo annemle babam yüzüme bakamıyodu , Kendi ailem yüzüme bakamazken Tevfik hocam her akşam saat 8 de fotoğrafla şişliğimi kontrol edip süper moral verdi . Beni o şiş halimle güldürdü ve hepsinin geçiceğini söyleyip sürekli destek oldu , hani hangi doktor yapar bunları bilmiyorum ama Tevfik sözen yapar yaptı da Şuan kesinlike estetik diye bağırmıyor kalkık hokka gibi doğal bi burunla gezip duruyorum ben 12.günden sonra saymamaya başladım çünkü sonuç çok güzeldi , şişiliğim insin şöyle olsun diye beklemek zorunda kalmadım ama şuan galiba 24. gündeyim

Wouwww enerjiiin super masallahhhh bben haldun kamburogluna da konustum o da benden 3000 euro istedi, yurt disinda oldugum icin surekli gelme gitme sansim yok calisiyorum da. Yani doktorlarla randevu alip yuz yuze gorusme sansim yok, yapay kalkik burun sevmiyorum. Naturel olsun tek istedigim sey bu. Peki sen ne kadar odedin tam olarak ve bu son halinin resmini gonderebilirmisin ? Sen boyle yazinca akklim geri senin doktora gidiioo ama resim fazla yok teyfik beyin yaptigi burunlarda. Simdiden tesekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…