Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Mail adresini bulamadim doktor beyin ? Yazabilirmisin bana

Benden de 3000 euro istedi haldun bey ama bana pahali geldi dogrusu tevfik sözen i arastiriyorum ama ulasamiyorum sen ne zaman olacaksin ve neden haldun kamburoğlu düsündün

Benden de 3000 euro istedi haldun bey ama bana pahali geldi dogrusu tevfik sözen i arastiriyorum ama ulasamiyorum sen ne zaman olacaksin ve neden haldun kamburoğlu düsündün

Ayniyizzz seninle desene :)) genel cok doktoru arastiriyorum, yaptigi burunlar cok dogal, bende dogaliktan yanayim. Beenn biii hafta oncesinden tevfik beye msj atmisiim, yeni fark ettim mail adresini burda bulmustum amaa cvp yok. Bugun tekrar bi messaj daha attim yine cevap yook. Nasil olcak bilmiyorum. Bakmiyir fazla sanirim maillerine. Bekliyorum artik

Evet ya doktor secimi cok zormus ben de kararsizim

Sende mi yurt disindansin sana da euro olarak soyledine gore haldun beyin, oyle zor mus ki jaaa bu doktor secimi. Gece gunduz bakiyorum. Fiyatlar da insani durduruyor ucak biletti konaklama parasini da dusunuyorum. Uzaktan gelenin isi bi daha da zor. Doktoru bulamadim daha konaklamaya gecsemm hehe

Yok ben yur icindenim euro calisiyormus evet doktor bulunca gerisi gelir diye düşünüyorum

Mail adresini bulamadim doktor beyin ? Yazabilirmisin bana
sen benim enerjimi begendıysen tevfik hocanın enerjisini görsen bayılırsın heralde
Türkiye de olup euro hesabı çalışmak nedir ya
ben tevfik hocanın hangi hastasını gördüysem gayet doğal duruyodu benim ki kalkık ama dozunda katiyen yapay durmuyor , doğal burun istiyorsan çok memnun kalabilceğin bi doktor haberin olsunn
yoğun olduğundan instagrama atamıyodur . Bak beni daha atmadı bekliyorum ne zaman atcak diye seneye falan boşluğu olursa artık araya girerim belki
6 bine yaptırdım

merhaba acaba tevfik bey şu an hangi hastanede çalışmakta burun ameliyatı olmam lazımda

Slmm ben sisitede yaniyim nasıl görebilirim resimlerinizi öncesi sonrası olarak acaba??ben nebil Bozdoğan ı düşünğyordum ama şimdi bilemiyorum olumsuz bi yorum geldi az önce..(kendisi 6 bin fiyat verdi ve ilgiliydi)
Tevfik beyi hiç bilmiyorum fiyat olarak ta lütfen yardımcı olurmusunuz resimlerinizide görmek isterim.

Bende Tevfik hoca ıcın güzel seyler duydum Fiyatınnedır ? Aynı Zaman'da Fikret ileri içinde çok iyi diyorlar

Bende Tevfik hoca ıcın güzel seyler duydum Fiyatınnedır ? Aynı Zaman'da Fikret ileri içinde çok iyi diyorlar
tefvik hoca için reklam yaptırıyor konuşanların çoğu resim gösteremiyorlar diye yazdıkları için açıkçası çekinir oldum Bir kaç güzel yorum yapan kişiden resimde istedim ama sessiz kaldılar yani kafam çok karışıkkkk maleseff

Tevfik sozenin ogrencileri var buldigim kadariyla. Hacettepede okuyan ya da mezun olan. Sanki reklamini cok iyi yapiyorlar gibine geliyor..

Ben bir ay önce gorusmeye gittim hal ve tavirlari hosuma gitmedi bu yuzden vazgectim

Lütfennn resim yoklarmısınızz eğer ameliyat olduysanızzzzz tabii!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…