Wouwwwenerjiiin super masallahhhh bben haldun kamburogluna da konustum o da benden 3000 euro istedi, yurt disinda oldugum icin surekli gelme gitme sansim yok calisiyorum da. Yani doktorlarla randevu alip yuz yuze gorusme sansim yok, yapay kalkik burun sevmiyorum. Naturel olsun tek istedigim sey bu. Peki sen ne kadar odedin tam olarak ve bu son halinin resmini gonderebilirmisin ? Sen boyle yazinca akklim geri senin doktora gidiioo ama resim fazla yok teyfik beyin yaptigi burunlarda. Simdiden tesekurler
Benden de 3000 euro istedi haldun bey ama bana pahali geldi dogrusu tevfik sözen i arastiriyorum ama ulasamiyorum sen ne zaman olacaksin ve neden haldun kamburoğlu düsündün
Evet ya doktor secimi cok zormus ben de kararsizim
Mail adresini bulamadim doktor beyin ? Yazabilirmisin bana
sen benim enerjimi begendıysen tevfik hocanın enerjisini görsen bayılırsın heraldeWouwwwenerjiiin super masallahhhh bben haldun kamburogluna da konustum o da benden 3000 euro istedi, yurt disinda oldugum icin surekli gelme gitme sansim yok calisiyorum da. Yani doktorlarla randevu alip yuz yuze gorusme sansim yok, yapay kalkik burun sevmiyorum. Naturel olsun tek istedigim sey bu. Peki sen ne kadar odedin tam olarak ve bu son halinin resmini gonderebilirmisin ? Sen boyle yazinca akklim geri senin doktora gidiioo ama resim fazla yok teyfik beyin yaptigi burunlarda. Simdiden tesekurler
tevfik bey hangi hastanede ameliyat yapıyor acaba teşejkkürler
tevfik bey hangi hastanede ameliyat yapıyor acaba teşejkkürler
hacettepe de canımmerhaba acaba tevfik bey şu an hangi hastanede çalışmakta burun ameliyatı olmam lazımda
Slmm ben sisitede yaniyim nasıl görebilirim resimlerinizi öncesi sonrası olarak acaba??ben nebil Bozdoğan ı düşünğyordum ama şimdi bilemiyorum olumsuz bi yorum geldi az önce..(kendisi 6 bin fiyat verdi ve ilgiliydi)bu arada arkadaşlar fotoğraf filan görmek isteyen olursa atabilirim. yanlış olduğunu düşündüğüm negatif yorumlar okudum maalesef şaşırabilirsiniz ama ben bu yorumları ameliyat olmadan önce de okumuştum. 200 küsur yorumun 3-5 tanesi negatifti kafam karışmıştı yalan yok. insan beyni negatif düşüncelere daha açıktır hepimiz öyleyiz ancak bunca insan da milyon tane iyi şeyler söylüyor zahmet edip de bir gidin kendi gözlerinizle görün canım. ameliyat olalı 15 gün oldu doktoru tanıyalı 1 ay ve ister istemez abi diye hitap ediyorsunuz kendisine, cana yakın,şen şakrak ,ne istediğinizi anlamaya çalışan, mesleğini severek icra eden bir adamdı benim gördüğüm ve bir tek ben değildim böyle düşünen gördüğüm bu. ameliyatımın nasıl geçtiğini merak ediyorsanız sorun fotoğraf da gönderebilirim dediğim gibi şuana kadar her şey iyi gidiyor. kafama takılan tek şey biraz büyük şuan o da zamanla inecek sanırım 15 gün için çok iyi heralde herkesin tepkisi güzel çünkü
Bende Tevfik hoca ıcın güzel seyler duydum Fiyatınnedır ? Aynı Zaman'da Fikret ileri içinde çok iyi diyorlarSlmm ben sisitede yaniyim nasıl görebilirim resimlerinizi öncesi sonrası olarak acaba??ben nebil Bozdoğan ı düşünğyordum ama şimdi bilemiyorum olumsuz bi yorum geldi az önce..(kendisi 6 bin fiyat verdi ve ilgiliydi)
Tevfik beyi hiç bilmiyorum fiyat olarak ta lütfen yardımcı olurmusunuz resimlerinizide görmek isterim.
tefvik hoca için reklam yaptırıyor konuşanların çoğu resim gösteremiyorlar diye yazdıkları için açıkçası çekinir oldum Bir kaç güzel yorum yapan kişiden resimde istedim ama sessiz kaldılar yani kafam çok karışıkkkk maleseffBende Tevfik hoca ıcın güzel seyler duydum Fiyatınnedır ? Aynı Zaman'da Fikret ileri içinde çok iyi diyorlar
Ya fıkret ılerı ıcınde cok iyi diyotlar ben onunla görusmeye gıdıcemBen bir ay önce gorusmeye gittim hal ve tavirlari hosuma gitmedi bu yuzden vazgectim
Ewet belkide onlardir yazanlar aksi taktirde okadar rica ediyoruz resim fiyat ve bilgi paylasin diye veee Sonuç: sadece süslü sözler okadar!!!Tevfik sozenin ogrencileri var buldigim kadariyla. Hacettepede okuyan ya da mezun olan. Sanki reklamini cok iyi yapiyorlar gibine geliyor..
Lütfennn resim yoklarmısınızz eğer ameliyat olduysanızzzzz tabii!!!Slmm ben sisitede yaniyim nasıl görebilirim resimlerinizi öncesi sonrası olarak acaba??ben nebil Bozdoğan ı düşünğyordum ama şimdi bilemiyorum olumsuz bi yorum geldi az önce..(kendisi 6 bin fiyat verdi ve ilgiliydi)
Tevfik beyi hiç bilmiyorum fiyat olarak ta lütfen yardımcı olurmusunuz resimlerinizide görmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?