Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Lütfennn resim yollarmısınızzz egerki tevfik beye ameliyat olduğunuz gerçek ise tabiişiş

Lütfennn resim yollarmısınızzz egerki tevfik beye ameliyat olduğunuz gerçek ise tabiişiş
Yakin zamanda ameliyat olanlar illaki k.kne girecek degiller ki size resim yollasinlar.birkac kisi bosluga seslenip ses gelmeyince de doktoru karalamaya baslamissiniz bu cok ayip.derdiniz sadece resim gormekse drun intsagrami yada facene girerek görebilirsiniz.kaldiki forumun eski tarihlerine baktiginizda hem resimler hem de fiyat bilgisi yaziyor.burda hem dru karalayip hem de insanlarin kafasini asilsiz iddialarinizla karistirmayin. Iyilesen insanlarin isi gücü var devamli buraya yazmak zorunda da degiller ayrica...

Bende kendimi şanslı hissediyorum 3 kasımda burun ve yüzgerme ameliyatı oldum Tevfik Sözene ve sağlıklı şanslı güzel hissediyorum kendimi.Anlattığın süreci aynen yaşadım sonuç dığal burun 10 yaş gençleşmiş bir yüz.İsteyenlerle foto paylaşabilirim

İstersen ben paylaşabilirim seninle fotoğraflarımı bende 3 kasım 2016 da tevfik sözene ameliyat oldum.hem burun hem yüzgerme ikisi birden.Sonuç doğru karar vermişim doğru doktoru seçmişim bunu yaşadığım süreçten sürecin sonuçlarından hissettiklerimden ve aldığım tepkilerden şimdi daha iyi anlıyorum.
Buradan görmek isteyen herkese foto gönderdim hatta isteyenleri tlfonuma ekledim insanlar doğal olarak sormak istediklerini sorma hakkına sahip yeterki iyi niyetli olsunlar hertürlü yanıt bulurlar...niyet önemli.
Bide dikkat ederseniz yaşadıklarımı tecrübemi memnuniyetimi paylaşmaktan yanayım bunu yaparkende kimseyi hiçbir doktoru kötülemek değil amaç bu ince çizgiyi anlayabilene ne mutlu.

Pardon da bukadar atağa geçtiğinize göre yaranız var sanırım?? Ayrıca o işi gücü olanlar dedikleriniz buraya girip ameliyat oldum harikayım on murayaım herkez bayılıyor diyebiliyorlarsa iyleşmiş olmalılarki yine girebilmişler ve bu sölemlerin üstüne her normal düşünen insanın resim görmeye ihtiyacı vardır!!!
Kaldıkı eski yıllara bakın demişsiniz ya teknoloji ve dr lar kendini hızla yeniliyorlarken ben niye fii tarihine bakıp yola çıkayım ki yakın zaman da en son yıl içinde olan insanları görmek varken???
Yani tamamen boş konuşup kuru sıkıyordunuzz!! Eğerki gerçekten burun amliyatı ihtiyacınız olsaydı sizinde aynı merakla sraştıroyor olucağınızdan eminim ki yüzünüzün ortadında en belirgin bi organ ise söz konusu.....

Süpersiniz aynen katılıyorum yazdıklarınıza ve aynı şeyleri hissediyorum sizinle geçmiş olsun mutlu sonuç almana çok sevindim( dediğiniz gibi çok isterim resimlerinizi görmeyi )

Allahima şükür benim hicbir yaram yok .dediginiz drla da hicbir alakam yok ancak kimsenin yargisiz infaz edilmesine de sessiz kalamam kusura bakmayin.ben baska bir doktora ameliyat oldum cok memnunum ancak resimlerimi koymak istemiyorum simdi ben illaki sahte bir kisimi olmaliyim.insanlarin resim koyup koymama özgürlüğünu olumsuz degerlendirmeniz hatta daha da ileri giderek doktorun ogrencilerine reklam yaptirdigina kadar vardirmaniz hic hoş degil sizleri kiniyorum.kaldiki uzun bir süredir dediginiz dru ben de arastiriyorum.kendisi uluslararasi mekik dokuyan ülkemizi tum dunyada temsil eden ve basini kasiyacak zamani olmadigi icin reklam yaptirmaya hic ihtiyaci olmayan genc hekimlerimizden biri.son olarak şunu soylicem ki büyük lokma yiyin ama büyük laflar etmeyin ki onemli organinizin revizyonu icin bu dr'un koridorlarini asindirmak zorunda kalmayin

Lütfen benimle foto ve fiyat paylaşırmısınızzzxxx!!

Bence siz kime ne yorum yazıcağınızı şaşırmış olmalısınız ( kim doktorun asistanları için yorum yapmış ise onun yorumuna cvp yazın bana değil)
Tabiki fake yorum yazan insanlarda var herzaman ve heryerde oldukları gibi.. insanlar sağlıkları söz konusu olduğun da emin olmak görmek ve araştırmak ister..
Elbette ki burda kuru kuruya yorum yazan olduğu gibi gerçek tecrübelerini paylaşan yazan da var...
Burda ki amaç yardımlaşmaksa herkezin gerçek bilgilere tecrübelere ihtiyacı var!!

Tevfik sozenin ogrencileri var buldigim kadariyla. Hacettepede okuyan ya da mezun olan. Sanki reklamini cok iyi yapiyorlar gibine geliyor..
Çamur at izi kalsin ayip bu yaptiginiz.ispatlayamayacaginiz bir iddiayi ortaya atip insanlarin kafasini karistirmayin bence.herkes sizin kadar bos degil reklam yapacak.kaldiki dediginiz doktor günde 2-3 ameliyata giriyor yani reklama ihtiyaci yok anlayacaginiz.bende kendisini araştırdım ve görüştüm dünyadaki son teknolojileri takip edip uygulayan basarili genc bir hekim.yaptığı isler cok basarili cok merak ediyorsaniz gorusmeye gider görürsünüz.ona her ameliyat olan kişi k.k'ne girecek diye bir kural yok.girse bile size resim atmak zorunda da degil. kendini burda savunamayacak bir insanin arkasindan bu denli cirkin iddialarda bulunmaniz cok yanlis.sizleri kınıyorum

Evet haklısın sen tanımıyorsun ama ben tanıyorum doktoru böyle bir davranışta bulunacak kişikik değil.hiö sanmıyorum

İşte böle kime ne yazdığınızı bilerek bakarak yorum yapın ki bi anlamı olsun yazdığınızın..laf olsun diye önünüze gelene yazmayın!!!

Lütfen burun ameliyatı geçiren arkadaşlar dr ismi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınz ...karar vermek çok zorrrr!!

İşte böle kime ne yazdığınızı bilerek bakarak yorum yapın ki bi anlamı olsun yazdığınızın..laf olsun diye önünüze gelene yazmayın!!!
Ayrıca Dr un Kendisini tanımadığını söliyen arkadaş şimdi de Dr un günde 2 3 ameliyata girdipini sölüyor övüyor çook başarılı diyor ama başka bi dr ya ameliyat oldum diyor:)) tezatlığın bölesi görülmedii... vaktiniz çok heralde ihtiyacınz olmadığı halde burda ona buna cvp yazıyorsunuzz !! Bırakın da yardıma ihtiyacı olanlar birbirine ulaşabilsin !!!

Lütfen burun ameliyatı geçiren arkadaşlar dr ismi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınz ...karar vermek çok zorrrr!!
Bu forum "tevfik sozen hasta yorumları"hatirlatayim.sen bu forumda işportaci gibi doktor ve hasta arayamazsin.sadece tevfik hocaya ameliyat olan veya olmayi isteyenleri bulabilirsin.sen git genel forumlarda ara nasil bir doktor istiyorsan cnm

Ben bir kisim ameliyatlarimi başka değerli bir hocaya oldum burun icin ise tarzima uygun burnu yapacak bir dr arayışı içindeyim bu sebeple tevfik hocayı da araştırıyorum ve bilgi ediniyorum.edindigim bilgileri paylastim bunun neresinde tezatlik var anlamadim.türkiyenin eniyi universitelerinden birinden mezun olmus iyi bir meslek sahibiyim.sizin gibi densiz konuşanları gördüğümde agzinin payini vermek icin herzaman vakit ayiririm...

:)) ağız payı vermek üzere eğitim aldınız sanırım burda da staj yapıyorsunuz boş vaktiniz çok olduğundan:))) tezat olduğunuz kadar komiksiniz reklamınızı yaptıysanız artık gidin olun ameliyatınızı tevfik beye bukadar eminseniz... mümkünsede sayfayı sahte bilgilerinizle meşgul etmeyiniz ki ihtiyacı olanlar yardımlaşabilsin!!

Arkadaşlar lütfen gerçek tecrübeleri ve dr bilgisi olanlar burda benim gibi ihtiyacı olan kişiler için paylaşım yaparmısınız!!!
Burun ameliyatı için ankarada dr bilgilerinizi rica ediyorum lütfenn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…