Ben gönderdim fotoğraf ve bilgi özelden???????Arkadaşlar lütfen gerçek tecrübeleri ve dr bilgisi olanlar burda benim gibi ihtiyacı olan kişiler için paylaşım yaparmısınız!!!
Burun ameliyatı için ankarada dr bilgilerinizi rica ediyorum lütfenn!
Ayrıca ctlmbk le de paylaştım foto ve bilgileri mi Tevfik hoca nın henüz hastası değil fakat araştırmış konuşmuş bildiklerini paylaşması en doğal hakkı ki...benimle iletişime geçtikten sonra reklam yapılmadığına emin oldu ve sürece dahil oldu bence bu kadar katı yargılayıcı olmayın...lütfen
Ewet paylaşımınz için tekrar teşeküredrim çokta başarılı olmuş ameliyatınız birazda fiyat vs.detaylar için bilgi rica etmiştim paylaşırsanız onuda çok sevinirimBen gönderdim fotoğraf ve bilgi özelden???????
Ameliyat sonrasında üçüncü günden itibaren şişme ve oluşan morluklar geçmeye başladı birinci haftanın sonunda normale döndü yüzüm.10. Günde de gayet iyi hissediyordum kendimi.ilk günler ağrılarım vardı ağrıkesici alarak idare ettim.sonrasında sıkıntım olmadı.burnumdan nefes alabiliyorum- ilk andan itibaren..yüzümse istediğim gibi gıdı yok gitti yanakta sarkıklığım geçti yüzüm gergin ve parlak bir cildim var kendini daha iyi hissediyorumEwet paylaşımınz için tekrar teşeküredrim çokta başarılı olmuş ameliyatınız birazda fiyat vs.detaylar için bilgi rica etmiştim paylaşırsanız onuda çok sevinirim
Super sizin adiniza cok sevindim verdiginiz rakam 7000 sadece burun icin degil mi ? Yani yuz gerdirme vs. onlara ekstra odediniz ??Ameliyat sonrasında üçüncü günden itibaren şişme ve oluşan morluklar geçmeye başladı birinci haftanın sonunda normale döndü yüzüm.10. Günde de gayet iyi hissediyordum kendimi.ilk günler ağrılarım vardı ağrıkesici alarak idare ettim.sonrasında sıkıntım olmadı.burnumdan nefes alabiliyorum- ilk andan itibaren..yüzümse istediğim gibi gıdı yok gitti yanakta sarkıklığım geçti yüzüm gergin ve parlak bir cildim var kendini daha iyi hissediyorum
Süper olmuş aynı doktorun hastasıyım bende sonuçtan çok mutluyumArkadaşlar ben bir bucuk sene önce tevfik hocama ameliyat oldum ve ben cok titiz bir insanım nasıl olur daha kötü olur mu düşer mi çirkin olur mu diye cok endişelerim vardı ilk görüşmemde beni zaten öyle rahatlattı ki başka hiçbir doktorla görüşmeme gerek kalmadan direk kararımı verdim ve iyi ki de kafamı karıştırmadan tevfik hocama olmuşum hem estetik oldugu belli olmadan hem bu kadar dogal hemde kalkık fındık gibi burun yaptı ellerine emeğine sağlık. İsteyenler için fotograf paylasıcam burda daha fazla isteyenler de olursa instagram hesabımı verebilirim özelden de daha fazla atabilirim ulaşabilirsiniz
Sürekli araştırma sorular sorma durumundasınız tlf numaranızı rehbere ekledim watsapptan yazdım normal mesaj attım döneceğim size müsait değilim dediniz aramadınız yazmadınız.Burun ameliyatı olmakta ciddi misiniz?Super sizin adiniza cok sevindim verdiginiz rakam 7000 sadece burun icin degil mi ? Yani yuz gerdirme vs. onlara ekstra odediniz ??
Öncelikke gecmis olsun.oncesi ve sonrasi resimlerinizi gormem mümkün mü rica etsemBuraya yazıp yazmama konusunda uzun süredir kararsızdım, sanırım artık vakti geldi. En baştan belirtiyim, burada yazanlar tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi yorumlarımdır, kimseyi kötülemeye veya yermeye çalışmıyorum sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Uzun araştırmalar sonucunda Tevfik hocaya muayene olmaya karar verdim. Buradaki yüzlerce olumlu yazının çok etkisi oldu. Muayeneye giderken kafamda şüpheler vardı ancak hocayla konuştuktan 10 dakika sonra hepsi silindi, artık emindim. Hocanın yoğun programı dolayısıyla ameliyat için birkaç yıl bekledim. Bu süre boyunca başka hocaya muayene olmadım veya araştırma yapmadım çünkü ameliyat için güvenebileceğim doktoru bulmuştum. Alçı ve bantlar çıktıktan sonra bazı sorunlar fark ettim, zamanla geçer diye üzerinde durmadım, 2-3 ay bekledim ancak düzelmedi. Şikayetlerimi hocaya söylediğimde bana beklemem gerektiğini söyledi. İlk seferinde 6 ay olarak söylediği bu süre sonradan en-az-1-yıl olarak yenilendi. Ameliyat üzerinden neredeyse 6 ay geçti ve burnumun bir tarafı hala aşırı derecede şiş, boksör burnu gibi ve sarkık kolumella var. En son kontrole gittiğimde şikayetlerimi dinledi ve cevap olarak maalesef 'bunların üzerinde durma, kimse seni burnuna bakarak değerlendirmiyor' dedi. Kaç yıldır burun estetiği yapan uzman bir doktora ben bu cümleyi yakıştıramadım. Keşke bunu demeseydi. Açık söylemek gerekirse hoca o lafı söyledikten sonra kendisine olan saygım baya azaldı. Acaba bunu muayeneye gelen hastalarına söylemiş midir 'tamam burnunda bazı sorunlar var ama bunların üzerinde durma, kimse seni burnuna bakarak değerlendirmiyor'. Ameliyattan önce hocanın yaklaşımı çok olumluydu, beklenti yüksekti, ben de hocaya tamamen güvendim, içimde hiç şüphe yoktu. Belki de kötü bir gününe denk geldim, veya şanssızlık oldu. Bu kadar güvenip senelerce bekledikten sonra ameliyat öncesi beklentiyle ameliyattan 6 ay sonraki durumu karşılaştırınca sonuç maalesef hiç iyi değil.
Bu 6 aylık sürecin iyi ve kötü yönlerini yazıyım
iyi
hoca çok canayakın ve samimi
yurtdışında eğitimlere, seminerlere katılıyor, kendini geliştiriyor
muayene ücretsiz
whatsapp üzerinden bağlantı kurulabiliyor ve sorulara sıkılmadan cevap veriyor
özellikle ameliyattan sonraki ilk 1 ay içinde durumunuzu yakından takip ediyor
kötü
hoca aşırı yoğun
ameliyat sonrası yapılacaklar konusunda pek bilgilendirme yapılmıyor, ameliyattan çıktığımda oradaki hemşire 48 saat buz koyun diyip gönderdi
şişlik aylar sonrasında devam etmesine rağmen herhangi bir masaj vs. verilmedi, belki de düzenli kontrol edilip masaj verilseydi yamukluk düzelirdi, bilemiyorum. bence bu da hocanın yoğunluğundan kaynaklanan bir durum
en kötüsünü en sona bıraktım. hocanın yoğunluğu sebebiyle benim için hazırladığı burun tasarımını görmeden ameliyata girdim, aksi takdirde ameliyat ertelemem gerekiyordu. daha fazla beklemek istemedim ve hocaya çok güvendiğim için kendimi tamamen ona bıraktım. ameliyattan aylar sonra şişlik ve kolumella düzelmeyince hocadan karşılaştırma amacıyla resimlerimi istedim, benim için nasıl bir burun tasarlandığını görmek hakkım diye düşünüyorum. maalesef halen göndermiş değil. bu maddede benim kabahatim de çok, nasıl bir burun tasarlandığını bile görmeden ameliyata girmek gerçekten çok gereksiz bir risk.
Tekrar yazmakta fayda var, burada yazanlar tamamen kendi yorumlarımdır. Bu başlıkta 245 sayfa dolusu mesaj var ve bunların neredeyse tamamı olumlu, yani Tevfik hocanın başarılı ameliyat oranı çok yüksek diyebiliriz. Ben nadir kötü örneklerden biriyim.
Siz sadece bu mesaji yazmak icin mi üye oldunuz.eger gercekten bir magduriyet yasiyorsaniz ve bunu bu kadar uzun bir sekilde acikliyorsaniz,akabinde herkes merak edip resminizi gormek isteyecektir.sayet bu yasadiklariniz gercekse bunu bize de göstermekten cekinmemelisiniz.onceki ve sonraki resminizi koymazsaniz soylediklerinizin doğruluğuna hickimse inanmaz.kaldiki aradan okadar uzun zaman gectigini soyluyorsunuz bugune kadar neden sessiz kaldiniz???Buraya yazıp yazmama konusunda uzun süredir kararsızdım, sanırım artık vakti geldi. En baştan belirtiyim, burada yazanlar tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi yorumlarımdır, kimseyi kötülemeye veya yermeye çalışmıyorum sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Uzun araştırmalar sonucunda Tevfik hocaya muayene olmaya karar verdim. Buradaki yüzlerce olumlu yazının çok etkisi oldu. Muayeneye giderken kafamda şüpheler vardı ancak hocayla konuştuktan 10 dakika sonra hepsi silindi, artık emindim. Hocanın yoğun programı dolayısıyla ameliyat için birkaç yıl bekledim. Bu süre boyunca başka hocaya muayene olmadım veya araştırma yapmadım çünkü ameliyat için güvenebileceğim doktoru bulmuştum. Alçı ve bantlar çıktıktan sonra bazı sorunlar fark ettim, zamanla geçer diye üzerinde durmadım, 2-3 ay bekledim ancak düzelmedi. Şikayetlerimi hocaya söylediğimde bana beklemem gerektiğini söyledi. İlk seferinde 6 ay olarak söylediği bu süre sonradan en-az-1-yıl olarak yenilendi. Ameliyat üzerinden neredeyse 6 ay geçti ve burnumun bir tarafı hala aşırı derecede şiş, boksör burnu gibi ve sarkık kolumella var. En son kontrole gittiğimde şikayetlerimi dinledi ve cevap olarak maalesef 'bunların üzerinde durma, kimse seni burnuna bakarak değerlendirmiyor' dedi. Kaç yıldır burun estetiği yapan uzman bir doktora ben bu cümleyi yakıştıramadım. Keşke bunu demeseydi. Açık söylemek gerekirse hoca o lafı söyledikten sonra kendisine olan saygım baya azaldı. Acaba bunu muayeneye gelen hastalarına söylemiş midir 'tamam burnunda bazı sorunlar var ama bunların üzerinde durma, kimse seni burnuna bakarak değerlendirmiyor'. Ameliyattan önce hocanın yaklaşımı çok olumluydu, beklenti yüksekti, ben de hocaya tamamen güvendim, içimde hiç şüphe yoktu. Belki de kötü bir gününe denk geldim, veya şanssızlık oldu. Bu kadar güvenip senelerce bekledikten sonra ameliyat öncesi beklentiyle ameliyattan 6 ay sonraki durumu karşılaştırınca sonuç maalesef hiç iyi değil.
iyi
muayene ücretsiz
kötü
hoca aşırı yoğun
ameliyat sonrası yapılacaklar konusunda pek bilgilendirme yapılmıyor, ameliyattan çıktığımda oradaki hemşire 48 saat buz koyun diyip gönderdi
şişlik aylar sonrasında devam etmesine rağmen herhangi bir masaj vs. verilmedi, belki de düzenli kontrol edilip masaj verilseydi yamukluk düzelirdi, bilemiyorum. bence bu da hocanın yoğunluğundan kaynaklanan bir durum
en kötüsünü en sona bıraktım. hocanın yoğunluğu sebebiyle benim için hazırladığı burun tasarımını görmeden ameliyata girdim, aksi takdirde ameliyat ertelemem gerekiyordu. daha fazla beklemek istemedim ve hocaya çok güvendiğim için kendimi tamamen ona bıraktım. ameliyattan aylar sonra şişlik ve kolumella düzelmeyince hocadan karşılaştırma amacıyla resimlerimi istedim, benim için nasıl bir burun tasarlandığını görmek hakkım diye düşünüyorum. maalesef halen göndermiş değil. bu maddede benim kabahatim de çok, nasıl bir burun tasarlandığını bile görmeden ameliyata girmek gerçekten çok gereksiz bir risk.
Tekrar yazmakta fayda var, burada yazanlar tamamen kendi yorumlarımdır. Bu başlıkta 245 sayfa dolusu mesaj var ve bunların neredeyse tamamı olumlu, yani Tevfik hocanın başarılı ameliyat oranı çok yüksek diyebiliriz. Ben nadir kötü örneklerden biriyim.
İlk önce çook tşkrler tüm paylaşımınızı fotoğraflar ile desteklediğiniz için ve gerçekten çok güzel olmuş önceki burnunuz çok kötü değildi galiba dimi yada varmı önceki fotonuz? Birde nezaman ve nekadara oldunuz?? Ben ankarada hem burun konusunda başarılı ve uçmuş rakamlar istemiycrk bi dr arayışındayım! Cpplarnzı bekliyorummmArkadaşlar ben bir bucuk sene önce tevfik hocama ameliyat oldum ve ben cok titiz bir insanım nasıl olur daha kötü olur mu düşer mi çirkin olur mu diye cok endişelerim vardı ilk görüşmemde beni zaten öyle rahatlattı ki başka hiçbir doktorla görüşmeme gerek kalmadan direk kararımı verdim ve iyi ki de kafamı karıştırmadan tevfik hocama olmuşum hem estetik oldugu belli olmadan hem bu kadar dogal hemde kalkık fındık gibi burun yaptı ellerine emeğine sağlık. İsteyenler için fotograf paylasıcam burda daha fazla isteyenler de olursa instagram hesabımı verebilirim özelden de daha fazla atabilirim ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar ben bir bucuk sene önce tevfik hocama ameliyat oldum ve ben cok titiz bir insanım nasıl olur daha kötü olur mu düşer mi çirkin olur mu diye cok endişelerim vardı ilk görüşmemde beni zaten öyle rahatlattı ki başka hiçbir doktorla görüşmeme gerek kalmadan direk kararımı verdim ve iyi ki de kafamı karıştırmadan tevfik hocama olmuşum hem estetik oldugu belli olmadan hem bu kadar dogal hemde kalkık fındık gibi burun yaptı ellerine emeğine sağlık. İsteyenler için fotograf paylasıcam burda daha fazla isteyenler de olursa instagram hesabımı verebilirim özelden de daha fazla atabilirim ulaşabilirsiniz
Süper her hali çok hoş kendinizde ölesiniz ama eski halini göremiyoruz yani zaten önceki burnunuz çok vahim değilmiydi acaba?? Birde nekadar ödeme yapmıştınız??
İnş çok başarılı geçer operasyonunz ve bekliyorz öncesi sonrası fotolarnızı ve nekadar ödeme yapıcaksınız ?Arkadaşlar Tevfik Bey le tanıştım ve gerçekten sıcak kanlı cana yakın bir insan.Karşısındaki insanla önceden tanışıyormuş gibi konuşması,rahat tavırları insana gerçekten güven veriyor.hftaya perşembe günü ameliyata gireceğim. Kendisine çok güveniyorum.İnşallah her şey güzel geçer.ameliyattan sonra inşallah resim paylaşacağım.Dr konusunda karar veremeyen arkadaşların Tevfik Bey le tanışmasını öneririm.
Resimlerinizi özelden atarmısınız rica etsemBuraya yazıp yazmama konusunda uzun süredir kararsızdım, sanırım artık vakti geldi. En baştan belirtiyim, burada yazanlar tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi yorumlarımdır, kimseyi kötülemeye veya yermeye çalışmıyorum sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
iyi
muayene ücretsiz
kötü
hoca aşırı yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?