Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Çok şanslı bir hastasınız şimdiden bunu bilin istedim.Ben iki ay önce ameliyat oldum Tevfik Beyr herşey çok güzel sağlık açıdından da güzellik açısından da etrafımdan aldığım tepkiler de çok güzel.Şimdiden geçmiş oldun

Ben önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Tevfik Beye çok güveniyorum. İnşallah her şey güzel olur bir sorun yaşamam.Operasyon sonrasında fotoğraf atacağım.Ameliyat olmak isteyen herkese fikir olması ve yardımcı olmak maksadıyla.
Revizyon ameliyati için de Tevfik Hocam la görüşmenizi öneririm. Olumlu karar vereceğinize inanıyorum.

Ben de mesaj attım 15 tatile girer girmez gidiyorum yanına müsait olduğun zamanda gelirsin dedi.randevu işi nasıl oluyor önceden almak gerekiyor mu

Görüşmenizde ameliyata karar verirseniz size uygun olan tarihi veriyor.Randevu almadan gidebilirsiniz.Yalnız hastanede olduğundan emin oldugunuz bir gün gidin.Çok yoğun oluyor.

Görüşmenizde ameliyata karar verirseniz size uygun olan tarihi veriyor.Randevu almadan gidebilirsiniz.Yalnız hastanede olduğundan emin oldugunuz bir gün gidin.Çok yoğun oluyor.
İnşallah ameliyatın sorunsuz tam istediğin gibi gerçekleşir.Ben de araştırıyorum epeydir nedense tevfik bey çok içime sindi konuşmadan bileçok nadir kötü yorum okuyorum hakkında çünkü o kadarı da olur yani.Bir de benim 2. Ameliyatım olacak hemen ameliyat diyemem bir görmem gerek dedi.15 tatili iple çekiyorum

Rica ederim herşey gönlünce olsun için rahat olsun emin ellerdesin bence

Süper her hali çok hoş kendinizde ölesiniz ama eski halini göremiyoruz yani zaten önceki burnunuz çok vahim değilmiydi acaba?? Birde nekadar ödeme yapmıştınız??
ya önceki hali evet çok vahim değildi ama aşırı olmayan biraz kemerli biraz da eğriliği olan bir burundu. bir deliğim diğerinden daha küçüktü. ama zaten ameliyatlar burnun büyüklüğüyle küçüklüğüyle aşırı fark etmiyor tevfik bey zaten iyi yaptığı için o detaya takılmayın bence :)

Peki kendisinin son dönem talep ettiği ortalama rakamlar nedir burun için ?

Ben bir ay önce gorusmeye gittim hal ve tavirlari hosuma gitmedi bu yuzden vazgectim
sonradan cevap yazdınız mı göremedim ama nasıl bir hal ve tavır vardı sizi rahatsız eden neydi söyler misiniz. ben de doktor arayışındayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…