Çok şanslı bir hastasınız şimdiden bunu bilin istedim.Ben iki ay önce ameliyat oldum Tevfik Beyr herşey çok güzel sağlık açıdından da güzellik açısından da etrafımdan aldığım tepkiler de çok güzel.Şimdiden geçmiş oldunArkadaşlar Tevfik Bey le tanıştım ve gerçekten sıcak kanlı cana yakın bir insan.Karşısındaki insanla önceden tanışıyormuş gibi konuşması,rahat tavırları insana gerçekten güven veriyor.hftaya perşembe günü ameliyata gireceğim. Kendisine çok güveniyorum.İnşallah her şey güzel geçer.ameliyattan sonra inşallah resim paylaşacağım.Dr konusunda karar veremeyen arkadaşların Tevfik Bey le tanışmasını öneririm.
Ben de tevfik beye revizyon ameliyatı olmak istiyorum bana da yazar mısınız? Biraz bilgi verebilir misinizBen gönderdim fotoğraf ve bilgi özelden???????
Ben de mesaj attım 15 tatile girer girmez gidiyorum yanına müsait olduğun zamanda gelirsin dedi.randevu işi nasıl oluyor önceden almak gerekiyor muBen önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Tevfik Beye çok güveniyorum. İnşallah her şey güzel olur bir sorun yaşamam.Operasyon sonrasında fotoğraf atacağım.Ameliyat olmak isteyen herkese fikir olması ve yardımcı olmak maksadıyla.
Revizyon ameliyati için de Tevfik Hocam la görüşmenizi öneririm. Olumlu karar vereceğinize inanıyorum.
İnşallah ameliyatın sorunsuz tam istediğin gibi gerçekleşir.Ben de araştırıyorum epeydir nedense tevfik bey çok içime sindi konuşmadan bileçok nadir kötü yorum okuyorum hakkında çünkü o kadarı da olur yani.Bir de benim 2. Ameliyatım olacak hemen ameliyat diyemem bir görmem gerek dedi.15 tatili iple çekiyorumGörüşmenizde ameliyata karar verirseniz size uygun olan tarihi veriyor.Randevu almadan gidebilirsiniz.Yalnız hastanede olduğundan emin oldugunuz bir gün gidin.Çok yoğun oluyor.
İnşallah ameliyatın sorunsuz tam istediğin gibi gerçekleşir.Ben de araştırıyorum epeydir nedense tevfik bey çok içime sindi konuşmadan bileçok nadir kötü yorum okuyorum hakkında çünkü o kadarı da olur yani.Bir de benim 2. Ameliyatım olacak hemen ameliyat diyemem bir görmem gerek dedi.15 tatili iple çekiyorum
Tabiiki atarımTeşekkür ederim özelden foto atar misiniz rica etsem
Fotolar icin tesekkur ederim.Çok güzel olmuşsunuz.maşallahTabiiki atarım
TabiikiBen de tevfik beye revizyon ameliyatı olmak istiyorum bana da yazar mısınız? Biraz bilgi verebilir misiniz
ya önceki hali evet çok vahim değildi ama aşırı olmayan biraz kemerli biraz da eğriliği olan bir burundu. bir deliğim diğerinden daha küçüktü. ama zaten ameliyatlar burnun büyüklüğüyle küçüklüğüyle aşırı fark etmiyor tevfik bey zaten iyi yaptığı için o detaya takılmayın bence :)Süper her hali çok hoş kendinizde ölesiniz ama eski halini göremiyoruz yani zaten önceki burnunuz çok vahim değilmiydi acaba?? Birde nekadar ödeme yapmıştınız??
Ben de revizyon düşünüyorum. Tevfik beyle ilgili bana da yazar misiniz.Tabiiki
Fotoğrafta atarsanız çok sevinirim. Kendisi hangi hastanedee ameliyat yapıyor.Tabiiki
Peki kendisinin son dönem talep ettiği ortalama rakamlar nedir burun için ?ya önceki hali evet çok vahim değildi ama aşırı olmayan biraz kemerli biraz da eğriliği olan bir burundu. bir deliğim diğerinden daha küçüktü. ama zaten ameliyatlar burnun büyüklüğüyle küçüklüğüyle aşırı fark etmiyor tevfik bey zaten iyi yaptığı için o detaya takılmayın bence :)
Hacettepe ÜniverstesiFotoğrafta atarsanız çok sevinirim. Kendisi hangi hastanedee ameliyat yapıyor.
7 bin civarı. Ama kendisi talep etmiyor bunu hastane alıyor parayı kendisi oynama yapamıyor o konuda hastanenin kararıPeki kendisinin son dönem talep ettiği ortalama rakamlar nedir burun için ?
sonradan cevap yazdınız mı göremedim ama nasıl bir hal ve tavır vardı sizi rahatsız eden neydi söyler misiniz. ben de doktor arayışındayım daBen bir ay önce gorusmeye gittim hal ve tavirlari hosuma gitmedi bu yuzden vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?