Tşkrdrimm:)7 bin civarı. Ama kendisi talep etmiyor bunu hastane alıyor parayı kendisi oynama yapamıyor o konuda hastanenin kararı
Canım çok geçmiş olsun çok sevindim her şey yolunda gitmiş randevuyu ne zaman almıştın sen kaç gün sonraya veriyor.Foto bekliyoruz artıkArkadaşlar geçen hafta size perşembe günü ameliyat olacağımı yazmıştım.Dün ameliyat oldum şükürler olsun her şey çok güzel geçti. Tevfik Hocam dan Allah razı olsun.Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında beni hiç yalnız bırakmadı. sürekli destek oldu ve iğneden korkan ben güle oynaya ameliyata girdim.Şu an iyi ki tanımışım Tevfik Hocamı diyorum.
Süper bir insan süper bir doktor.Ameliyat olmayı düşünen ve benden haber bekleyen arkadaşlar vardı.
Tevfik Hocam la tanışmadan karar vermeyin derim
Canım çok geçmiş olsun çok sevindim her şey yolunda gitmiş randevuyu ne zaman almıştın sen kaç gün sonraya veriyor.Foto bekliyoruz artık
Teşekkür ederim saolun.Tevfik Hocam la 2 ay önce görüştük ve ben hemen karar verdim.Kendisiyle görüşmeniz gerekiyor.Canım çok geçmiş olsun çok sevindim her şey yolunda gitmiş randevuyu ne zaman almıştın sen kaç gün sonraya veriyor.Foto bekliyoruz artık
25inde gidiyorum görüşmek için ben de çok heyecanlıyım.keşke hemen alabilse beni deTeşekkür ederim saolun.Tevfik Hocam la 2 ay önce görüştük ve ben hemen karar verdim.Kendisiyle görüşmeniz gerekiyor.
Teşekkür ederim saolun.Tevfik Hocam la 2 ay önce görüştük ve ben hemen karar verdim.Kendisiyle görüşmeniz gerekiyor.
Bir de ameliyat için ne kadar ödeme yaptınızTeşekkür ederim saolun.Tevfik Hocam la 2 ay önce görüştük ve ben hemen karar verdim.Kendisiyle görüşmeniz gerekiyor.
Fiyat konusunu burda yazmam uygun olmaz.Parayi Tevfik hoca almiyor.Operasyon sonrası muhasebeden çıkan ücreti ödüyorsunuz.Yapılan calismaya göre farklılık gösterebilir.Bir de ameliyat için ne kadar ödeme yaptınız
Çok geçmiş olsunArkadaşlar geçen hafta size perşembe günü ameliyat olacağımı yazmıştım.Dün ameliyat oldum şükürler olsun her şey çok güzel geçti. Tevfik Hocam dan Allah razı olsun.Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında beni hiç yalnız bırakmadı. sürekli destek oldu ve iğneden korkan ben güle oynaya ameliyata girdim.Şu an iyi ki tanımışım Tevfik Hocamı diyorum.
Süper bir insan süper bir doktor.Ameliyat olmayı düşünen ve benden haber bekleyen arkadaşlar vardı.
Şanslı bir hastasın Tevfik hoca doktorunÇok geçmiş olsun
Gecmiş olsun cnm inş harika olmuştur bırnun ve resimlerini bizimlede paylaş lütfen( fiyat ne ödediniz ??Arkadaşlar geçen hafta size perşembe günü ameliyat olacağımı yazmıştım.Dün ameliyat oldum şükürler olsun her şey çok güzel geçti. Tevfik Hocam dan Allah razı olsun.Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında beni hiç yalnız bırakmadı. sürekli destek oldu ve iğneden korkan ben güle oynaya ameliyata girdim.Şu an iyi ki tanımışım Tevfik Hocamı diyorum.
Merhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Gayet işinde profesyonel bir doktor.En önemlisi çok güzel nefes alıyorum.İkinci önemli olan şey ise nefes aldığım kadar bir o kadarda estetik noktasında da mükemmel sonuç olması .Şuan şişler olmasına rağmen güzel.Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Birincisi artık çok rahat nefes alıyorum.2.si Estetik noktasında da çok iyi bir sonuç aldım.Artık güzel sevimli bir burnum var.Gerçi hala şiş ama bu hali bile güzel.3.ise doktor hasta ilişkisi harika sorduğun sorulara cevap veriyor.Kafanda soru işaretleri kalmadan bu ameliyata giriyorsun.İlgisi alakası güler yüzü ve işinde çok iyi olması daha ne olsun.Gayet memnunum.Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Geçmiş olsun.özelden resim atarmisiniz oncesi ve sonrasiniMerhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Birincisi artık çok rahat nefes alıyorum.2.si Estetik noktasında da çok iyi bir sonuç aldım.Artık güzel sevimli bir burnum var.Gerçi hala şiş ama bu hali bile güzel.3.ise doktor hasta ilişkisi harika sorduğun sorulara cevap veriyor.Kafanda soru işaretleri kalmadan bu ameliyata giriyorsun.İlgisi alakası güler yüzü ve işinde çok iyi olması daha ne olsun.Gayet memnunum.
Tevfik hocaya nasıl ulaşabiliriz?nasıl randevu alabiliriz acaba?ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba?
İlk muayene için randevu sıra almak gerekiyor mu?Salı günü gidiyorum da nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olabilir misinizMerhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Birincisi artıki çok rahat nefes alıyorum.2.si Estetik noktasında da çok iyi bir sonuç aldım.Artık güzel sevimli bir burnum var.Gerçi hala şiş ama bu hali bile güzel.3.ise doktor hasta ilişkisi harika sorduğun sorulara cevap veriyor.Kafanda soru işaretleri kalmadan bu ameliyata giriyorsun.İlgisi alakası güler yüzü ve işinde çok iyi olması daha ne olsun.Gayet memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?