Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Konusmalari samimiydi, yaparim ederim diyerek beni kandirmadi ama icime sinmedi iyi bir doktor olabilir bana uymadi

Arkadaşlar geçen hafta size perşembe günü ameliyat olacağımı yazmıştım.Dün ameliyat oldum şükürler olsun her şey çok güzel geçti. Tevfik Hocam dan Allah razı olsun.Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında beni hiç yalnız bırakmadı. sürekli destek oldu ve iğneden korkan ben güle oynaya ameliyata girdim.Şu an iyi ki tanımışım Tevfik Hocamı diyorum.
Süper bir insan süper bir doktor.Ameliyat olmayı düşünen ve benden haber bekleyen arkadaşlar vardı.
Tevfik Hocam la tanışmadan karar vermeyin derim

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim her şey yolunda gitmiş randevuyu ne zaman almıştın sen kaç gün sonraya veriyor.Foto bekliyoruz artık

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim her şey yolunda gitmiş randevuyu ne zaman almıştın sen kaç gün sonraya veriyor.Foto bekliyoruz artık
Teşekkür ederim saolun.Tevfik Hocam la 2 ay önce görüştük ve ben hemen karar verdim.Kendisiyle görüşmeniz gerekiyor.

Bir de ameliyat için ne kadar ödeme yaptınız
Fiyat konusunu burda yazmam uygun olmaz.Parayi Tevfik hoca almiyor.Operasyon sonrası muhasebeden çıkan ücreti ödüyorsunuz.Yapılan calismaya göre farklılık gösterebilir.

Çok geçmiş olsun

Gecmiş olsun cnm inş harika olmuştur bırnun ve resimlerini bizimlede paylaş lütfen( fiyat ne ödediniz ??

Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Gayet işinde profesyonel bir doktor.En önemlisi çok güzel nefes alıyorum.İkinci önemli olan şey ise nefes aldığım kadar bir o kadarda estetik noktasında da mükemmel sonuç olması .Şuan şişler olmasına rağmen güzel.
Benim için diğer bir önem ise doktor hasta ilişkisi çok iyi, anlatıyor sorulara yanıt veriyor.İlgili ve bir o kadar hastasını önemsiyor.Gayet memnunum

Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba 2 hafta önce ameliyat oldum.Birincisi artık çok rahat nefes alıyorum.2.si Estetik noktasında da çok iyi bir sonuç aldım.Artık güzel sevimli bir burnum var.Gerçi hala şiş ama bu hali bile güzel.3.ise doktor hasta ilişkisi harika sorduğun sorulara cevap veriyor.Kafanda soru işaretleri kalmadan bu ameliyata giriyorsun.İlgisi alakası güler yüzü ve işinde çok iyi olması daha ne olsun.Gayet memnunum.

Geçmiş olsun.özelden resim atarmisiniz oncesi ve sonrasini

Merhabalar
Ozelden cok yorum geliyor, elbette herkese tek tek foto atmak zor, burda paylasacagim bi kac tane. 23 ocakta 6.ay olcak, bi kac foto paylasacagim sizlerle. En yakin arkadasim horlamamdan cok sikayet ederdi su an Almanya'dayiz ve daha bugun konustuk artik horlamadgmi soyledi yorgun oldugum zamanlar haric her normal insan gibi. Bi genc kiz olarak beni en rahatsiz eden seylerden biriydi bu artik agzim kapali uyuyormusum dedigine gore ve kemerim vardi cok korkmustum yuzume uyumsuz yapay bir burnumun olmasindan aslinda bundan 2 yil once ailem bi doktora goturmustu ama ben guvenemestm ve iptal etmistim bu olayi ta ki Dr. Tevfik'i gorene kadar. Inanin cok konusmadik bile anlatti ben guvendim ve sonuc asagida. Dogalligimi bozmadigi, kibar ve yardimsever oldugu icin tekrar tesekkur ediyorum kendisine. esen kalin..

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 662
  • image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 695
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 657
  • image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 656
Tevfik hocaya nasıl ulaşabiliriz?nasıl randevu alabiliriz acaba?ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba?

Hacettepe universitesinde ameliyatlarini yapiyor. Google yazsan iletisim numarasini emailini bulursun.iyi gunler dilerim. Tevfik Sozen instagramdan bi bakin isterseniz
Tevfik hocaya nasıl ulaşabiliriz?nasıl randevu alabiliriz acaba?ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba?

İlk muayene için randevu sıra almak gerekiyor mu?Salı günü gidiyorum da nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…