az zaman kaldıya onun heyecanı işte saçmalıyor insan biraz :)
büşracımm ne güzel atlatmışsın böle ellerine saglıkkk :))
sınavında başarılarr şimdidenn ama korku cok normal ben ameliyathanede nasıl kızardımm anlatamam herkes şaşırdı aa alerjin mı var die korktular ama yokkktu hepsi stresten :)
anestezinin etkisiyle saçmalamaktanda korkmuyor değilim:18: :18:
ya beni görseydiniz heyecandan titremeye başladım tevfik beye sorular soruyodum ağrım olacak mı morarcakmı çok şişermiyim hatta içimde bi ara vaz mı geçsem diye düşünmedim değil ama ameliyatımı olduktan sonra korkacak hiç bişey olmadığını anladım ve iyi olmuşum diyorum :))
itiraflarda bulunurum diyorum korkuyorumtamamen bilinç altımı temizleyip gitcem
ya beni görseydiniz heyecandan titremeye başladım tevfik beye sorular soruyodum ağrım olacak mı morarcakmı çok şişermiyim hatta içimde bi ara vaz mı geçsem diye düşünmedim değil ama ameliyatımı olduktan sonra korkacak hiç bişey olmadığını anladım ve iyi olmuşum diyorum :))
nolursa olsun ameliyat işte hani korku oluyor. zaten alınca o iğneyi uyuyşuyorsun ama o anı yaşamak o iğne olana kadar heralde bayılrıım ben
nolursa olsun ameliyat işte hani korku oluyor. zaten alınca o iğneyi uyuyşuyorsun ama o anı yaşamak o iğne olana kadar heralde bayılrıım ben
yok kızum hiç bişey olmuyor zaten tevfik hocaa o gülen yüzüyle seni karşılıyor ve inan o an cok rahatlıosunn :)) sohbett sonra bi bakmışşsın uyumuşşsunn ....
Aslinda ameliyathaneyi görünce ben de cok korkmuştum ilk defa görüyordum. Tevfik hocaya "hocam kac saat sürecek ameliyat" dediğimi hatırlıyorum ,napicaksam kac saat süreceğini zaten uyuyacağım Tevfik hocada"senin icin 5 dk lik bisey"demişti. Çünkü bes dk geçmeden uyuyorsun. Gercekten korkulacak bir ameliyat degil ama ameliyathane ortamı beni urpertiyor mezbaha gibi bi yer adeta:)))
Aslinda ameliyathaneyi görünce ben de cok korkmuştum ilk defa görüyordum. Tevfik hocaya "hocam kac saat sürecek ameliyat" dediğimi hatırlıyorum ,napicaksam kac saat süreceğini zaten uyuyacağım Tevfik hocada"senin icin 5 dk lik bisey"demişti. Çünkü bes dk geçmeden uyuyorsun. Gercekten korkulacak bir ameliyat degil ama ameliyathane ortamı beni urpertiyor mezbaha gibi bi yer adeta:)))
ne varmış canım snede bölee yaaa :)) dök burdaa gitsinn :) ya şaka bi yana hepimizin vardır içindeee bişeycik olmazz olsa bilee hatırlamazsınn umarım benim gibbii
yinede mezbaha demiyelim korkutmayalım arkadaşımızı bencede 5 dk bi iş :)))
yinede mezbaha demiyelim korkutmayalım arkadaşımızı bencede 5 dk bi iş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?