Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

büşracımm ne güzel atlatmışsın böle ellerine saglıkkk :))

sınavında başarılarr şimdidenn ama korku cok normal ben ameliyathanede nasıl kızardımm anlatamam herkes şaşırdı aa alerjin mı var die korktular ama yokkktu hepsi stresten :)

ya beni görseydiniz heyecandan titremeye başladım tevfik beye sorular soruyodum ağrım olacak mı morarcakmı çok şişermiyim hatta içimde bi ara vaz mı geçsem diye düşünmedim değil ama ameliyatımı olduktan sonra korkacak hiç bişey olmadığını anladım ve iyi olmuşum diyorum :))

anestezinin etkisiyle saçmalamaktanda korkmuyor değilim :18: :18:

o korku bende de vardıı ama inan kimse senin o an yaptıkalrını hatırlamaz hatta sen bilee :))

tevfik hoca bana yukarda konuşduk dedi ben hiçç hatırlamadımm hala da bilemm ne dedimm :)))

nolursa olsun ameliyat işte hani korku oluyor. zaten alınca o iğneyi uyuyşuyorsun ama o anı yaşamak o iğne olana kadar heralde bayılrıım ben

itiraflarda bulunurum diyorum korkuyorum tamamen bilinç altımı temizleyip gitcem

ne varmış canım snede bölee yaaa :)) dök burdaa gitsinn :) ya şaka bi yana hepimizin vardır içindeee bişeycik olmazz olsa bilee hatırlamazsınn umarım benim gibbii

Aslinda ameliyathaneyi görünce ben de cok korkmuştum ilk defa görüyordum. Tevfik hocaya "hocam kac saat sürecek ameliyat" dediğimi hatırlıyorum ,napicaksam kac saat süreceğini zaten uyuyacağım Tevfik hocada"senin icin 5 dk lik bisey"demişti. Çünkü bes dk geçmeden uyuyorsun. Gercekten korkulacak bir ameliyat degil ama ameliyathane ortamı beni urpertiyor mezbaha gibi bi yer adeta:)))

nolursa olsun ameliyat işte hani korku oluyor. zaten alınca o iğneyi uyuyşuyorsun ama o anı yaşamak o iğne olana kadar heralde bayılrıım ben

yok kızum hiç bişey olmuyor zaten tevfik hocaa o gülen yüzüyle seni karşılıyor ve inan o an cok rahatlıosunn :)) sohbett sonra bi bakmışşsın uyumuşşsunn ....

haklısın bence içini ferah tut iyi olacak iyi geçecek diye sonucu düşün istediğin buruna kavuşacaksın zaten ondan sonra korku diye bişey kalmıyor bayılmazsın zaten ameliyathaneye girdiğin anda korkun olmasın diye konuşturuyolar soru felan sorular ondan sonrasını hatırlamıyorsun bile

yok kızum hiç bişey olmuyor zaten tevfik hocaa o gülen yüzüyle seni karşılıyor ve inan o an cok rahatlıosunn :)) sohbett sonra bi bakmışşsın uyumuşşsunn ....

Zaten o güler yüzü olmasaydı hayatta cesaret edemezdim ameliyata...

yinede mezbaha demiyelim korkutmayalım arkadaşımızı bencede 5 dk bi iş :)))

herkesin tabi içindee korku olur ama tabii mezbaha farklı olmuşş efnancım ben hiçöle düşünmedimm :))

buzdolabı desekk :))))

hepimiizi o gülen yüzü yaktı zatenn PP

şaka bi yana yinee ben diorum keşke cok cok önce olsydım su ameliyatı boşuna bunca sene beklemişim ama iştee güvenemdim ki kimseyeee (

tabir güzel senin için 5 dklık bi şey ama Tevfik hocaa için cok zorr cok titiz en kolay ameliyattı bile 3 ssatt sürüomuşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…