hepimiizi o gülen yüzü yaktı zatennPP
şaka bi yana yinee ben diorum keşke cok cok önce olsydım su ameliyatı boşuna bunca sene beklemişim ama iştee güvenemdim ki kimseyeee(
tabir güzel senin için 5 dklık bi şey ama Tevfik hocaa için cok zorr cok titiz en kolay ameliyattı bile 3 ssatt sürüomuşş :))
anlatsam roman olur
beni ameliyata hazırlarken kullandığı kelimeye bakmezbaa inanmıyorum bir rahatlık geldi
Haklısın canım benim ameliyatım yaklaşık 4 saat surmuş. Yani oldu bittiye getirmiyor Tevfik hoca. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.
aynen hepimiz gülen yüz sendromuna yakalanmışız
kızlar bir arkadaşımın arkadaşı ameliyat olacakmış 3 bucuk saat demişler kız acelem var işim va demiş erken bitirin kafaya bakarmısın
hepinizi bekliyorum ameliyatımaelimden tutun doktora korkuyorum diyemedim gayet cool duruyorum görmeniz lazım
oo anlat kuzumm sewerim ben dinlemeyii
canımm bu tabir cidden garip olduu ama efnan da böle dürüst kızz :)))
cidden ama sıkıntı yokk yaaaa rahat ol ki ne kadar desem boş olamıyor insann ben nasıl olmuştum hala aklımda yaa baya streslenmiştim ama dediğim gör hocayı ordaa direk rahatlıosnn icerisi sohbet ortamı zatenn herkes rahat 1-2 burnun hakkında yorum dinliosun sonra o igneyi batırıyorlarr vee senn gidiosunnn :))
yaa gelmek istiorum İstanbulaa hem de uzun zmandır ama şu aralar mümkün diil düğün hazırlıgındayım da cnm :)) ama ben derim Tevfik hocaya tutar yerimee sen merak etmee :))
way beee haadi bakalımm cool güzellikk göster kendinii :))
Canım korkutma amaçlı demedim yaa,hani kesip biçiyorlar ya o acıdan dedim özür ..
Walla Tevfik hocanın olduğu heryer cennet gibi bana adamda asiri bir pozitif enerji var neden korkasın ki
hepinizi bekliyorum ameliyatımaelimden tutun doktora korkuyorum diyemedim gayet cool duruyorum görmeniz lazım
siz ne tarz giydiniz düğmeli üst falanmı çıkartıp giyerken sıkıntı olmasın diye
Walla Gaziantep 'te olsaydın kesinlikle gelirdim hatta hocadan izin alır ameliyata bile girerdim seninle,sacmalayacak olursan hemen müdahale ederdim:))))
neden korkuyorlarki anesteziden
siz ne tarz giydiniz düğmeli üst falanmı çıkartıp giyerken sıkıntı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?