Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Haklısın canım benim ameliyatım yaklaşık 4 saat surmuş. Yani oldu bittiye getirmiyor Tevfik hoca. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

anlatsam roman olur

oo anlat kuzumm sewerim ben dinlemeyii

beni ameliyata hazırlarken kullandığı kelimeye bak mezbaa inanmıyorum bir rahatlık geldi

canımm bu tabir cidden garip olduu ama efnan da böle dürüst kızz :)))

cidden ama sıkıntı yokk yaaaa rahat ol ki ne kadar desem boş olamıyor insann ben nasıl olmuştum hala aklımda yaa baya streslenmiştim ama dediğim gör hocayı ordaa direk rahatlıosnn icerisi sohbet ortamı zatenn herkes rahat 1-2 burnun hakkında yorum dinliosun sonra o igneyi batırıyorlarr vee senn gidiosunnn :))

kızlar bir arkadaşımın arkadaşı ameliyat olacakmış 3 bucuk saat demişler kız acelem var işim va demiş erken bitirin kafaya bakarmısın

Haklısın canım benim ameliyatım yaklaşık 4 saat surmuş. Yani oldu bittiye getirmiyor Tevfik hoca. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

kesinlikle ben bunu cok iyi biliorumm hemşireleriyle uzun uzun konuşmuştumm :))

aynen hepimiz gülen yüz sendromuna yakalanmışız

evet cnm gülen yüz senDromu = GÜVEN

Son düzenleme:
hepinizi bekliyorum ameliyatıma elimden tutun doktora korkuyorum diyemedim gayet cool duruyorum görmeniz lazım

hepinizi bekliyorum ameliyatıma elimden tutun doktora korkuyorum diyemedim gayet cool duruyorum görmeniz lazım

yaa gelmek istiorum İstanbulaa hem de uzun zmandır ama şu aralar mümkün diil düğün hazırlıgındayım da cnm :)) ama ben derim Tevfik hocaya tutar yerimee sen merak etmee :))
way beee haadi bakalımm cool güzellikk göster kendinii :))

Canım korkutma amaçlı demedim yaa,hani kesip biçiyorlar ya o acıdan dedim özür ..
Walla Tevfik hocanın olduğu heryer cennet gibi bana adamda asiri bir pozitif enerji var neden korkasın ki

siz ne tarz giydiniz düğmeli üst falanmı çıkartıp giyerken sıkıntı olmasın diye

Canım korkutma amaçlı demedim yaa,hani kesip biçiyorlar ya o acıdan dedim özür ..
Walla Tevfik hocanın olduğu heryer cennet gibi bana adamda asiri bir pozitif enerji var neden korkasın ki

ben biliorum tatlım :))) ne özrüüü o kadar korkmamıştırr busrada

ya TEvfik Hocadan değil de ameliyat fikri cidden cogu insanı korkutuyor hele de anestezi benim var sırf anestezi yüzünden bu ameliyatı olmayan arklarımm ...

Walla Gaziantep 'te olsaydın kesinlikle gelirdim hatta hocadan izin alır ameliyata bile girerdim seninle,sacmalayacak olursan hemen müdahale ederdim:))))

siz ne tarz giydiniz düğmeli üst falanmı çıkartıp giyerken sıkıntı olmasın diye

ayne öle canım burnuna degmeden giyip cıkartacagın şeyler giymelisin geniş yakalı tişörtler giymiştim ben malum mayısta oldum ve 3 ay cok cok dikkat ettimm ...

neden korkuyorlarki anesteziden

cnm sitede hiç denk gelmedin mi bundan korkan cok kişi varr ben nedense hiç korkmuyordum ondann :)) yaa uyanamazdım diyor arkım ama bu cok cok küük bir ihtimal hatta yok denecek kadar az testler yapılıyor neticedee ama korku işte her korkumuzun nedeni yokk biliosunn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…