neden korkuyorlarki anesteziden
alçı ne kadar kaldı sizde :)))))
alçı ne kadar kaldı sizde :)))))
hepimiizi o gülen yüzü yaktı zatennPP
şaka bi yana yinee ben diorum keşke cok cok önce olsydım su ameliyatı boşuna bunca sene beklemişim ama iştee güvenemdim ki kimseyeee(
tabir güzel senin için 5 dklık bi şey ama Tevfik hocaa için cok zorr cok titiz en kolay ameliyattı bile 3 ssatt sürüomuşş :))
Busracim sen nasil bir burun istedin Tevfik hocadan?
sevgilimle şimdiden bol bol görüşeyimde depo yapayım :)) alcılıyken görüşemem
çenemin ve elmacık kemiğimin güzel olduğunu soyledi kaldırır her burnu nerdeyse dedı.kavıste olabılır düzde olabılır dedı. burun ucuma dokunmayacak kalkıklıgı ıyıymıs ben hafıf kavıslı istiyorum cok kaydırak gıbı degılde hafıf
çenemin ve elmacık kemiğimin güzel olduğunu soyledi kaldırır her burnu nerdeyse dedı.kavıste olabılır düzde olabılır dedı. burun ucuma dokunmayacak kalkıklıgı ıyıymıs ben hafıf kavıslı istiyorum cok kaydırak gıbı degılde hafıf
cnm sende benim gibi istiyosun gittiğimde bende öyle söylicem tevfik beye hafif kavisli istiyorum ama öyle burun sırtı çok oyulmuş bi burun istemiyorum kesinlikle
hastanede benimle kalacaktı fakat annem kalacak bide anneannem o yüzden utanır o hayatta gelemez .. :)) eve ben gotururm falan dedi ama annem falan nebılıyım yani olmaz öyle :)
kızlar bu alçıdan sonra bant ne kadar kaldı sizde
kızlar bu alçıdan sonra bant ne kadar kaldı sizde
Tevfik Bey burun tamponlarını kaç gün sonra çıkartıyor arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?