Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

aynen bende diyorum bunca zaman boşuna beklemişim diye keşke daha önce olsaymışım diyorum korkacak bişey yokmuş gerçekten
ama bi yandan da iyiki olmamışım tevfik beye olmuşum diyorum :)))

Busracim sen nasil bir burun istedin Tevfik hocadan?

çenemin ve elmacık kemiğimin güzel olduğunu soyledi kaldırır her burnu nerdeyse dedı.kavıste olabılır düzde olabılır dedı. burun ucuma dokunmayacak kalkıklıgı ıyıymıs ben hafıf kavıslı istiyorum cok kaydırak gıbı degılde hafıf

Zaten Tevfik hoca asiri oyuk burunlar yapmıyor daha cok doğallıktan yana

hastanede benimle kalacaktı fakat annem kalacak bide anneannem o yüzden utanır o hayatta gelemez .. :)) eve ben gotururm falan dedi ama annem falan nebılıyım yani olmaz öyle :)

cnm sende benim gibi istiyosun gittiğimde bende öyle söylicem tevfik beye hafif kavisli istiyorum ama öyle burun sırtı çok oyulmuş bi burun istemiyorum kesinlikle

hastanede benimle kalacaktı fakat annem kalacak bide anneannem o yüzden utanır o hayatta gelemez .. :)) eve ben gotururm falan dedi ama annem falan nebılıyım yani olmaz öyle :)

ben daha erkek arkadaşıma ameliyat olmak istediğimi bile söylemedim takıntı yaptığımdan dolayı:):) onun burnu çok gzel çünkü:):)

benim kiskançlık krizine girdi bide saçları boyatcam ben hepten deli olcak bi evlilik teklifi bekliyorum

kızlar bu alçıdan sonra bant ne kadar kaldı sizde

Tevfik hoca bana bant yaptıktan sonra bir hafta sonra aksam banyonu yap eğer banyoda bant çıkarsa çıkar yok çıkmazsa ertesi gun yanına gideceğim icin gel ben çıkartırım demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…