Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Walla bilmiyorum canım yaa ama fazla kalması daha iyi degilmi cunku alçı koruyor burnu

Alçı ya da atel istediği kadar kalabilir ya. Benim sorunum tamponlarla:) Ağızdan nefes almak gerekiyor hani. Ben ağızdan nefes almakta çok zorlanıyorum. Şimdi de geceleri iki burnum birden tıkandığı zaman ağzımdan nefes alamayıp uykumdan uyanıyorum.

doktor araştırmaktan delirmek delirmek üzereyim emre ilhan ve tevfk sözen arasında kaldım tevfik sözenin ne kadar fiyata yaptığını bilmioyorum kimsede yardımcı olmuyor ortalama birşey yazın bari cicişler :)

Eskiden olduğu gibi simdi sargı bezleri kullanilmiyorki. Artık daha rahat nefes alabilmek İcin splint kullanılıyor. Oluklu olduğu icin cok daha rahat nefes alabiliyorsun. Benim de en cok korktuğum şey ameliyattan sonra nefes alamamakti.

Zaten ikisi cok yakın arkadaslar ve de cok basarili cerrahlar.Tevfik hoca şimdilik biraz uygun bir fiyata yapacagını söyle. İstersen git bi görüş.

Tamponlar varken nefes alabildin mi? İyiymiş o zaman ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…