Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Cok guzel ve dogal duruyor. Tevfik hocanın yaptigi burunlara da benziyor doğallığı

cnmm bnm çok sağolll sana özelden msj atamıyorum doldurmanız gerekiyor msj hakkınızı diyor eger bana verirsen doktorun numarasını özelden çok sevinirim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tevfik beyle görüştümmmmm yarın anestezi için test falan yapılacakkkkk sonra ameliyat için gün heyecan bastıııı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tevfik beyle görüştümmmmm yarın anestezi için test falan yapılacakkkkk sonra ameliyat için gün heyecan bastıııı

Busracim canım senin adına cooooook sevindim. İnşallah hayalindeki buruna kavuşursun en kısa zamanda

Son düzenleme:
kızlar biliyorum fiyat için burdan yardım istemek saçma ama maddi anlamda cok sıkışık durumdayımm.. aşağı yukarı olduğunuz fiyatları yazarsanız sevinirm

senin adına çok sevindim kızlar muhabbetlerinize katılmak istiyorum kaç günden beri çok hasta olduğum için katılamıyorum kaçırdığım çok şey var anlaşılan artık iyileşince aranıza katılırım ((((

Canim Cok gecmis olsun cok bisey kaçırdığın söylenemez.

riski var uyanamayabılırsın dıye korkuttu sınır oldum bu denır mı ya

Canım sen bakma onlara duanı oku gir ameliyatına. İcini ferah tut lüks bir hastanenin en kaliteli,en tecrubeli doktoruna ameliyat oluyorsun birsey olmaz Allah 'in izniyle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…