Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

riski var uyanamayabılırsın dıye korkuttu sınır oldum bu denır mı ya

herkesin bünyesine göre anestezi oranını ayarlıyorlar. burun ameliyatına girip kaç kişi uyanamamış acaba nerden uyduruyorlar bunları? bana kilomu sordular mesela ona göre verdiler anesteziyi. zaten öyle bir ayarlıyorlar ki ameliyat bittikten kaç dk. sonra uyanacağını bile biliyor doktor :) sıkma canını sen.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gittim kan testi yaptı anestezi doktoru muayene oldum bide.. vee çarşamba saat 7 buçukta hastanede olcamm dua edinn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gittim kan testi yaptı anestezi doktoru muayene oldum bide.. vee çarşamba saat 7 buçukta hastanede olcamm dua edinn

canım çok sewindim hiç tedirgin olma sakın.ameliyatı çarşamba günümü olcaksın?

hadi bakalım inşallah kıyafet falan hazırladım işte bide saçımı boyatcaktım bugun toptan degısklık olsun dıye :) kumrala :)))))))

hadi bakalım inşallah kıyafet falan hazırladım işte bide saçımı boyatcaktım bugun toptan degısklık olsun dıye :) kumrala :)))))))

Walla ben de heyecanlandim simdi,sanki ben gireceğim ameliyata kalbim küt küt atmaya başladı :)))

ya bu aralar pek sık giremiorum büşracım sınavın nası gecti sayılı gün cabuk gecio maşallahh gün bile almışşsın yarın inş herşey gönlünce olur tatlımm.. hiç korkma cidden ne ameliyattan ne anesteziden evet yarın giremezsin ama 2 veya 3.gün girersin dayanamayıpp :))

Busracim canimmm dualarımız seninle goz açıp kapayana kadar hersey olup bitecek. Uyandığında muhteşem bir buruna sahip olacaksın. Hersey istediğin gibi olur inşallah canimmm. Bol sanssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…