Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

kuzular dün ameliyat oldummmmmm hastanede değil sanki otelde ağırlandım herşey süperdii morarma çok azhatta yok denecek kadar az ben hemen foto atacagımmm

kuzular dün ameliyat oldummmmmm hastanede değil sanki otelde ağırlandım herşey süperdii morarma çok azhatta yok denecek kadar az ben hemen foto atacagımmm

canım çok geçmiş olsun bende merak ettım senı çok şükür iyisin dıkkat et kendıne

canım çok geçmiş olsun bende merak ettım senı çok şükür iyisin dıkkat et kendıne

mASAllah yaa amelıyattan cıkar cıkmaz nete gırmıs. Benmı cok abartıyıorum acaba 2 3 gun telefonu elıme alamazmısım gıbıme gelıyor ahahaa superrr Ç:)

kızlar sakın abartmayın ya tabi benim doktorum ayrı hızmette sınrı yoktu valla fotoları hemen atıyorum konu accam cok ozendım D:

Tatlımm cok gecmis olsun merakla bekliyoruz fotolarını. Eminim Tevfik hoca yine dokturmustur.

kızlar sakın abartmayın ya tabi benim doktorum ayrı hızmette sınrı yoktu valla fotoları hemen atıyorum konu accam cok ozendım D:

Doğru doktorla yola çıktıktan sonra bu ameliyatın hic korkulacak tarafi yok. Hele bu doktor Tevfik Sozen ise....

tututumm çok sağol :) yazmışsın girmeden evel yazdıgıma cevap yeni gördüm ya cok mutlu oldum :)

gerçekten öyle oldu morluk yok ya o çok garip foto koydum konu bi açılsaaa :) onaylacanak sanırımm

tevfik beyin tasarımlarınıda beğeniyorum efnan senın burnunuda tevfik bey yapmıstı dimi?
Evet tutucuk ben de Tevfik beye ameliyat oldum. Ama o kadar güven verici bir doktor ki ne tasarım istedim ne daha önce ameliyat olanların resmini gördüm ne de söyle bir burun istiyorum dedim. Tamamen Tevfik hocaya bıraktım. İyiki de öyle yapmisim cok cok memnunum. Bir tane bile olumsuz yorum almadım. Tevfik hocaya tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…