ayy :) dua edin bol bol :) heralde yarın giremem ama kendimi iyi hissedince giricem
ayy :) dua edin bol bol :) heralde yarın giremem ama kendimi iyi hissedince giricem
kuzular dün ameliyat oldummmmmm hastanede değil sanki otelde ağırlandımherşey süperdii morarma çok azhatta yok denecek kadar az ben hemen foto atacagımmm
canım çok geçmiş olsun bende merak ettım senı çok şükür iyisin dıkkat et kendıne
kızlar sakın abartmayın ya tabi benim doktorum ayrıhızmette sınrı yoktu valla fotoları hemen atıyorum konu accam cok ozendım D:
kızlar sakın abartmayın ya tabi benim doktorum ayrıhızmette sınrı yoktu valla fotoları hemen atıyorum konu accam cok ozendım D:
Doğru doktorla yola çıktıktan sonra bu ameliyatın hic korkulacak tarafi yok. Hele bu doktor Tevfik Sozen ise....
Kızlarr konu açtımmm resimde koydum ne zaman onaylanıyor kii
herşey süperdiiii tevfik hoca konuşturduuu :))))))
herşey süperdiiii tevfik hoca konuşturduuu :))))))
tututumm çok sağol :) yazmışsın girmeden evel yazdıgıma cevap yeni gördüm ya cok mutlu oldum :)
Evet tutucuk ben de Tevfik beye ameliyat oldum. Ama o kadar güven verici bir doktor ki ne tasarım istedim ne daha önce ameliyat olanların resmini gördüm ne de söyle bir burun istiyorum dedim. Tamamen Tevfik hocaya bıraktım. İyiki de öyle yapmisim cok cok memnunum. Bir tane bile olumsuz yorum almadım. Tevfik hocaya tekrar teşekkür ederim.tevfik beyin tasarımlarınıda beğeniyorum efnan senın burnunuda tevfik bey yapmıstı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?