Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

ewt bende arkadaslarıma senın burnunu gosterıyom . benımde hoşuma gıdıyo tasarımları

Son düzenleme:
bu dra kımler oldu acaba ılkkez dydum ısmını
Bkb, aydabyg,02gulay27,aysunderya,ben(efnan81), Busra90, begüm ,Baharnevin
Hatırladığım kadarıyla yazdım canım
Ayrıca Gaziantepte meltemplt ve istanbulda levi de yakında Tevfik hocaya ameliyat olacaklar.

Son düzenleme:
Bkb, aydabyg,02gulay27,aysunderya,ben(efnan81), Busra90, begüm ,Baharnevin
Hatırladığım kadarıyla yazdım canım
Ayrıca Gaziantepte meltemplt ve istanbulda levi de yakında Tevfik hocaya ameliyat olacaklar.

:)))))) :)))))))

merhaba arkadaşlar...
Bundan 2 ay önce tevfik beye burun estetiği amalıyatı oldum.İnanın hep aklımda olan hatta girişimlerde bulunup hep vazgectim korktum aslına bakarsanız ve bir çok hekimle görüştüm zaten sağlıkcı oldugum için hepsi yakın davrandılar ama olmadı işte.BURDA PAYLAŞMA NEDENİM BOŞUNA ZAMAN KAYBETİP HEKİM ARAMAYIN TEVFİK BEY BU KONUDA GERCEKTEN ÇOK BAŞARILI...Tevfik bey ile tavsiye üzerine tanıştım ilk gördüğümde cok genç olması herkezi belki ürkütür ama bana daha cok güven verdi tanıdıkca sohbet ettikçe beni anladı ve kendisine ve bilgisine de güvendim daha önce yapmmış oldugu amalıyatlardan kendisine olan özgüveni iyi bır fakulte çıkışlı olması ve bu konuda kendine hep yeniliyor olması , beni anlayıp bu konuda rahat olmam gerektiğini söyleyip hem opersayon öncesi hemede sonrası ilgi ve alakası hep yanımda olması inanın çok önemliydi. ve sonuc tabıkı istediğim gibi oldu zaten beklediğimde buydu. BU zamanda işini severek yapan nadir hekimlerden.ve su anda ben hem yeni bır burun hemde cok ıyı bir arkadaş kazandım...iNANIN OKADAR DOĞAL VE GÜZEL BİR BURNUM OLDU Kİ ÇOK MEMNUNUM...şİDDETLE TAVSİYE EDERİM..

gaziantep
sevgilerle
aklınıza takılan her ne varsa da operasyon öncesi ve sonrası için rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Yasmincim , eminim cok guzel bir burun yapmıştır Tevfik hoca sana.foto paylaşırsan hala kararsız olan arkadaslara yardımcı olmus olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…