Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

canım sakın sıkma kendini inan abartılacak bişey değil bak benım ıkı gun bıttı ayaktayım :) şişmeler vs olcak oda sakin olursan oluruna bırakırsan gecıyor gıdıyor korkulacak hiç bişey yok zaten anlamıyorsun bıle hıcbıseyı

evet 3 kere aramışlar duymadım mesaj cekmısler sonra yıne aradılar yarın musaıtmısınız ucretsz hemsıre gelecek muayene yapılacak sorularınız olursa sorabılırsınız dedıler :)

Hadi Tevfik SOZENciler toplanalım.kızlar nerelerdesinizzzz !!!!!

Son düzenleme:
Bkb canım nasılsın ne zamandır gorusemiyoruz. Biliyorum düğün hazırlığı. Bu arada Busranin fotolarını gördün mü?

Son düzenleme:
büsracım cok cok gecmiş olsunnn :))

vllhı o kısılerın profılerını bulmak problem sımıd

aslında değil hepimiz buraya yorum yazdık ve albümlerimiz acıkk :) bakın görün tanııyınnn

kızlar liv hospitalden mesaj geldi yarın eve ücretsiz muayeneye hemşire gelecekmiş ziyarete

mesajı okuyunca ilk tepkim YOK ARTIKKKK :)) süeprmişş yaaaaa sen neymişsin ben Liv HospiTal :))

Bkb canım nasılsın ne zamandır gorusemiyoruz. Biliyorum düğün hazırlığı. Bu arada Busranin fotolarını gördü mü?

cnm aslında buralardayım bakıorumm siteeye olan bitene :)) ahh düğün hazırlıgı zor ama iş daha zor o emio tüm enerjimi bakıorum hemenn :))

yaaa bende olmak istiorumm liv de ameliyatt :) büşranın yazdıkalrını okuduktan sonraa bendee istiorummmm yaaaa :)) hastane atel burun doktor hastaaaaaaa herkess herşey süper yaaaa bende istiorummm :))))

işte bu yaaa :))

söle havalar azcık ısınsın ya ben bogazında tadını cıkarmak istiorumm :))

Herkese Günaydınn :))))
nasılsınz bu sabahh :)) sizlere bi günaydın demeden cıkamyayım dışarı dedim..ben yine koşturacagım bu günde cogunz biliyor snaıırm düğün telaşsında olan biriyimm :)) oturma odası bakacagız hala bulamadım tam istediğim gibi bakalım bugün ne olacakk ??

Bazı arkadaşlarımızdan sorular geliyor burdan da cvp vreyim dedimm :))
Arkadaşlar burun konuusnda tevfik hocanın ne kadar başarılı oldugunu burda artık hepimiz biliyoruz fotograflı kanıtlarımız mevcut ne de olsaa :)) bunun dışında kulak operasyonları kepçe kulak gibi yaptıgını biliyorum hatta yurtdışından hastaları var ama malesef foto ekleyen yokk
ve çene ameliyatlarını da başarılı bir şekilde gercekleştiriyor. umarım ilerde bu arkadaşlarımız da foto ekler bizleer de görürüzz :))

Haklısın canım ben her kontrole gittiğimde ameliyat olmus birçok hastasını görüyorum Tevfik hocanın odasında ama iste nedense cesaret edip foto yukleyemiyorlar. Bazıları etraftan gizliyor estetik olduğunu ben ona bağlıyorum yaniii, ondan dolayı foto yüklemiyorlar

haklısn cnm tabi olabilirr insanları kendi tercihleri ama maşallah bizde tüm türkiyeye ilan ettikk fazla mı oldu nee P hatta ne türkiyesi yurtdışından da girenler var siteyee :))

haklısn cnm tabi olabilirr insanları kendi tercihleri ama maşallah bizde tüm türkiyeye ilan ettikk fazla mı oldu nee P hatta ne türkiyesi yurtdışından da girenler var siteyee :))

Memnuniyetimizi belirtiyoruz tatlım ya, kararsız olanlara bi faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…