kuzular dün ameliyat oldummmmmm hastanede değil sanki otelde ağırlandımherşey süperdii morarma çok azhatta yok denecek kadar az ben hemen foto atacagımmm
kızlar liv hospitalden mesaj geldiyarın eve ücretsiz muayeneye hemşire gelecekmiş ziyarete
vllhı o kısılerın profılerını bulmak problem sımıd
kızlar liv hospitalden mesaj geldiyarın eve ücretsiz muayeneye hemşire gelecekmiş ziyarete
Bkb canım nasılsın ne zamandır gorusemiyoruz. Biliyorum düğün hazırlığı. Bu arada Busranin fotolarını gördü mü?
Herkese Günaydınn :))))
nasılsınz bu sabahh :)) sizlere bi günaydın demeden cıkamyayım dışarı dedim..ben yine koşturacagım bu günde cogunz biliyor snaıırm düğün telaşsında olan biriyimm :)) oturma odası bakacagız hala bulamadım tam istediğim gibi bakalım bugün ne olacakk ??
Bazı arkadaşlarımızdan sorular geliyor burdan da cvp vreyim dedimm :))
Arkadaşlar burun konuusnda tevfik hocanın ne kadar başarılı oldugunu burda artık hepimiz biliyoruz fotograflı kanıtlarımız mevcut ne de olsaa :)) bunun dışında kulak operasyonları kepçe kulak gibi yaptıgını biliyorum hatta yurtdışından hastaları var ama malesef foto ekleyen yokk
ve çene ameliyatlarını da başarılı bir şekilde gercekleştiriyor. umarım ilerde bu arkadaşlarımız da foto ekler bizleer de görürüzz :))
Haklısın canım ben her kontrole gittiğimde ameliyat olmus birçok hastasını görüyorum Tevfik hocanın odasında ama iste nedense cesaret edip foto yukleyemiyorlar. Bazıları etraftan gizliyor estetik olduğunu ben ona bağlıyorum yaniii, ondan dolayı foto yüklemiyorlar
haklısn cnm tabi olabilirr insanları kendi tercihleri ama maşallah bizde tüm türkiyeye ilan ettikk fazla mı oldu neeP hatta ne türkiyesi yurtdışından da girenler var siteyee :))
gelin istanbula ben çıkarcam sizi boğazturuna :)))))
valla bence de farz oldu gitmek ama kısmet olursa neden olmasın ben çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?