Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

doktorumuzada söyleriz ulusta zaten hastane ineriz ortaköye boğaz havası bir çay içeriz ::)) kızlar benım bıraz burnumda sızı var geçtiğine işaretmıs yavaş yavaşş hayırlısıyla su carsamba gununu bır atlatayımda :))

kısmet olursa inşş canım
evet yavaş yavaş iyileşiyordur bi kaç güne kaşıntılar da başlar

Ay keske öyle bir organizasyon ayarlasanız nasil da guzel olur:)

siz istanbula gelın ben ayarlıcamm :)) agırlarım evımdede sızı :)) yemek bıle yaparım :))

way beee yemek sözünü aldık dmeek ki gitmek lazımm :))
ohh carşamba da anlatıldııı gecti zor kısımlar artık biraz sabırrr tamamdır bu iş :)

kızlar bant taktı tevfik bey temizledi falan bu bantlar baskı yaptığı için ödemi azaltacak dedi .... şişliklerin inmesini bekiyorum :))

kızlar bant taktı tevfik bey temizledi falan bu bantlar baskı yaptığı için ödemi azaltacak dedi .... şişliklerin inmesini bekiyorum :))

evet kzummm hepimize takmıştı o ne dese dogrudurr :))) bünyene göree uzun kısa sürer ama iner deseydi inerr bendn biliorumm :))

Kizlar burunlarinizin eski ve yeni hallerini gorebilir miyiz acabaa kararsizim biraz yardimci oolur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…